Bildirim
telefon suya düştü ne yapmam gerek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
parçalarına ayır saç kurutma makinesiyle kurut birkaç gün öyle beklet. -
yada servise gotur arkadasım -
kurutma sakın pirinç dolu ağzı kapalı bir kavanoza koy nemi emer pirinç
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatih_h -- 3 Temmuz 2009; 16:39:16 > -
quote:
Orjinalden alıntı: fatih_h
kurutma sakın pirinç dolu ağzı kapalı bir kavanoza koy nemi emer pirinç
O zamanda aralarına pirinç girer sonra onu çıkartmaya uğraşırsın ben kuruttum şimdi kullanıyorum. -
Aynı şey banada olmuştu.
Pirince koy dediler 4 gün koydum ama hala aynıydı..
Servise götür derim zaman kaybetme parası neyse ver yaptır.. -
benimki tuzlu suya düştü deniz suyu kuruttum 3 gün hiç ellemedim oda sıcaklığında sonra açıldı hala kullanıyorum -
Eğer su soğuksa...
iç gitsin... -
quote:
Orjinalden alıntı: 0ZN
Aynı şey banada olmuştu.
Pirince koy dediler 4 gün koydum ama hala aynıydı..
Servise götür derim zaman kaybetme parası neyse ver yaptır..
yurt dısından getittirdim -
bence boyle durumda hemen bataryayı cıkartmak ardındanda servıse goturmek gerekıyor...
zaman ıcınde telefon calıssada servıse goturulmedıgı taktırde oksıtlenme yapacaktır ılerıde muhakkak arıza verecektır...
o yuzden oksıtlenme yapmaması ıcın temızlenmesı sart... -
pili cıkar hemen kurut amam sac kurutma makınesı ile degıl telefonun ekranını alta gelecek sekılde guneste burık yaklasık bir kac sat beklet sonra calıstırmayı den acılıp kapanıyorsa
servise ver bı temızlesınler oke -
Şu rehbere bi göz at, oldukça ayrıntılı ve doğru bilgiler veriyor.
http://www.wikihow.com/Save-a-Wet-Cell-Phone
Pirinç yöntemi işe yarar ama komple suya girmiş telefonlarda iş görmez ayrıca oksitlenmeyi engellemez. Saç kurutma makinasıyla kuruturken her zaman en düşük ayarda kurut, aşırı ısı board'a zarar verebilir. Saf alkolü, diş fırçası eşliğinde board'a ekran'a ve diğer bileşenlere yavaşca uygulamalısın.
Geçmiş olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heartless -- 4 Temmuz 2009; 11:34:20 >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- ınsert sım ne demek
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- çin nokia imei değiştirme kodu
- telefon ekranı neden yanıp söner
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- pin kodu kaldırma
- play protect nedir
- vodafone ödemeli arama
- device health services nedir
- 1 yıl kullanilmayan telefon nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X