A55 modelinin altında geçmeye değecek cihaz yok zaten, S23 veya S24Fe modellerinin fiyatları 24K geçmeye değer denilecek cihaz olarak bakarsak. |
★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (634. sayfa)
-
-
Arkadaşlar, liseye giden kızım için telefon bakıyorum, çok para vermek istemiyorum ama kızım ille de Samsung istiyor.
Kaç zamandır dönüyor dolaşıyor M34 modelinde karar kılıyorum sonra vazgeçiyorum. Samsung M34 için görüşleriniz nedir? Yorumlarında memnun olanlar çok fazla ama azımsanmayacak kadar da şikayetçi olan var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hat cekim sorunlari disinda m34 iyi bir telefon tabi keske 8300 tl civarinda iken alabilseymissiniz keza 10-11 bin tl 'ler o telefon icin fazla geliyor bana ki son 2 ayda ciddi bir artış olmus ..
a24,m34, ..vb 8.5-13 bin tl arasi bir kac telefon siraladim ilginizi ceken modeller olabilir tabi gene sorabilirsiniz ilginizi ceken serilerle ilgili ..
**13 bin tl 'yi gecen ..redmi note 13 pro,v29 lite,samsung a35, nothing phone 1 ..vb tarzi telefonlari elemek durumunda kaldim ki 13-15 bin tl civarina cikarsaniz liste 10 'a falan cikiyordu ve bütce bayagi artmis oluyordu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 4 Ocak 2025; 13:7:35 >
-
yenilenmiş cihazlara ne dersiniz? sitede apple de var.. ama güncelleme konusunda kararsızım onlarda.
getmobil.comYenilenmiş Samsung Galaxy S21 FE 5G - 128 GB - Beyaz - Getmobilhttps://getmobil.com/satin-al/cep-telefonu/android-telefonlar/samsung/galaxy-s21-fe-5g/samsung-galaxy-s21-fe-5g-128-gb-beyaz-8661/getmobil.comYenilenmiş Samsung Cep Telefonları - Getmobilhttps://getmobil.com/satin-al/cep-telefonu/android-telefonlar/samsung/?page=8
-
Realme 11 güzelmiş o Aralıkta ama çocuk Samsung diyor, tecno pova 6 pro aldım, kullanmam dedi geri sattım. Kendime mesela infinix hot 50 pro plus alacağım (yd) ama çocuk Samsung istiyor.
A24 ye fena durmuyor ve sanırım bu bantta a24 yada M34 var sadece Samsung tarafında.
8 binlerden beri takipteyim ama çekim problemleri nedeniyle her seferinde almaktan vazgeçtim, bugüne geldik bakalım.
İllaki samsung cihaz bakıyorsanız en azından S23Fe olmalı tercih bana göre diğer hiç bir model geçmeye değer değil elinizdeki modele göre.
-
Hocam hot 50 pro plus kullanıyorum teknoloji cihazları premium yada dandik anlarım bu telefon beni oldukça tatmin etti eminim çocuğunuz da sevecektir o yaşlarda bende samsung s serisinden başka pek kullanmıyordum ama fiyatlar ortada bu telefonun incecik kavisli ve ekranı o kadar parlak ki zaten samsung eski s edge serilerine benziyor s24 ultra ile kıyasladım geçenlerde ışığı fulledim 50 pro plus daha parlaktı ilginç şekilde sadece kamerası tatmin etmeyebilir bence siz telefonu kendinize alın birkaç gün çocukta kullansın eğer marka takıntısı yoksa kesinlikle beğenecektir zaten.
-
Kendime bu hafta alıyorum, ben kullanıyım, beğenirse ve ikna edebilirsem kızıma da alırım. Telefona verilen paraya çok acıyorum. Kamera kısmı sorun değil, fotoğrafçı değilim nihayetinde.
-
evladiniz markali telefon istiyorsa o yonde karar vermeniz daha isabet olur diye dusunuyorum keza daha evvel zaten benzer sekilde telefon iade etmissiniz ..(yanlis anlamadiysam)
-
quote:
Orijinalden alıntı: streaminevladiniz markali telefon istiyorsa o yonde karar vermeniz daha isabet olur diye dusunuyorum keza daha evvel zaten benzer sekilde telefon iade etmissiniz ..(yanlis anlamadiysam)
Doğru anlamışsınız, zaten hot 50 pro+ ı kendim için alıyorum, beğenirse ona da alırım. Samsung tarafında diretirse a24 şu an daha cazip geliyor m34 e göre.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİRKendime bu hafta alıyorum, ben kullanıyım, beğenirse ve ikna edebilirsem kızıma da alırım. Telefona verilen paraya çok acıyorum. Kamera kısmı sorun değil, fotoğrafçı değilim nihayetinde.
Garantili telefonlar fiyatının 2 katına satılıyor hakikaten yazık
S23 FE kullanıyorum. Şarjı daha iyi giden kamerası en az bunun kadar iyi olan öneri var mıdır? Hanıma alacağım. S24 FE nasıldır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 7 Ocak 2025; 21:42:19 >
Telefonda garanti mi var hocam 15 yaşından beri telefon kullanıyorum yaş 35 20 senedir hangi telefonu aldıysam garanti işlemedi batarya şişti telefon vadesi tamamlanmış dendi ekran kırıldı kullanıcı hatasından dendi zaten telefona root filan yapilmadigi sürece yazılımsal hata olmuyor donanımsal hataya da kullanıcı hatasından diyorlar ben lehime hiç birşey göremedim şuana kadar 🤣
İki gün önce telefonum ekranı kırıldı. Eski olduğu için bugün öğleden sonra vatan bilgisayardan telefon almaya gideceğiz. Birkaç model var aklımda siz hangisini almamı önerirsiniz abilerim. Karar veremedim.
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB
Samsung Galaxy A35 8/256
Samsung Galaxy S21 Fe 5g (2.Nesil) 8/128
-
quote:
Orijinalden alıntı: Real Talkİki gün önce telefonum ekranı kırıldı. Eski olduğu için bugün öğleden sonra vatan bilgisayardan telefon almaya gideceğiz. Birkaç model var aklımda siz hangisini almamı önerirsiniz abilerim. Karar veremedim.
Xiaomi Redmi Note 13 Pro 8GB/256GB
Samsung Galaxy A35 8/256
Samsung Galaxy S21 Fe 5g (2.Nesil) 8/128
s21 fe 2.nesil ve a55 arasinda kalmak daha mantıklı olabilir (a35 , s21'in rakibi degil o manada belirtiyorum) ..
S21 fe ; android 15 sonrasinin olmamasi ve 4.5-5 saat ekran süresini dert etmeyecekseniz s21 fe cok saglam bir telefon ..kablosuz sarj ve 4k 60 cekiyor olmasi ..chipsetinin orta segmentin en iyilerinden biri olmasi (snapdragon 'lu olanini almaya calisin )..Çok daha iyi oyun performans farki ve foto & video farki var ..ayrica daha ince ve daha zarif bir duruşu var s21 fe 'nin (gorecelidir tabi ki)
A35 14 bin tl civari icin güzel bir şık , s21 fe 15-16 bin tl arasinda güzel bir şık ..
-
Çok teşekkür ederim abi tavsiyelerin için. Telefonum olmadığı için direk mağazadan alacak babam bütçemiz bu kadar. Vatan pcde Honor 200 12 gb ram + 512 gb (25.000tl) ve Xiamio 14t 12 gb ram + 512 gb (30.000) faizsiz taksitle alınıyormuş. Bu kadar pahalı telefonları almaya gerek var mı yoksa sizin tavsiye ettiklerinizi mi seçeyim
-
Xiaomi 14t enteresan şekilde mi14t 512 yi hepsiburada ve trendyol gibi yerlerde satmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yazık paraniza ...8 gb honor 200 'u 16 bin tl civarina sattilar ..
taksitsiz tek cekim ;
a35 14-15 bin tl
s21 fe 2.nesil (snapdragonlu) 16-17 bin tl (128 gb lik)
a55 128 gb 'lik..17-18 bin tl
Eger magazada bulabilirseniz diye birkac alternatif daha listeliyorum size ki bunlar da kötü telefonlar degildir ve a35 'e alternatif olarak gorebilirsiniz ;
(gene tek cekim,taksitsiz olucaktir tabiki malesef..)
Honor 200 8 gb ram'li 16-17 bin tl
realme 12 pro 16-17 bin tl
nothing phone 2a 17-18 bin tl
oppo reno 11f (15-16 bin tl )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 9 Ocak 2025; 14:40:17 > -
Merhaba. Tavsiyelerinize ihtiyacım var. Annem Samsung J5 2015 4 GB modeli kullanıyor. Telefona uygulama bile inmiyor artık.
En fazla 7000 TL'ye kadar fiyat performansa uygun, uzun yıllar işini görebilecek Android telefona ihtiyacımız var. (Reeder hariç, hiç önerilmiyor maalesef)
Amoled, IPS, diyafram, hoparlör vb. şöyleymiş böyleymiş çok detaya girmeye gerek yok. Sosyal medya ve iletişim ihtiyaçları dışında bir kullanımı olmayacak.
Uzun süredir telefon araştırmıyorum. Önerileriniz var mıdır rica etsem
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phorever -- 10 Ocak 2025; 1:17:23 > -
Realme 10 için bütçeyi zorlayın.
www.n11.comRealme 10 8 GB 128 GB (Realme Türkiye Garantili) Beyaz 128 GB Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/realme-10-8-gb-128-gb-realme-turkiye-garantili-37011075?magaza=tekcep
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X