Şimdi Ara

★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (635. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.696
Cevap
197
Favori
554.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 631632633634635
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim de 30 bin TL civarında bütçem var. Aklımda Xiaomi 13T Pro/14T, Samsung S24, Honor 200 Pro var. Bir de yurtdışı cihazı olarak S24 Ultra ve Mi 14 Ultra seçenekleri var. Fakat S24 Ultra'nın kaydı henüz yok ve 10-12 bin TL diyorlar, çok maliyetli oluyor. Xiaomi'nin kaydı için de anakarta işlem yapılması gerekiyormuş fakat bu da bana riskli gibi geldi. Ne önerirsiniz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • REXHA39 R kullanıcısına yanıt

Tam o bütçeye yurtdışı s23 ultra harika olmaz mı?

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Olabilir aslında, onu hiç düşünmedim. 28 civarına bulunabiliyordu galiba, server kaydına da 6 bin demişlerdi. Server kaydında herhangi bir sorun oluşma durumu var mıdır peki ? Güvenilir telefoncu bulmak şart mıdır ?

Samsung S23 Ultra Kayıtlı (DH'ye Özel Fiyat) | DonanımHaber Forum

Arkadaştan yenice bir telefon aldım, herhangi bir sorun yaşamadım. Sanırım kayıt dahil fiyatı bu, kendisine ulaşın isterseniz.

Çok sağol, bi sorayım arkadaşa nasıl oluyor işlemler

• Merhaba arkadaşlar . Note 8 pro kullanıyordum 5 senedir. Telefonu çok sevmeme rağmen (Xiaominin iğrenç reklamları hariç) telefon klozete düştü  Temizledik bu sefer ekrandaki suyu çıkartayım derken ekranı kırdım   Server kaydı imei kaydı vs uğraşamam o yüzden yurt dışı telefon istemiyorum.

max 15 bine bana telefon önerebilir misiniz? Benim için en önemlisi arayüzde kasma takılma olmaması. Su an idarelik oppo a55 kullanıyorum ve telefonu elime alasım gelmiyor o kadar arayüz yavaş ki anlatamam....

Xiaomi istemiyorum, oppo istemiyorum, aklıma gelenler samsung m34, realme11, nothing phone 1, ama sizlerin de önerisi varsa çok güzel olur

CMF phone 1 istiyorum aslında ama malesef ülkemizde satışı çoğu marka gibi yok  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Divinita- -- 10 Ocak 2025; 14:20:18 >

• -Divinita- kullanıcısına yanıt

Samsung Galaxy A35 5G (SM-A356E) Fiyatı ve Özellikleri - Epey

5 Yıl güncellenme garantisine sahip. Kullanıcılarından da ciddi şikayet okumadım.

İnceleyeyim, teşekkürler hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    Abi dün s21 fe 2. Nesil aldık. Teşekkür ederim

• Arkadaşlar babama telefon alacağım max 15 k civarı bütçemiz var bizim için önemli olan bataryasının iyi olması,önerebileceğiniz bir telefon var mı? Redmi 13 pro bakmıştım önerir misiniz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kamerası iyi, şarjı uzun süre giden, güncelleme alan telefon önerisi istiyorum.

Bütçe maksimum 20 bin lira.

• damn2u kullanıcısına yanıt

Başka alternatif yok mu acaba? Realme C55 almıştım 7-8 ay önce 6500 TL'den. Şimdi 8000'i geçmiş

Samgung A06 için ne dersiniz?

• phorever kullanıcısına yanıt

realme 10 (7-8 aydir 7-8 bin tl civari o telefon ama o da bu aralıkta kalmayabilir..Anroid 14 sonrasi yok bunu da dikkate almak lazim tabi)

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/746750-828620-845864-866322-869013-877145-931770/realme-9-pro_realme-10_samsung-galaxy-a24_tecno-camon-20-pro_vivo-y36_samsung-galaxy-m34-5g_realme-11-4g-128gb/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 15 Ocak 2025; 8:31:39 >

• Sembroni2 kullanıcısına yanıt

A55

• streamin S kullanıcısına yanıt

hocam a 35 ile nothing phone 1 256gb ile kıyaslarsanız hangisini tavsiye edersiniz.oyun hiç yok sadece günlük kullanım ve banka uygulamaları vb. için

• 
Sayfa: önceki 631632633634635
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.