Şimdi Ara

Telefon Seçiminde Acil Yardım Lütfen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar yarın telefon almaya gidiyorum yalnız 2 model arasında kaldım
    1. Sony Ericcson Xperia X10
    2.HTC HD2
    Bunların artılarını eksilerini ve en önemli noktalardan biri olan pil ömrünü bana anlatabilirmisiniz yarın alıcağım için biraz acalem var fakat hala karar veremedim bu ayarda iphone dışında başka bir tel tavsiyeniz olursada sevinirm.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• hd2 yi beğeniyorum..........
  • Biri Android diğeri Windows Mobile işletim sistemini taşıyor.

HD2 WM 6.5 sürümünd sahip ve sorunlu olduğu yönünde söylentiler var 7'ye geçip geçmeyeceği ise muamma. Ayrıca hem boyut olarak çok büyük hem de çok ağır.

X10 ise 1.6 sürümünden bir kaç ay sonra 2.1'e geçiş yapacak ve çoklu dokunma desteğine kavuşmuş olacak.

Benim size tavsiyem Android'li X10 olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 5 Temmuz 2010; 17:08:16 >
  • 2 telefonuda önermem.Yakında çıkacak olan samsung I9000 htc desire google nexus one ye bir bak istersen.Ama bu iki model arasında kalırsan kesinlikle androidli x10 u seç
  • Öncelikle cevaplar için teşekkürler..
    İlk olarak htc desire ve nexus one tip olarak bana göre tip itici telefonlar samsung daha çıkmadığı için bir yorum yapamıycam.Benim aklımda da ilk başta x10 vardı yalnız okuduğum ve izlediğim kadarıyla htc hd2 nin dokunmatiği ve internet olayı daha gelişmiş gibi ayrıca htc nin sense arayüzüde çok şık sanki x10 a göre daha üstün bir tel gibi duruyo ama denemediğim için bilemiycem.
    Yaklasık 2 senedir iphone kullandığımdan android hakkında hiç bir bilgim yok neden bu kadar tutulduğunuda anlamadım doğal olarak , şimdide 3gs i değiştirip yeni bir tel alıcam...Android i bana biraz anlatabilirmisniz arkadaslar lütfen neden bu kadar popüler oldu pek anlayamadım.Ayrıca Okuduğum kadarıyla x10 un pil ömrü biraz sıkıntılıymış ben 3gs imde tel i şarj etmekten bıktım onun için zırt pırt şarj bitmemesi benim için çok önemli.Ayrıca android de yada WM da iphone da olduğu gibi bi jailbreak olayları varmı onuda merak ediyorum..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Önerisi Lütfen
    3 yıl önce açıldı
    ACİL YARDIM ARKADAŞLAR
    15 yıl önce açıldı
    Acil yardım edin lütfen
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.