< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (635. sayfa)
-
-
Tam o bütçeye yurtdışı s23 ultra harika olmaz mı?
-
Olabilir aslında, onu hiç düşünmedim. 28 civarına bulunabiliyordu galiba, server kaydına da 6 bin demişlerdi. Server kaydında herhangi bir sorun oluşma durumu var mıdır peki ? Güvenilir telefoncu bulmak şart mıdır ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung S23 Ultra Kayıtlı (DH'ye Özel Fiyat) | DonanımHaber Forum
Arkadaştan yenice bir telefon aldım, herhangi bir sorun yaşamadım. Sanırım kayıt dahil fiyatı bu, kendisine ulaşın isterseniz.
-
Çok sağol, bi sorayım arkadaşa nasıl oluyor işlemler
ŞİYAR SERHAT GÜLER - RONAKS MOBİLE GÜNCEL FİYAT LİSTESİ - Google E-Tablolar
Burada da var 27 bin küsür ama kayıtsız diyor.
-
Merhaba arkadaşlar . Note 8 pro kullanıyordum 5 senedir. Telefonu çok sevmeme rağmen (Xiaominin iğrenç reklamları hariç) telefon klozete düştü Temizledik bu sefer ekrandaki suyu çıkartayım derken ekranı kırdım Server kaydı imei kaydı vs uğraşamam o yüzden yurt dışı telefon istemiyorum.
max 15 bine bana telefon önerebilir misiniz? Benim için en önemlisi arayüzde kasma takılma olmaması. Su an idarelik oppo a55 kullanıyorum ve telefonu elime alasım gelmiyor o kadar arayüz yavaş ki anlatamam....
Xiaomi istemiyorum, oppo istemiyorum, aklıma gelenler samsung m34, realme11, nothing phone 1, ama sizlerin de önerisi varsa çok güzel olur
CMF phone 1 istiyorum aslında ama malesef ülkemizde satışı çoğu marka gibi yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Divinita- -- 10 Ocak 2025; 14:20:18 >
-
Samsung Galaxy A35 5G (SM-A356E) Fiyatı ve Özellikleri - Epey
5 Yıl güncellenme garantisine sahip. Kullanıcılarından da ciddi şikayet okumadım.
-
İnceleyeyim, teşekkürler hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi dün s21 fe 2. Nesil aldık. Teşekkür ederim
Arkadaşlar babama telefon alacağım max 15 k civarı bütçemiz var bizim için önemli olan bataryasının iyi olması,önerebileceğiniz bir telefon var mı? Redmi 13 pro bakmıştım önerir misiniz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kamerası iyi, şarjı uzun süre giden, güncelleme alan telefon önerisi istiyorum.
Bütçe maksimum 20 bin lira.
-
Başka alternatif yok mu acaba? Realme C55 almıştım 7-8 ay önce 6500 TL'den. Şimdi 8000'i geçmiş
Samgung A06 için ne dersiniz?
-
realme 10 (7-8 aydir 7-8 bin tl civari o telefon ama o da bu aralıkta kalmayabilir..Anroid 14 sonrasi yok bunu da dikkate almak lazim tabi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 15 Ocak 2025; 8:31:39 >
-
A55
-
hocam a 35 ile nothing phone 1 256gb ile kıyaslarsanız hangisini tavsiye edersiniz.oyun hiç yok sadece günlük kullanım ve banka uygulamaları vb. için
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X