Şimdi Ara

★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (633. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
12.696
Cevap
197
Favori
554.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 631632633634635
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cep telefonu alırken işlemciye bakılır.
    8 gen 2
    8 gen 3
    8 gen elite

7s gen 2
    7s gen 3

8s gen 3

snapdragon 720g sorunlu bir işlemci
    8 gen 1 sorunlu
    888 sorunlu
    680-685-695 çoğu telefonda doğrudan kasıyor.
    exynos işlemci 3. sınıf ülkelere atılan temiz kazıkdır.

s24 ve s24 plus amerika versiyonu snapdragon 8 gen 3 tür.

mediatek işlemciler kumar.
    geçmişi ortada geleceği muamma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hassonica H kullanıcısına yanıt
    camon 20 pro 5g kullanıyorum 10 aydır, kılıfla kullanamıyorum bazen o kadar çok ısınıyorki çağrı geldiğinde kulağım yanıyor o derece, kuşlandığım tlf ile beraber anneme de realme c55 almıştım ısınmadan eser yok bana daha akıcı geldi şu an yine tlf bakıyorum realme gt 6 pro ve oneplus arasında gidip geliyorum, birdaha tecno almam, sar değeri realme ve oneplus a göre yüksek alırken dikkat etmemiştim acı tecrübe oldu konuşurken aşırı ısınıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung ülkeye göre cihaz üretiyor malesef beni insandan saymayana eyvallah etmem Samsung ta almam aldırmam, eynos işlemcide nedir ? piyasa şartlarında sağlam cihazlar kullandıklarım içerisinde realme=oppo oneplus ve iphone

• poco larda kronik arıza var 2 3 yıl kullanımdan sonra işlemci kalıplanması gerekiyor, son çıkan cihazlarda bilgim yok, zamanında 2 3 tane almıştım çocuklara zaman la hepsi işlemci arızası verdi

• OnePlus'ın yazılım güncelleme politikası, yüksek kaliteli telefonlar için dört yıl OS güncellemesi ve beş yıl güvenlik güncellemesi sunuyor. Yeni Nord modelleri için üç OS güncellemesi vaat edilirken, eski modeller genellikle iki büyük Android güncellemesi alıyor.

• iphone bu işin bugattisidir her ne kadar sevmesem de piyasası sağlam cihaz asla Android teki gibi aldığınız fiyatın yarısına satmazsınız bilakis kullanırken dahi değer kazanır, kar ederek satarsınız

• 2020'de Xioami Mi Note 10 Lite aldım. 4 seneyi aşkındır kullanıyorum ve çok memnundum. Ne olduysa son 2 3ayda oldu. Malum 2 senedir güncelleme almıyoruz artık. Wp ve İnstagram hiçbir şekilde açmıyor saatlerce bekliyorum fakat kapatıp açmadan kendine gelmiyordu. Format attım ama bana mısın demedi. Dün de kendi kendine formatlayıp hiç açılmayınca anladım ki değiştirmem gerek. Şu güncellememe olayı olmasaydı bi 4 yıl daha kullanırdım.

8 GB Ram + 128 GB hafıza ; 64 Mp Arka, 16 Mp Ön Kamera. Bu özelliklerde eş değer, en az 5 6 yıl kullanabileceğim önereceğiniz telefonlar var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

• Max 17.000TL bütçeyle f/p en iyi telefonu almak istiyorum, hız ve iyi bir kamera öncelik, yardımcı olabilir misiniz

• caprice C kullanıcısına yanıt

Hocam camon 30 pro 5g hakkında ne düşünüyorsunuz

• madrid2017 kullanıcısına yanıt

MediaTek Dimensity 8200 hakkında ne dersiniz hocam

• RangerSkin R kullanıcısına yanıt

s21fe , honor 200 yada a55....android 16 alabilecek mi bilemiyorum ancak kamerasi oldukca iyi oldugu icin onceligim s21 fe olurdu ki chipseti ve diger ozellikleri de basarili telefonun ..128 gb rom ve 4.5-5 saat ekran süresi yeterli gelir mi onlari da dusunmek gerekir tabi. ..

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/750421-931661-969507/samsung-galaxy-s21-fe-5g-snapdragon_samsung-galaxy-a55-5g-256gb_honor-200-256gb/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 1 Ocak 2025; 10:46:26 >
  • asbeyliler A kullanıcısına yanıt

Yurtdışı tecno camon 30 pro 5g 10 bin tl güncelleme sıfırlama sorunsuz hazreti şiyar beyden aldım hocam

• caprice C kullanıcısına yanıt

Poco m3 kullanıyorum 3.5 yıldır. 6 ay önce kapandı ve açılmadı, tamire verdim ve yapıldı ama o günden beri çekim gücü düştü, mobil veri olsun wifi olsun bağlantı hızı düştü. Telefon yavaşladı. Şu an kullanması işkence gibi.

• streamin S kullanıcısına yanıt

Hocam xiaomi 13 pro bu telefonlardan iyi değil mi bir de kastınız s21fe 1. Nesil yani exynos 2100 işlemci olan mı yoksa 2. Nesil snapdragon 888 olan mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RangerSkin -- 3 Ocak 2025; 15:16:57 >

epey'Deki karsilastirmadan 2.nesil olarak eklemistim ....butce 16-17 bin tl civari oldugu belirtilmis

• streamin S kullanıcısına yanıt

1. Nesil de aynı fiyatlarda hemen hemen hocam, hangisi daha iyi sizce

ben alicak olsam 2.nesil snapdragon'lu almaya calisirdim ancak ;

**4.5-5 saat civari ekran süresi,

**android 16 almayacak olmasi (2023 de ciksa da telefon s21 ailesinden eskimis bir nesil aslinda)

**bu serinin de gayet isindigi gercegi ve

**telefonun 128 gb rom'u yeterli gelir mi emin degilim (4k 60 cekebiliyor ve videolar yüksek bitrate'lerde ortalama 1-2 gb lari, fotolar da 15-30 mb 'lari bulabiliyor)

• max 20 bine hangi telefon alınır?

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt

O fiyat aralığında önceliğim kamera ise Realme 12 Pro Plus, Genel kullanım ise honor 200 alırdım ben hocam, Yurt dışı düşünürseniz bence hiç düşünmeden tecno camon 30 premier.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

samsungda ne önerirsinz şuan a34 var bende

• 
Sayfa: önceki 631632633634635
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.