Size su assagidakini yazmistim ancak 100 uygulama ? size ufs4 rom'lu, 12 gb ram, antutu skoru 1-1.5 milyon dan baslayan teller lazim evet X6 pro'nun 12 gb ligi daha makul ..assagida yazdiklarimi dikkate almayin ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 9 Aralık 2024; 22:44:55 > |
★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (632. sayfa)
-
-
infinix hot 50 günlük kullanım için uygunmudur acaba
-
Takip ettiğim telefonun sayfasından alınıp kargo yaptığı ülkeler.AKP ve cenahına oy verenler bu tablonun müsebbibidir.
Umman, Bahreyn gibi ülkelerin olduğu yerde kapalı ekonomi nedeniyle sen yoksun.
Kazandığın parayı nereye harcayacağına bile karışan bu hükümeti hala destekleyenler öbür tarafta iki elim yakanızdadır.
bu cihazın satışı 639 dolar.
kaçakçılar da üzerine 100 dolar yapıştırır 739 dolardan satar.
Neyse bunlar kazanacağına kaçakçılar kazansın.
Allah hepinizi bildiği gibi yapsın .
22500 civarına el oğlu snapdragon elite işlemcili cihaz alırken biz en fazla g99 alıyoruz. Ulan kan beynime sıçradı yeminle. Bir ak kuçu görsemde şurda sülalesine kaysam ancak içim öyle soğur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 12 Aralık 2024; 11:49:12 >
-
www.myvivoshop.comVIVO V29 Lite 5G satın al | Fiyat ve Özellikler | vivo Türkiyehttps://www.myvivoshop.com/products/vivo-v29-lite-5g
Fiyatı 12bine düştü , şiddetle tavsiye ederim telefonu. OIS ve EISli Kamerası, gece çekimi harika. 3D kavisli ekran , ince hafif ve müthiş bir tasarım , 1300nit ekran , IP54 koruma vs. göz atın özelliklerine derim bu fiyata kaçmaz. Kılıf adaptör usb kablo yanında geliyor. Telefonu Android 14'e yükselteyim dedim bir mutfağa gittim kahve yapayım diye sütü ocağa koyup geldiğimde yükseltme bitmiş. Çok seri telefon baya hoşuma gitti. M34 almasaydı birader ona da bundan alırdık.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X