Şimdi Ara

★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: daisundai
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
12.624
Cevap
191
Favori
550.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    www.hepsiburada.com
    HTC Desire 825 (HTC Türkiye Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/htc-desire-825-htc-turkiye-garantili-p-TELCEPHTC825-B

www.hepsiburada.com
    HTC Desire 728 (HTC Türkiye Garantili) Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    http://www.hepsiburada.com/htc-desire-728-htc-turkiye-garantili-p-HBV000000HSFL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• selamın aleyküm hocam ben samsung s5 kullanıyorum bunun miadını doldurdum diye düşünüyorum uzun zamandır kullanıyorum ve saçmalamayada başladı telefon

1-s5 ten daha düşük bir telefon olmasını istemiyorum
    2-13 dk lik ders videolarım var onları rahat izleyebileceğim en fazl 8 gb tutar videolar
    3-düşmelere karşı koruma kılıfı ve kırılmalara karşı ekran koruma aparatı falan destekleyen her kulaklığı kabul eden bir telefon
    4-teknoloji özürlü olduğum için beni ugrastırmayacak sitesinden (samsunplaystore gibi) ücretli, ücretsiz proğramlarını indirebileceğim
    5-sarjı en az 1 gün giden
    6-telefona birşey olmuş olsa parçası pahalı olmayan
    7-4-5 sene kullanabileceğim
    8-dükkan garantisi yada daha büyük garantisi ayrımı benim için önemli değil
    9-wifi si en az s5 in çektiği yerden çekmesi lazım
    10-radyo olsa iyi olur olmasada olur
    11-

aklımda esasında i 6 vardı 1900 tl civarına bulmustum ama bir arkadasım biraz daha uygun bulabiliriz dedi ondan haber bekliyorum 1700 civarı bulursam i6 mı yoksa mi5 mi diyeceğim siz mi5 daha iyi yazmışsınız bu durumda 1600 -1700 civarı bir parayıda gözden çıkarmışken o halde şunu al bu mi5 ten daha iyi diyeceğiniz ya da sen para harcamaya yer arıyorsun sana mi 5 yeter diyorsan o da olur

bu arada mi 5 sizin gerçekten hoşunuza gitmiş başkalarınada faydanız oluyor... bende bu tarz şeyleri pek severim hatta 1-2 gün evvel bir topicte şu telefonu alın bu size yeter diyeceğiniz telefon yokmu diye sormuştum bu topic i görmeden önce

birde karar verirsek bu telefonu nereden alabiliriz mağazalarda falan satılırmı acaba ben netten alışveriş yapmadım simdiye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TRajikomik -- 23 Haziran 2017; 2:11:40 >

• TRajikomik kullanıcısına yanıt
    A.S hocam elimden geldiği kadar yardımcı olmaya sorularınızı cevaplamaya çalışayım ;

1- Bundan sonra alacağınız herhangi bir telefon giriş seviyesi hariç. S5 den çok daha iyi bir donanımına sahip olacaktır

2- 32 GB lık bir telefonun size 23 GB gibi bir alanı boş gelir 8 GB ders videolarınız tutsa 15 GB size yer kalır ama almışken de 64 GB almak çok daha iyi olur.

3- Şu an N11, Hepsiburada GittiGidiyor gibi sitelerde her türlü telefonun kılıf ve aksesuarı bulabilirsiniz bulamazsanız bile Aliexpress Ebay gibi yurtdışı sitelerinden getirme şansınız var kulaklık girişi standart olduğu için bir sorun yaşamazsınız.

4- Google Play Store gayet kullanmı basit sizi uğraştırmayacaktır

5- Mi 5 den örnek verdiğiniz ve ben de kullandığım için şarj konusunda içiniz rahat olsun çok rahat 1 günü dolu dolu kullansanız bile çıkarır.

6- Bu tarz ürünlerin parçaları genelde ucuz oluyor çin menşei olduğu için TR de bu parçaları rahat bir şekilde bulamazsınız fakat Daha öncede dediğim gibi Aliexpress ve Ebay gibi alışveriş sitelerinden bulup getirtme şansınız var

7- Şu anda benim açımdan 4-5 sene götürebilecek bir telefon yok hocam şirketler planlı olarak güncelleme vererek telefonu yavaşlatıyorlar yenisini alsınlar diye veya sorunlu bir güncelleme verip sorunları düzeltmeden öylece bırakıyorlar telefondan soğuyorsunuz ki bugün 4-5 milyar para verip hâlâ telefonunda sorun yaşayan insanlar var

8- Aldığınız telefonun sağlam bir garantisi olsa çok daha iyi olur çünkü az bir para vermiyorsunuz karşınızda adam akıllı bir servis hizmeti olmalı

9- Şu anda çoğu telefon Wifi AC desteği sunduğu için çekmesinde br sıkıntı olacağını düşünmüyorum hocam

10- Radyo olayına bir şey diyemeyeceğim kendi kullandığım Mi 5 de varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum olsa bile kaç kez açtım o bile şüpheli

1900 tl ye kadar bütçeniz varsa eğer bence iphone 6 yanlış bir seçim olur çünkü eski bir model ona o kadar para vermeyiniz Mi5 gayet güzel bir telefondur 1150 tl 64 GB versiyonu ile F/P kralıdır hâlâ gözümde ama garanti olayından ben çekindiğim için satmıştım size önerebileceğim bazı telefonlar ;

1- Asus Zenfone 3

2- Huawei P9

3- Huawei P9 Lite 2017

4- Xioami Redmi Note 4X

İlk 3 telefon TR yani distribütör garantili telefonlardır içlerinde en iyisi P9 dur çift Leica kamerası ile çok güzel fotoğraflar yakalayabilirsiniz garanti anlayışı gerçekten çok iyidir işletim sistemi donanımına uygun bir sorun yaşamazsınız yazılımı da gayet iyi bir şekilde optimize olmuştur.

Eğer Mi 5 gerçekten karar verdiyseniz ki gerçekten çok iyi telefondur 64 GB versiyonu İstanbul da iseniz İstanbul Bilişim Mağazasından 1150 tl ye alabilirsiniz onun dışında N11 ve Hepsiburada gibi sitelerden almalısınız

• Hocam iyi günler en fazla 1500 tl bütçe var fakat bu fiyattan daha ucuz olursa daha iyi olur telefondan beklentim müzik kulaklık kalitesi kulakliktan gelen sesin iyi olması kamera çok kötü olmasın yani renkleri felan zenfone gibi bozmayacak stabil sorunsuz bir telefon onerirseniz memnun olurum.Mi5 düşünmüştüm fakat bazı sıkıntıları var gibi guvenemedim ithalatçı garantili p9 var bide onada 1500 vermeye değer mi bilemedim hani 1000tllik telefon yerine o fiyatı vermeye değer mi bilemedim siz ne düşünüyorsunuz?

• r_ome_o kullanıcısına yanıt
    İyi günler hocam ben mi 5 kullandım çok güzel bir telefon ithalatçı garantili sorun olacaksa almayın derim kamerası olsun ses çıkışı olsun beni tatmin etmişti önerebileceğim telefonlar ;

Xioami Redmi Note 4X 800-999 tl arası bulabilirsiniz

Xioami Mi 5 64 Gb 1150 tl

Xioami Mi 5S 1250 tl

Huawei P9 Lite 2017 1200 tl

Huawei P9 1550 tl

Sony X veya X Compact 1400-1450 tl arası bulabilirsiniz ses kalitesi Sony de daha iyidir kamerası da gayet güzeldir

• quote:

Orijinalden alıntı: r_ome_o

Hocam iyi günler en fazla 1500 tl bütçe var fakat bu fiyattan daha ucuz olursa daha iyi olur telefondan beklentim müzik kulaklık kalitesi kulakliktan gelen sesin iyi olması kamera çok kötü olmasın yani renkleri felan zenfone gibi bozmayacak stabil sorunsuz bir telefon onerirseniz memnun olurum.Mi5 düşünmüştüm fakat bazı sıkıntıları var gibi guvenemedim ithalatçı garantili p9 var bide onada 1500 vermeye değer mi bilemedim hani 1000tllik telefon yerine o fiyatı vermeye değer mi bilemedim siz ne düşünüyorsunuz?

OPTİK GÖRÜNTÜ SABİTLEME olan modelleri tercih etmelisiniz.
    Ses siteminde de HTC bir numaradır.
    imkan varsa 2000 liraya HTC10 öneririm.

http://www.epey.com/akilli-telefonlar/e/YTo0OntpOjI1OTI7YToxOntpOjA7czo2OiIyOTkxOTMiO31zOjU6ImZpeWF0IjthOjI6e2k6MDtzOjM6IjgwMCI7aToxO3M6NDoiMjAwMCI7fWk6MTQ7YToyOntpOjA7czo0OiIyMDQ4IjtpOjE7czo0OiI0MDk2Ijt9aToxODcwO2E6MTp7aTowO3M6NjoiMjExMDA3Ijt9fV9zOjEwOiJmaXlhdDpERVNDIjs=/

• hocam batarya ve performans öncelikli telefon arıyorum, bin lira civarında bütçem var, (max 1200-1300)

telefonun sadece sarjı uzun gitsin, ve performanslı olsun, kamerası, ekranı vs hiç önemli değil benim için

yonga seti ve bataryası iyi bir telefon arıyorum sadece, neler önerirsiniz bu bütçeye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • THECERN kullanıcısına yanıt
    Hocam Xioami Redmi Note 4X 4100 Mah batarya Snapdragon 625 2 güne yakın şarjı gider 999 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: RdvnKrca

Hocam Xioami Redmi Note 4X 4100 Mah batarya Snapdragon 625 2 güne yakın şarjı gider 999 tl

hocam aklımda mi5 (64gb) vardı, dediğiniz telefon da fena değil, ama mi5 in antutu puanı daha yüksek, fark var epey, performans arayan biri olarak, bana hangisini önerirsiniz

sadece bataryası yüzünden ilerde performansı düşecek, beni zora sokacak bir telefon almak istemiyorum, işlemciler de oldukça önemli benim için,

dediğim gibi aklımda mi5 vardı, mi5 le kıyaslanabilecek bir telefon mudur, ona tercih edebilir miyim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Bir önceki mesajınızda benim için bataryası önemli gerisi hiç önemli değil yazmışsınız o yüzden öneride bulundum durum şöyle ki Snapdragon 625 yeni nesil işlemci 2.0 GHZ hızında çalışıyor ve verimlilik üzerine tamamen bu telefon 4100 mah batarya ile birleşince 2 gün çok rahat dolu dolu kullanacağınız bir telefon oluyor Mi5 de 1 gün çok rahat çıkarırsınız ondada Snapdragon 820 var 64 GB alırsanız 2.15 GHZ hız alırsınız burada iş tamamen size kalıyor Redmi Note 4X 850 tl ye kadar bulunuyor Mi 5 ise 1150 tl

• 1500 liraya kadar seçeneklerim nelerdir?

• suuyurbendeuyurum kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir kriter var mı neye daha çok önem verirsiniz? Kaç inç ekranı olmalı performans mı kamera mı batarya mı öncelikli telefon istiyorsunuz? İthalatçı veya Distribütör garanti mi?

• RdvnKrca kullanıcısına yanıt
    Ekranı büyük olmalı en azından 4.7 inç den büyük. Full hd olmalı. Telefonda oyun oynamam bu sebeple boyle çok aşırı güçlü bir işlemcisi olması şart değil. Su an 4s kullanıyorum günde 4 kez şarj ediyorum. Beni bir gun çıkarsın internet kullanımında istiyorum. Bir de Genpa, Samsung tarzı yerel ve güvenilir şirketlerin garantisi olsun istiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam 4.6 - 4.7 inç civarı piyasada doğru düzgün bir telefon yok iphone 6 ve 6S modelleri var ki önermem onun dışında Sony X Compact var 4.6 inç ama full HD değil Sony X önerebilirim 5 inç Huawei Nova ve P9 Lite 2017

Eğer garanti işini eklemeseniz sizin aradığınız telefon Redmi Note 4X veya türevi cihazlar olurdu.

Cihaz 1000 liradan satılıyor hepsiburada'da. Pil performansı göz dolduruyor. Ayrıca cihaz içinde S625 gibi pili koklayan bir işlemci var. Bu da size büyük bir artı olarak dönüyor. 14 nm işlemcinin size sunacağı verimlilik oldukça önemli.

Aynı fiyata Asus Zenfone Max var, olmasına da donanımsal olarak üçünün de rakibi değil. Sadece pili iyi gidiyor.

Bu durumda sizin pil deposu Lenovo P2 veya ekranı küçük, oyun performansı nispeten diğerlerini geçen, pil süresi de ideal bir canavar olan Sony Xperia X'e yönelmeniz mantıklı olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 23 Haziran 2017; 22:5:11 >
    S625 uygulama arası geçişlerde sorun yaratmıyor ama cihazda öncül amacınız performans almak ise Mi5 daha önde gidiyor.

S625 günü kurtarır. Uygulamalarda da takılmaz ama bir süre sonra yüksek grafiğe sahip oyunlar konusunda problem yaşatabilir. Sonuçta 625, referans Cortex A53 çekirdeklerinden oluşan bir soC. A53 pil tasarrufu odaklı, yüksek performans odaklı bir işlemci senaryosu sunmuyor bizlere. Zaten Qualcomm bunu düşünmüş olacak ki S65x S66x platformunu oluşturdu (X2 veya X4 Cortex A72-73 & X4 Cortex A53).

Ayrıca Mi5S'e (64 GB) de bakabilirsiniz. S821 işlemciye sahip oluşu ayrıca bir avantaj. Kasa kalitesi ve 3200 mAh bataryaya sahip oluşu. de söz konusu.
  • hocam bugün kadıköyde mi5 buldum iki adet vardı 1200 tl dedi hatta birini elimi alıp kurcaladım bile tabi menüsünü değil dıştan, hoşumada gitti fakat siz garanti olayı yüzünden satmışsınız o da aklıma gelip tanıdığım bir telefon tamircisine sordum bir arıza çıksa parçasını bulamazsın dedi aynı şeyi bu sefer huwaei p9 için de söyleyince kafam allak bullak oldu resmen siz huwai nin teknik servisine güveniyorsunuz peki dışarıda 200 e yaptıracağım birşeyi bu adamlar 350 tl isterse ve dışarıdan yaptırdığımda garantisi bozulursa ne olcak ki dışarda parçasıda yok

bir arıza çıkarmayacağını bilsem kesin alırdım hoşuma gitti çünkü, garantisi deltaymış oraya göndersek belki fazla para isteyecek dıasarıda yaptırmaya kalksak yapamayacaklar malzeme yok çünkü,

birde biz bu arıza olayına neden bu kadar kafayı taktık onuda anlamış değilim arkadaş sıfır telefon alıyoruz tamam arızalı çıkma ihtimali varda arızalı çıkmama ihtimali daha yüksek değil mi sanki ben b u telefonu alsam sanki 3 -4 yıl kullanacakmısım gibi geliyor. daha önce hep ikinci el telefon kullandım özellikle evdekilerin telefonları bende miadını doldurur. babam samsung j5 aldı 600 tlye mesela 1,5 senedir sıkıntısız kullanıyor ama bana basit geliyor o telefon nedense ve birazda sizin gibi riske girmek istiyorum. çünkü telefonu pek eline alan biri değilim arada msj gelmişmi arayan olmuşmu msj atayım ders programları izleyim netten sıcak fırsatlara bakayım diyen bir adamım

hocam çoğu kişi huawei p9 ile mi5 arasında kalmış sanırım bunların eksi ve artı yönlerini yazabilirmisiniz acaba yani net karar verebilmemiz açısından teknik özellikleri değilde 1-tahmini ömürleri,2-arızalandığında yaptırabileceğimiz telefoncular varmıdır,mesela bulunmayan parçayı gitti gid. aldık telefoncuya taktırabilirmiyiz 3-satmaya kalksak hemen satılır mı nekadar düşüğüne satarız, 4-mi5 in şu versiyonlusunu almayın ısınma yapar, 5-şu garanticisinden almayın ilgilenmez 6-istanbul bilişim mağazalarında bu telefonların kılıflarını bulabilirmiyiz acaba ve uygun, 7-mi5 e uyan başka markaların kılıfları varmı (sizinde aklınıza gelenler varsa yazabilirsiniz)

8-bu arada arkadaş not3 ve not 4 önerdi ikinci el 1000 tl ye bulursun dedi sizin bilindik markalardan ama fiayatları abartılmamış önereceğiniz 2.el de olur bir ürün varmı ve note serileri hakkında ne düşünüyorsunuz.

9-garanti olayını kafama takmayacağım kadar fiyatı düşük ama yukarıda anlattığım işleri fazlasıya bana yaptırabilecek bir telefon varmıdır acaba mesela 500-600 civarı gibi xiaomi huvai tarzı bu seferde bu 600 tl lik telefon kullan at gibi birşey olacaksa uzun vadede zarar etmişmi olurum bu nedenden dolayı ikinci el fiyatları da para eden telefon mu tercih etmek mantıklı acaba j5 600 civarı sanırım.

10-iphone nun en düşük hangi modeli alınır?

• TRajikomik kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle bir durum var alacağınız Mi 5 delta garantili ama Huawei P9 TR garantili olacak fark burada başlıyor işte benim delta servise yolum düştü telefon tamir yasal günü 20 iş günüdür 19 günde yapıp teslim aldım ilk aldığımda sorun devam ediyordu tekrar verdim 40 güne yakın telefonsuz kaldım şimdi böyle bir servise mi yoksa 1 gün içerisinde değişim cihazı veren servise mi güvenirsiniz ki dışarda 200 tl ye takılacak olan parçanın orjinal olup olmadığını bilemezsiniz adam takarken başka yerlere zarar verirmi işçiliği düzgün mü hiçbir şey bilemezsiniz Allaha emanet takar adam fakat 350 TL verdiğiniz yer servistir işinin ehli adamlar tamiratını yapar ve garantisini verir.

Teklonoji şans işidir alacağınız herhangi bir teklonojik alet 1 günde de arıza yapabilir 3 senede de tamamen şanstır o yüzden benim başıma gelmez benim telefonuma bir şey olmaz demeyeceksiniz.

1-Tahmini ömür olarak bir şey söylemek zor bu tamamen firmanın yazılım desteğine kalmış birşey planlı yavaşlatma yaparlarsa 1 sene içinde bile çöp olabilir telefon Mi5 alsanız delta servise P9 alsanız kendi servisine götüreceksiniz 1.5 - 2 ay telefonsuz kalmak istemiyorsanız cevap zaten belli.

3-Huawei'nin piyasası Xioami'den iyidir satmanız daha kolay

4-Mi 5 in versiyonları arasında sadece çekirdek hızı farkı var o yüzden sıkıntı yok

5-Delta servisten başka almayın kötünün iyisidir

6-Bulamazsınız N11 - Hepsiburada gibi sitelerden şansınızı deneyin

7-Başka markaların kılıfları derken tam anlamadım ama kalkıpta bir Spigen bu telefona kılıf üretmez

8-Note 3 direk çöp Note 4 de miladı doldu artık Samsung'tan uzak durun

9-Asus Zenfone 2 / Sony Z2-Z3 / HTC M8 / 500-600 TL arası bulabilirsiniz

10-İphone alınırsa SE den düşük model alınmaz

• Merhaba,
    1100-1300 tl civarı, 32gb hafıza, 4gb ram,ekranı 5 ile 5.5" arası olan,kamerası ve performansından memnun kalacağım cihazları önerebilir misiniz acaba?
    Samsung Galaxy C5 ve Xiaomi Mi 5S e falan baktım ama karar veremedim ne yapacağıma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-07E3818E0 -- 24 Haziran 2017; 15:49:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu fiyat aralığında alabileceğiniz en iyi telefonlar mi 5 ve mi 5S dir bizzat kullandım performansından çok memnun olursunuz

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.