Şimdi Ara

★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (632. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: mg_22
1 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (1 Mobil) - 19 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.696
Cevap
197
Favori
554.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 630631632633634
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Size su assagidakini yazmistim ancak 100 uygulama ? size ufs4 rom'lu, 12 gb ram, antutu skoru 1-1.5 milyon dan baslayan teller lazim evet X6 pro'nun 12 gb ligi daha makul ..assagida yazdiklarimi dikkate almayin ..

Alıntı

metni:
    a55 dengeli bir telefon ..256 yetmezse sd kart takabilirsiniz.Telefonla ilgili yegane sorun 25 watt sarj meselesi .Rakipleri 67-80-100 watt'lara gelmisken bu biraz dusuk kaliyor (70-80 dk aliyor 20 den 100 'e sarj süresi) ayrica samsunglardan ekran koruyucu,kılıf,adaptor ..vb cikmiyor onlar icinde 700-1000 tl ye yakın harcama yapmaniz gerekecek(ebilir)
    alternatifleri , s21fe, honor 200 , x6 pro ..

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/750421-919029-921549-923487-931661-969507/samsung-galaxy-s21-fe-5g-snapdragon_poco-x6-pro-512gb_realme-12-pro_oppo-reno11-f-5g_samsung-galaxy-a55-5g-256gb_honor-200-256gb/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 9 Aralık 2024; 22:44:55 >

• infinix hot 50 günlük kullanım için uygunmudur acaba

★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★
  • ★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★

Takip ettiğim telefonun sayfasından alınıp kargo yaptığı ülkeler.AKP ve cenahına oy verenler bu tablonun müsebbibidir.

Umman, Bahreyn gibi ülkelerin olduğu yerde kapalı ekonomi nedeniyle sen yoksun.

Kazandığın parayı nereye harcayacağına bile karışan bu hükümeti hala destekleyenler öbür tarafta iki elim yakanızdadır.

bu cihazın satışı 639 dolar.

kaçakçılar da üzerine 100 dolar yapıştırır 739 dolardan satar.

Neyse bunlar kazanacağına kaçakçılar kazansın.

Allah hepinizi bildiği gibi yapsın .

22500 civarına el oğlu snapdragon elite işlemcili cihaz alırken biz en fazla g99 alıyoruz. Ulan kan beynime sıçradı yeminle. Bir ak kuçu görsemde şurda sülalesine kaysam ancak içim öyle soğur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 12 Aralık 2024; 11:49:12 >

• arkadaşlar 25-30 hadi 32 k bandına ne alabilirim? şu an 6s var ölmekte 2017 şubattan beri kullanıyorum.

bataryası iyi olsun powerbank ile gezmekten yıldım. oyun oynamam mobilde. kamerası ortalama olsa da iş görür.

genelde alo alo ve iş gereği whatsapp kullanıyorum. ama instagram ve youtube da kullanırım. bunların haricinde standart uygulamalar.

xiaomi 13-14t düşünüyordum ama arayüz sıkıntılıymış. reklam çıkmaması için ayar falan yapılıyormuş vs. biraz soğudum açıkcası. iphone almayacağım.

samsung nasıl? s23-s23fe s24fe falan var sanırım bu bütçeye?

tekrar ediyorum oyun oynamam ama şarjı erken bitmese süper olur

• daisundai D kullanıcısına yanıt
  • Merhaba,

Yaklaşık 8 yıldır xiaomi redmi note 5 telefonum artık kullanılamaz duruma geldi. Şarj almıyor vs. problemleri var.

Şimdi tekrar bir telefon almak durumundayım.

Oyun hiç oynamıyorum. Genelde sosyal medya kullanyorum. Çocuklar arasıra youtube bakar.

Takriben bütçem 12-13k civarında. Ne öneririsiniz?

Teşekkürler

• Merhabalar, elimde Samsung Galaxy A32 vardı. Fakat su aldığı için masraf yapmak yerine yeni bir cihaz almak istiyorum. 20 bin liraya dek kamerası iyi bir telefon arıyorum. Sosyal medya ve arama yapma dışında kullanmıyorum. Çocuğumun fotoğraflarını kaliteli bir şekilde çekebileceğim bir cihaz var mıdır bu bütçede acaba?

• asbeyliler A kullanıcısına yanıt

Honor 200 en iyi seçenek.

Aralarında en mantıklısı S24FE memnun eder.

• bedrim kullanıcısına yanıt

Şarjı iyi gitsin derseniz Vivo V29 Lite 12K civarındaydı. Hem kamerası fiyatına oranla güzel olsun, hem donanımı ve yazılımı iyi olsun derseniz Nothing Phone 1 öneririm.

• Merhaba mı 14t mı daha iyi camon premier modelimi acaba 16-17k bütçem var farklı tavsiyesi olan var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • damn2u kullanıcısına yanıt

Hocam tecno camon 30 Pro 5g yurtdışı 10.800 sizce nasıl alınır.mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyozgurluk kullanıcısına yanıt

Tecno ve İnfinix cihazlara karşı önyargım var maalesef, biraz daha geliştirmeleri gerekiyor kendilerini.

Hocam bu sıralar düşük bütçe var ikinci el temiz XS Max bakıyorum ama beni güncelleme konusundan çekindim 6s ile uygulamalarda bir sıkıntı yaşadınız mı? Kardeşimde 6s plus vardı 2 sene önce o zaman bile iOS sürümü yeterli değil diye bazı uygulamaları indiremiyordu. XS max alsam ios 18 son sizce kaç yıl daha kullanabilirim? Telefondan çok beklentim yok çoğu android telefon masada dururken çok şarj yiyor ve arayüz akıcı değil diye iOS istiyorum. Siz bu zamana kadar temel uygulamalarda sıkıntı yaşadınız mı? iş için uygulama indirmeniz gerektiğinde vs?

• RecepAslan78 R kullanıcısına yanıt

A55 bakın aralarında en stabil cihaz.

• RecepAslan78 R kullanıcısına yanıt

x6 pro ,a55,realme 12 pro ,oppo reno 11 f, honor 200 ..

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/917434-919029-921549-923487-925141-969507/samsung-galaxy-a55_poco-x6-pro-512gb_realme-12-pro_oppo-reno11-f-5g_nothing-phone-2a_honor-200-256gb/

a55 ile honor 200 yada oyun odakliysaniz x6 pro zaten cok secilen teller ..(ben de uzun süreli daha saglam oldugunu dusundugumden a55 derdim ki kendime a35 abime hediye a55 almistim ..)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 21 Aralık 2024; 13:1:28 >

• 10.000 tl ye tecno camon 30 Pro, 4 yıldır kullandığım xianomi mi a3 den sizce iyi midir? Kulaklık girişi olmaması sizce sorun yaratır mı camonda

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt
    İyidir, yeni yenidir.

Kızım camon20pro kullanıyor çıktığında almıştım. Gayet güzel kasma donma vs bir şikayet duymadım. Alternatif a34 a35 vs de alınabilir bütçe uygunsa

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Razor Crest kullanıcısına yanıt

Hocam ben de s24 fe düşünüyorum ama ısınma problemi vs deniyor, doğru mudur? Son durum nedir, çözülür mü güncelleme ile?

• M3phisto kullanıcısına yanıt

Daha önce baz S24 kullandım ısınması normaldi çok abartıyorlar bazı şeyleri şuan 13 kullanıyorum onunda sıcaklıkları normal yani illa ki bir ısı enerjisi olacak her cihazda var bu tarz şeyler önemli olan tehlikeli sıcaklıklara çıkmaması bu cihazda da öyle birşey yok S24'fe'nin eleştirebileceğim noktası ekran kasa oranı olur ve de modem kapsama alanı

• 
Sayfa: önceki 630631632633634
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.