Galaxy A35 anneniz için en mantıklı cihaz olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (628. sayfa)
-
-
Merhaba redmi note 13 pro tavsiye eder misiniz? 13bin tl'lik bir fiyatı var. hediye olarak almayı düşünüyorum. Fotoğraf kalitesi hediye alacağım kişi için önemli. Ne önerirsiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
merhaba boot kilidi açılabilen f/p cihaz söyler misiniz
-
Aşağıdaki listeden hangisi veya hangilerini önerirsiniz arkadaşlar
Redmi Note 13 (9500 TL)
Realme 12 Lite (9000 TL)
Realme 11 (8700 TL)
Samsung M34 (8800 TL)
Samsung A24 (9500 TL)
Samsung A25 (10500 TL)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aziz istifa -- 29 Kasım 2024; 23:46:35 > -
Ben geçici olarak kullanıyorum selfie kamerası kötü arka kamera idare eder şarj emsallerine göre kötü A35 daha mantıklı.
m34 'ün hat cekim sorunları problem olmayacaksa en mantıklısı o duruyor..
-
Öyle bir sorun yaşamak istemem sonuçta birinci işlevi bu telefonun. Dediğiniz gibi bu konuda şikayet edenler olduğunu gördüm M34 ü listeden çıkartacağım gibi
-realme 10 , 9 pro , realme 11 bunlari da inceleme sansiniz olursa bir bakın isterseniz ..9 pro ve 10 icin android 14 sonrasi yok bundan fiyatlar nispete uygun zannedersem
-A23-a24 ü aldirdigim akrabalarim arkadaşlarim olmustu cok memnunlar ancak 4k yok, suya toza dayanıklılık yok , ekrandan parmak izi yok ,5g yok ..vb bu segmentteki telefonlarin cogunda yok bunlar m34 de vardi ama bahsettigim sorun malesef ..
-Camon 30 ki 2 android güncellemesi alicak ...10-11 bin tl arasina dikkat cekebilir
-realme 12 lite 8 /256 lik versiyonu 8-9 bin tl arasina cok kotu bir şık degil android 15 alicak .. (685 chipsetli cok vasat degil ama g99 'un gerisinde tabi)
realme 10-11 , A24 yada camon 30 arasinda kalirdim herhalde ki belirttigim gibi akraba eşe dosta da samsung onermistim mutlular ama 6 gb ram icinize siner mi ..10 bin tl alti telefonlarin handikaplari genel olarak ortak tabi ama 8 gb lik telefon mu yoksa uzun süre güncelleme destegi mi sizin secmeniz gereken kısım bu olacaktir zannedersem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 30 Kasım 2024; 13:40:45 >
-
Ben ilk başta redmi note 13 ü düşünmüştüm bunların içinden ama işlemciden dolayı çok gömmüşler bazı incelemelerde bakalım teşekkürler
M34 için şöyle böyle diyorlar.. Aldanmayın yahu ne çekmemesi kim uyduruyor bunları.. Mış muş ile telefon almamak nedir. Hele de koskoca Samsung hatalı , çekmeyen telefon üretecek öyle mi? O arkadaşlara bozuk telefon denk gelmiştir. Sorun çıksa dahi garantili mal ne olacak.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 30 Kasım 2024; 17:1:30 > -
Şebeke kaynaklı da olabilir.. Telefon full çekiyor gösteriyor olabilir ama hangi şebekeyi full çekiyor? 2G/3G şebekeler ses iletimi 4G sadece data iletimi için. 4G olup 2G veya 3G olmayan yerde konuşabilmen için VOLTE destekli telefon ve VOLTE destekli operatör kullanıyor olman lazım. Telefon menüsünden manuel seçimi ile daha iyi anlaşılabilir. Benim bir hat PTTcell ve hiç çekmiyor sürekli kopuyor. Ama Volteli telefonda da müthiş ses kalitesi ile görüştürüyor. Bu şikayet eden arkadaşların sorunu telefon kaynaklı olmayabilir yani.
-
Hem Turkcell hemde TT ile A25,A54,A55 ve S24 modellerini denedim sürekli 4g 3g geçişleri oluyor bazen çağrıdan düşme ses kesilmesi ve sesin bozulması problemlerini yaşıyordum S25 çıkana kadar yd redmi note 13 5g aldım SD 7s gen 2 işlemci var sorun yaşamadım sorun exynos modem kaynaklı zaten gsmarena,members gibi platformları takip ederseniz insanların exynos işlemcili farklı modellerlede sorun yaşadığını görürsünüz.
Bende böyle bir sorun yok olsaydı zaten iademi yapardım. Samsung gibi pazarın %20-22 sini elinde tutan bir markanın en basitinden telefon görüşmesi yaptırmayacak bir telefon ürettiğine pek ihtimal de vermiyorum. Kullanmayan insanların kulaktan duyma bilgileriyle telefonu almamazlık yapmadığım için de mutluyum. Kasım indiriminde kaçmayacak bir fırsattı bence.
-
Hocam sizi de tekrar meşgul ediyorum kusura bakmayın. Realme 12 Lite'ın fiyatına yanlış bakmışım ben 6-128gb olan 7.500 TL 8-256 olan 8000 TL MediaMarkt ta valla son 2-3 gündür yoğun olarak araştırıyorum f/p olarak uygun geldi bana şahsen. Redmi Note 13 ile aynı işlemciye sahip ona göre en ciddi eksiği redmi de 120hz amoled ekran var bunda 90hz ips ama fiyat farkına değmez gibi geldi redmi için. Samsung'u da başta yazmıştım ama hiç sevmediğim bir markadır normalde bana kalsa çöpünü bile evime sokmam da anneme alacağım diye seçeneklere eklemiştim. Kaldı ki Samsung alırsam şarj aleti ve kılıfa ayrıca para vereceğim birde hele şarj aleti tam saçmalık. En son değerlendirince Realme 12 Lite veya Realme 11 den birini seçeceğim gibi. Teşekkür ederim tekrardan fikir verdiğiniz için
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aziz istifa -- 30 Kasım 2024; 22:11:23 > -
benim size oneri siram o halde ..*A24(anneme almistim , memnun.)-realme 11 -realme 12 lite - redmi note 13** seklinde olurdu
**xiaomi'nin tamamen kapatilamayan bir reklam olayi var yani yuklenen uygulamalarda devamli ve israrla reklam gosterme olayi ...bundan rahatsiz olanlar var ve note 13 'ün foto kalitesini cok begenmemis kullanicilar gene de pil performansi ..vb fena degil zannedersem ..
*Siz samsung 'a mesafelisiniz zannedersem anliyorum tabi bunu ama anneniz kullanacagi icin belki yeni bir şans vermek gerekebilir bende acikcasi samsung'un bir sürü uygulamayi yükletmek ve kullandirmaya zorlamasindan , kutudan sarj adaptoru ..vb hicbirsey cikmamasindan ve 25 watt sarja tüm telleri kitleyip kalmasindan cok rahatsizim ancak a24 iyi bir telefon onu belirteyim ..tek sıkıntı uzun vadede belki 6 gb ram olurdu .
Bu arada realme 10 ile realme 11 'in cok ufak farklari var sarj watt degeri ve 1 android güncellemesi buna 1000tl veriyorsunuz yoksa deger mi aradaki farka emin degilim ....
a24 u eleyecekseniz zaten en mantıklı şık realme 11 kaliyor ancak onda da teknomarketlerden degil de n11,hepsiburada ..vb gibi yerlerden alacaksaniz saticilarina dikkat etmenizi onerirdim ..yorumlara ..vb bakmak lazim olmadi saticinin sikayetvar ..vb gecmisi var mi oradan da incelemek lazim (mesela bittiyor saticisi saglam bir satici ancak stok kalmazsa farkli saticilarda devreye girebiliyor o acidan belirttim )
Benim realme telefon modelleriyle ilgili gecmisim cok olumlu ..realme 3 pro , 5i ve 9i simdi tabi samsung a35 'e gectim ancak realme hakkaten donanim sorunsuz teller yapiyor yalniz tek kusuru telefonlarina 1-2 guncelleme verip onlari uzun vadede biraz sahipsiz birakmasi .mesela realme 11 de realme 12 lite da android 15 alip baska guncelleme almayacaklar ..
Bu arada anneniz icin ne kadar onemli olacaktir bilmiyorum ancak realme 11 'in jiroskup'unun ** cok iyi calismadigini (oyunlarda) ve videosunun 60 fps cekmedigini belirtmisler bunlari da belirteyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 30 Kasım 2024; 22:56:24 >
-
Realme 12 lite sakın almayın.
Telefon değil dert almış olursunuz. Fiyatına aldanmayın, telefon sorunlu.
Başka marka/modellere bakın derim.
Yine de tercih sizin tabii.
cayma yada iade hakkınızı kullanabilirsiniz ancak firma kabul etmek zorunda degil* ayrıca 7 günü gecirmemenizi oneririm
(Eger urunde gercekten bir sorun varsa ki bence yok ama iade etme konusunda ısrarlıysanız ;bu sürecte sim kart takmayin , kurulum yapmayin yani telefonu aktif kullanmayin nacizane )
6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği gereğince alıcı, hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin, satın aldığı ürünü teslim tarihten itibaren 14 (ondört) gün içerisinde cayma hakkını kullanarak iade edebilir.
Mesafeli yöntemle yapılan alışverişlerde, satıcı, cayma bildiriminin kendisine ulaşmasından itibaren on dört gün içerisinde tüketicinin ödemiş olduğu bedeli iade etmek zorundadır. Ayrıca, tüketici cayma bildirimini yönelttiği tarihten itibaren on gün içerisinde satın aldığı malı iade etmek zorundadır.
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2014/11/20141127-6.htm
*Ancak soyle bir madde var ki ;
6052 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkındaki Kanunda tüketicilere mağazadan görerek satın alınan ürünlere cayma hakkı tanınmamıştır. Kanuna göre mağazaların satmış oldukları ürünleri sebepsiz yere iade alma zorunlulukları yoktur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 1 Aralık 2024; 11:53:8 >
-
Merhaba,
Oyunla olan ilişkimi konsollar üzerinden ilerleten biri olarak telefonu mesajlaşma, sosyal medya, finans uygulamaları amacıyla kullanmaktayım. Fotoğraf ve video çekmeyi severim. Bu sebeple hem kendime hem anneme iki adet telefon almaya niyetlendim. Şu anda Iphone 12 ve A34 bulunuyor elimde.
İlerde güncelleme desteği bittiğinde custom rom atarak kullanım ömrünü uzatabileceğim, kırılana kadar bize yoldaşlık edecek cihazlar önerir misiniz ? Bir kaç yıl Android desteği alsın tabii :) Açıkçası, Honor 200 ve A55 arasında kaldım..
-
Bu saydıklarınız problem değil Android cahilliğiniz bence. "Kıçı başı ayrı oynayan" Ferhat doğru söylemiş. Medya çalar programınızın tarama yapacağı klasörlere indirilenler klasörünü eklemeye çalışın. Kendi media player'ı ile olmuyorsa vlc - mx player filan yükleyin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X