Şimdi Ara

★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (636. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.715
Cevap
199
Favori
556.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
78. Sırada  bugün en iyi #20
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
Giriş

15 bin TL civarlarında a35 var isterseniz yada biraz daha pahalı olan a55 var ikiside gayet güzel bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksoy_Mert A kullanıcısına yanıt

poco x7 pro ve honor 200 a55 den iyi midir

• Sa

35 bine iPhone 13 alacağız mantıklımı ?

35 bine en iyi tercih ne olabilir

• Farkli hesaplara ait bankacılık uygulamalarını kullandığım için
    * Klon uygulaması mevcut telefonum note 8 pro gibi sorunsuz çalışan
    * Çift hatlı ve her 2 hattı da çalışan
    * NFC ozelligi sorunsuz calişan
    * En az 8 GB ve 256 GB olan
    ama bütçeyi de yormayacak bir telefon arıyorum.
    En fiyat performans telefon hangisi olur? Eger Xiaomi olacak olursa kaçak olması veya Xiaomi tr yerine distribütör garantili olması çift hat veya NFC kullanimini etkiler mi?

• Arkadaşlar menüsü akıcı, google earth netcad gibi programları rahat çalıştırabilen, zoom netliği iyi olan (gökyüzü fotoğraf çekimi için) 30-40k arası bütçe ile alınabilecek en iyi telefon nedir. Oyun oynamıyorum.

• Arkadaşlar ya, telefonum Xiaomi'ydi ve artık batarya gidici. Yeni telefon alacağım.

Herkes çektiğim fotoğrafların kalitesiz olduğunu, artık iphone almam gerektiğini söylüyor. Kafamı kurcalıyor bu, ama ben bir telefona o kadar parayı vermek istemiyorum bir yandan.

Bütçem 30-40 bin. Ne almalıyım?

• PhD MD kullanıcısına yanıt

Buraya birkaç örnek yükleyin hıcam bakalım

• iphone 15i hanıma verip kendim Android alacağım. 2 oyun oynamaya gelmiyor şarjı emiyor resmen. max 35-40 civarına ne alınır? şarj süresi uzun olması önceliğim. s24 fe götürür mü 5-6 yıl

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 bine ne alınır?

nothing phone önerir misiniz.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Nothing hakkinda düşüncen nedir hocam.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • oncelikli tercihim olmazdi ancak 2a kotu bir model degil (Glyph ışıkları ve saydam arka kasasi (ayna gibi cok parliyor) bana cok hitap etmiyor ..) ..

Telefonun chipset-ram &rom , akıcılıgı , foto kalitesi ( her iki kamerasi da birbirine denk yada yakın ozellikli ) , yazılım destegi ..vb gayet basarili tabi ama telefonun tasarımı cok bana hitap etmiyor onu belirteyim ..nothing phone 1 'i ise 12300 tl civarina düsünmüstüm ancak bahsettigim meseleden elemistim .

dh ana konusunda merak ettiklerinizi dilerseniz sorup son kararinizi netlestirirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/nothing-phone-2-ana-konu--158373232-21

-------------

20 bin tl bütce ** icin Alım onceligim; 1-A55- 2-honor 200- 3-x7 pro 4-nothing phone 2a seklinde olurdu

(yalniz bu liste oyun onceligi 0 olan ve esim destegi arayan -4-5 yıl yazılım destegi , foto & video kalite takıntısı olmayan ve pil süresi- performans - dayanıklılık - uzun kullanım onceligi olan birine gore yapilmistir bilginize )

** (3-4 bin tl arttirip keske s24 fe alabilseymissiniz ..ben de arttiramamistim dogal bir durum tabi ki ..)

------------

Poco x7 pro dh anabasligi icin https://forum.donanimhaber.com/poco-x7-pro-ana-konu--160499618-5

a55 icin dh basligi https://forum.donanimhaber.com/samsung-galaxy-a55-5g-ana-konu-guncellenecektir--158198059-97

honor 200 icin dh basligi https://forum.donanimhaber.com/honor-200-200-pro-ana-konu--159308252-315

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 30 Ocak 2025; 14:32:28 >

• senpaituyun kullanıcısına yanıt

35'i çöpe at daha hayırlı bir tercih olur.

2025 yılındayız. Millet snapdragon elite ile iphone 16 pro max'e %30 fark atıyor.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

Ben olsam bir sn bile düşünmeden Poco X7 Pro alırdım. İşlemcisi ve pili muazzam görünüyor. O fiyatlarda kamera sadece fotoğraf çeker.

• FısFısss kullanıcısına yanıt
    Hocam kamera nasıl x7 pronun
    Daha önce poco X3 nfc kullandım cihazdan çok memnundum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 632633634635636
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.