realme 10 fena durmuyor aslında 7.5 bin tl 'ye , çıkma sansiniz olursa o miktarlara..(8 gb ramli iyi chipsetli android 14 bir teliniz olurdu en azindan ) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 3 Aralık 2024; 17:48:0 > |
★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (630. sayfa)
-
-
Kayıt normal oluyormuş hocam güncelleme de sıkıntı yokmuş ama ön. Kamera kalitesi ısınıp ısınmadığı her video birbirinin zıttı şeyler diyor biri ısınıyor biri ısınmıyor. Diyor Forumda başka kullanan varsa fikirlerini alabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 3 Aralık 2024; 21:30:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar hanıma Iphone hediye etmek istiyorum. İlk kez Iphone kullanacak. Hangsini tavsiye edersiniz?
-
13 şuan çok satıyor fiyatı düşmüş durumda tabi kullanım amacı önemli.
-
Instagram ve fotoğraf çekimi hocam amaç. Sıfır almayı planlıyorum. 13 değer mi? Yoksa üzerine 3 -5 daha koy 13 pro, 14, 15 vs. filan al der misiniz? Yıllardır android kullanıyorum. Ekosisteme ve piyasasına zır cahil bir adamım açıkçası.
-
Pro modellerine bütçe ayırabiliyorsanız tabi ki en mantıklı cihaz pro versiyonu 16 pro max şuan 85-90 bandında fotoğraf çekiminde oldukça iyi ancak bütçe beni aşar derseniz düz 15 50bin düz 16 60 bin bandında ikiside iş görür ancak 16 yapay zeka özelliklerini alacağından daha ileriye dönük olur şunu belirtmekte fayda var ülkemiz için bazı yapay zeka özellikleri oldukça geç verilecek.
-
Selamlar,
Duyma kaybı sebebiyle cihaz kullanan yaşlı birine, yüksekten uçmadan akıllı telefon ne alınabilir?
-yüksek ses
-kolay kullanım
A101 online da Realme 10 8-128 7500 lira şu an bana uygun geldi. Ben mağazadan aldım ama internetten de sipariş edilebiliyormuş. Bilseydim öyle yapardım bonus kampanyası falan güme gitti ama neyse artık.
M15
-
Saglık olsun ...güzel tel..ilk izlenımlerınızı de paylaşabilirseniz almayı planlanlayanlara yada buradan onerdıklerimiz de fıkır edınırdı.
Teşekkürler valla aldım şarja taktım sadece. Akşam iş bittikten sonra kuracağım eski telefondakileri aktaracağım falan o zaman bi fikir edinmiş olurum. Ona göre de yazarım sonrasında
S24+ aldım hocam güncellemeyi unutmuşum.
30k ya kadar bir telefon haala alamadim. Karar bi turlu veremiyorum
Hizli sarj olmazsa olmaz poco X6 pro için ne diyorsunuz acaba
Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. telefonun kutusu üzerinde realme bandrolü ya da herhangi bir firmaya(arena kvk genpa vb.) ait etiket vs var mı acaba? Birde "IMEI sorgusunda imalat yoluyla kaydedilen" olarak mi görünüyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovewhisper -- 5 Aralık 2024; 20:15:50 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6bin liraya kadar babam için bir telefon bakıyorum. Donma sorunu olmasa yeterli.
-
Teşekkürler telefonun üzerinde herhangi bir bandrol vs yoktu içinden realme garanti belgesi çıktı sadece. Broşürde 2 yıl realme Türkiye garantili yazıyordu. Dediğiniz IMEI sorgulaması nereden yapılıyor onu bilmiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aziz istifa -- 5 Aralık 2024; 22:28:4 >
Telefonu kurdum biraz önce. Kutudan Android 12 ile çıktı. 20 gb güncelleme indirdim herhalde birbiri ardına baya uzun sürdü. En son Android 14 oldu 5 Kasım güvenlik yamasıyla.
Güncelleme yaptığım uygulama kurduğum sırada telefon hiç ısınmadı desem yeridir sadece biraz ılık olmuştur en fazla şu an için bu konuda başarılı gibi görünüyor.
Amoled ekran ilk kez kullanıyorum belki ondan mı bilemedim ama beyaz renkler bir değişik geldi renk ayarını en soğuğa getirince daha iyi oldu gibi.
Kamerası düşük ışıkta tırt o belli oluyor ama gündüz fiyatına göre yeterli seviyede fotoğraf çekecektir diye düşünüyorum.
Ayarlardan vowifi yi açtım ama niyeyse volte yazmaya devam ediyor niye vowifi ye dönmedi ona takıldım biraz anlamadım.
Çok fazla ön yüklü uygulama geldi ama kaldırılabilyor / devre dışı bırakılabiliyor bu güzel reklam vs olmaması xiaomi ye kıyasla iyi gayet. Genel yazılım performansını zaman gösterecek artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Realme nin sitesinde garanti başlangıç tarihini bugün olarak nasıl aldı acaba o garip geldi. Herhangi bir kayıt vs yapmadım ama telefona kurulum yapıldığını anlayıp sisteme mi düştü ki? Bugün sorguladım diye dümdüz bugünün tarihini yazmamıştır herhalde
-
Hersey duzgun gozukuyor ..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X