arkadaşlar hayırlı günler telefon alcam ama karar veremedim bi yardım edin bütçem max 550 tl soularımise şunlar 1:ıphone 3s ile 4s arasında ki farklar neler 2:samsung chat 335 telefonu nasıldır önerirmisiniz 3:nokia asha 302 nasıldır 4:nokia c3 iyimidir ve son olarakta nokia x2-01 nasıldı şimdiden yardımlarınız için teşekkürler bu bütçeye uygun başka önerileriniz varmı ????????*
:ıphone 3s ile 4s arasında ki farklar neler 2:samsung chat 335 telefonu nasıldır önerirmisiniz 3:nokia asha 302 nasıldır 4:nokia c3 iyimidir ve son olarakta nokia x2-01 nasıldı şimdiden yardımlarınız için teşekkürler bu bütçeye uygun başka önerileriniz varmı ????????*
Merhaba arkadaşım ilk sorundan başlıyım iphone 3 ile 4s arasında dağlar kadar fark var saymakla bitmez :) 2. benim şuan kullandığım telefon fena değil ama çok iyi bişey bekleme 3. Bi bilgim yok 4. C3 Chat 335 den daha iyi bir telefon aşağı yukarı aynılar ama.
Bence sen bütçeni biraz zorla android bir telefon al
quote:
Orijinalden alıntı: serqensoylu
:ıphone 3s ile 4s arasında ki farklar neler 2:samsung chat 335 telefonu nasıldır önerirmisiniz 3:nokia asha 302 nasıldır 4:nokia c3 iyimidir ve son olarakta nokia x2-01 nasıldı şimdiden yardımlarınız için teşekkürler bu bütçeye uygun başka önerileriniz varmı ????????*
Merhaba arkadaşım ilk sorundan başlıyım iphone 3 ile 4s arasında dağlar kadar fark var saymakla bitmez :) 2. benim şuan kullandığım telefon fena değil ama çok iyi bişey bekleme 3. Bi bilgim yok 4. C3 Chat 335 den daha iyi bir telefon aşağı yukarı aynılar ama.
Bence sen bütçeni biraz zorla android bir telefon al
android olarak önerebileceğin bir telefon varmı fiayat olarak ucup gitme
valla kardeş hiç bilmiyorum ama giriş seviyesi bi telefon alabilirsin fiyatta en fazla ne kadar çıkacağını bilmiyorum ondan bişey diyemicem hepsiburada da 700 tl ye Galaxy W var yada Samsung Ace var 600 TL ye daha ucuz fiyatada bulabilirsin araştırırsan
quote:
Orijinalden alıntı: serqensoylu
valla kardeş hiç bilmiyorum ama giriş seviyesi bi telefon alabilirsin fiyatta en fazla ne kadar çıkacağını bilmiyorum ondan bişey diyemicem hepsiburada da 700 tl ye Galaxy W var yada Samsung Ace var 600 TL ye daha ucuz fiyatada bulabilirsin araştırırsan
tamam bakıyım
güncel
sıfır olarak galaxy ace plus.2.el olarakda iphone 3gs.
hala güncel
quote:
Orijinalden alıntı: KingOfShadows
sıfır olarak galaxy ace plus.2.el olarakda iphone 3gs.
S7500 Galaxy Ace Plus CEP TELEFONU (DARK BLUE) vatanda 601 tl, fiyat/performans olarak değer mi?
Birde SAMSUNG i8150 Galaxy W CEP TELEFONU var 689 tl arasındaki özellik farkı nedir? hangisi olmalı sizce?
8150 wonder telefonu tüm özellikleri ile süper bence fiyatı sadece biraz daha inmesini bekleyin 3g wifi 5mp camera flash android işletim sistemi tasarım olarak dokunmatik Ve işletim sistemi ve 1.44 ghz 2 gb dahili hafıza olarak dokunmatik android isteyenlere önerrim. ıphone s3 s2 ye çok para vereceğinize alın kullanınız. http://www.kapiteslim.com/urun/samsung-i8150-galaxy-w-fiyati.aspx fiyatı biraz daha uygun geldi 675,00 tl geldi fiyatı...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme