Şimdi Ara

★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (626. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.624
Cevap
191
Favori
550.855
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

babam için 7-10 bin Tl bandında bir telefon arıyorum. Okuduğum kadarı ile a24’r baktım ama önerilerinizi almak isterim.

kullanımı kolay, donma kasma yapmayan, en az 128 gb hafıza, fotoğrafları başarılı bir cihaz bize yeterli olacaktır. Şimdiden teşekkür ediyorum

• azraelhusam A kullanıcısına yanıt

Kamerasında OIS olduğu için bu bütçe dahilinde A24 en iyi seçim olur bence. Keşke 8/256 modeli olsaymış dedirtiyor.

• damn2u kullanıcısına yanıt

teşekkür ederim

• - Samsung Galaxy a24

- Samsung Galaxy a25 (exynos işlemciden dolayı pek sıcak bakmıyorum ama mağazalarda ısrarla bunu satmaya çalışıyorlar)

- Xiaomi redmi note 13 pro

- Tecno camon 30

Bunların hepsinde ois ve nfc varmış. Bu iki kritere dikkat ediyorum.

Batarya süresi, ses kalitesi, kamerası önemli benim için. 4-5 sene kullanmak istiyorum.

Oyun oynamıyorum ve çok fazla uygulama yüklemiyorum. Oyun kriterleri hiç önemli değil.

Hangisini alayım? Aşağı yukarı fiyatları aynı sayılır.

Not: Honor 90 ve honor 200 almak isterdim ama bütçem yeterli değil.

Çok üst düzey özellikler aramıyorum yani orta segment bir telefon benim için uygun olur.
  • merve.bts M kullanıcısına yanıt

Ben de son iki haftadır akıllı telefon almayı düşündüğüm için mağazalara uğradığım için biliyorum; hem mağazalardaki fiyatlar hem de satış temsilcilerinin sırf satmak için söyledikleri yalanlar, fiziksel mağazalarda ürünleri kendi gözlerimle görmekten ileri gitmemi engelliyor.

Tecno Camon 30'u merak ettiysem de sırf bir teknoloji mağazasındaki temsilci başka modellerle ilgilenmemi görüp onu ısrarla önerdiği için işin içinde bir bit yeniği olduğunu düşünerek almaktan vazgeçtim. Ama yine de cihazları görüp dokunmak ve biraz kurcalamak size fikir verecektir diye düşünüyorum

• ugurcansayan kullanıcısına yanıt

camon 30, camon 20 serisinden bagimsiz 2 ana güncelleme vericek ve tecno genel olarak camon ailesine bayagi ozeniyor. ..camon 20 s pro,camon 20 pro ..vb fena telefonlar degildi ...ancak note 13 pro yada tecno camon 30 'a 13 bin tl vermektense samsung a35 o fiyat segmentinde daha mantıklı olurdu kanaatindeyim ...

7-8 bin tl bandında samsung a24 oncelik olmak sartiyla ...1-a24, 2-samsung m34 , 3-realme 10 ,4-realme 9 pro onerebilirim ...13-14 bin tl 'lere cikilabilyorsa da a35 incelenebilecek bir tel ...

• streamin S kullanıcısına yanıt

Samsung m34 kronik sorunluymuş. Isınma kasma sorunu varmış ve exynos işlemciden dolayı pili çabuk bitiyormuş (kullanıcıların yazdıklarından öğrendiğim şeyler bunlar)

M34 cazip bir model ama bu yazdıklarımdan dolayı ben almaktan vazgeçtim.

Realme telefonlarda ois yok.

Samsung Galaxy a35 model, exynos işlemci kullanıyor. Yine bataryası çabuk bitiyormuş.

Genel olarak a25, a35 modellerinde exynos olduğu için ben emin olamıyorum. Eğer exynos değil de başka bir işlemci olsaydı, almayı düşünürdüm.

Ois ve nfc önemli benim için.

Güncellemelere çok takılmıyorum.

• ugurcansayan kullanıcısına yanıt

Tecno camon 30 modeli, kağıt üstünde güzel özelliklere sahip.

Ama tecno modellerinde genel olarak ısınma sorunu varmış.

Samsung veya realme gibi güvenilir gelmiyor bana ama yine de düşünüyorum.

Şimdilik nette yorumlara bakarak araştırıyorum işte.

Her yorumdan sonra da, kafam daha çok karışıyor, o da ayrı bir mesele tabii :))

A25 ve M34 modellerinde ki exynos 1280 sıkıntılı bir işlemci ancak A35 modelinde yer alan 1380 öyle değil memnun kalırsınız şarjı da 1 günü çıkartır ayrıca kameraları da sınıfına göre gayet iyi aralarında uzun süre kullanabileceğiniz cihaz samsung.

M34 ve a25 deki sorunlardan haberdarım ancak a35 dekiler abartılıyo...evet chipset ısınma meyilli ancak cabuk soguyor..pil de ortalama 6-7 saat ekran suresi verir 3-5 ayar oynamakla.(evet ılk kurulum ve ılk hafta telefon pili verımsız kullanıyo ve ısınıyor ancak oturuyor zamanla hersey**) .13-14 ben TL bandında değerlendirin derdım keza 2025 ıtıbarıyle Bu rakamlar hayal olur ...

**su an a35 den yazıyorum

A55 daha az ısınan ve en az 8-9 saat verebilen bir tel ancak 17-18 bin TL lere cıkmanız gerekebilir...deger mı aradaki fiyat farkına emin degilim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 13 Kasım 2024; 15:38:46 >

a35 de şebeke sorunu, çekmeme sorunu var mı? Bazı yorumlarda wifi de zayıf çekim, telefon görüşmelerinde sesin kesik gitmesi gibi sorunlar yazmışlar. Bunlarla karşılaştınız mı?

• kumdanşato kullanıcısına yanıt

hayir yada evet diyecek kadar konusma tecrubem olusmadi (teli 10 gundur kullaniyorum ev icinde sorunsuz ancak cok kalabalık metro , metbobus gibi ortamlarda yada nispeten kucuk ilce & beldelerde ..vb denemek lazim exynos 'un sicili cok temiz degil bu cekim olaylarinda onu biliyorum ) ..gonul rahatligiyla yok boyle bir sorun demek isterdim ancak yasayan cok cok az da olsa kisileri ben de gordum , okudum ancak m34 yada a25 deki kadar yaygın olmadigini bilmek rahatlatirdi belki sizi ...

(wifi da sorun olmadi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 13 Kasım 2024; 21:31:12 >
  • brhmlpy B kullanıcısına yanıt

Android , ios kıyaslaması gerçekten çok zor hele sızın gıbı oncelıgı maddiyat olmayan bırı ıcın...gonlum hakikaten 14 pro max , 15 pro, 16 plus ..vb olurdu ama s24 ultra bile sıze kafi (55-60 k ıdı zannedersem) gelmez mıydı ılla 70-100 k arasına cıkmak gerekli mı dır diye dusunmek lazım ..daha evvel ios kullanmadıysanız kolay degil bazı seyler ( alısmak acısından, ekosistem olarak Apple urunlerınız olsa hersey daha kolay olurdu )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 15 Kasım 2024; 13:35:48 >
  • Arkadaşlar xianomi mi a3 kullanıyorum 4 senedir camon 30 pro 5g düşünüyorum yurtdışı 12.000 tl bu fiyat bandında sizce nasıl kamera önemli benim için. a3 den geçmeye değer mi?

30 pro modelinde soğutma sistemi varmış ayrı 12 bin tl. düz 30 4g yurtdışı 7 bin, düz 30 5g olan 10 bin. üçünde kameralar aynı sensör mü ki

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt

o fiyata ozellikleri cok iyi ..ama kayıt , direnc ...vb olaylari nasil gelisir bilemiyorum tabi ..

Dirençsiz kayıt varmış hocam güncelleme sıfırlama sorunsuz. Sizce 12 bin bandında başka kamerası iyi hangi seçenekler mevcut olur

• eyozgurluk kullanıcısına yanıt

nothing phone 1 (13 bin tl civarina amazon 'da satiliyordu , 13600 civarina da hepsiburada satildi ..android 15 son guncellemesi ve ekran süresi max 5-6 saat gidiyor ki nispeten az sayılır )

a35 (13-14 e bulursunuz) ,

a54 (15 bin tl civari idi v; cok daha iyi foto ve video yetenekleri var a35 'E gore )

realme 10 pro plus (14 bin tl civarina, android 15 son , suya toza dayanıklılıgı ve ois 'i yok ..kavisli ekran ki herkese uymayabilir , kamera gayet iyi ..)

tam 12 bin olsun derseniz cok zor yardım etmek ...bütceyi illa biraz arttirmak gerekicek malesef.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/833194-844335-909650-917882/realme-10-pro-plus_samsung-galaxy-a54_nothing-phone-1-128gb_samsung-galaxy-a35/

Ancak usttekilerin hicbiri camon 30 pro 'ya denk yada yakın ozellikli telefon degiller ..o telefon s21 fe,s23fe, s22, a55 , honor 200 ,honor 90 , realme 12 pro ..vb telefonlar ile kıyaslanabilir ki eminim onlardan bile birkac ustun ozelligi cikacaktir ..Sadece belirrtigim gibi 2.el ,paralel ithalat yada farklı kayıt yollari ..vb bu konularda bilgim yok ilerde magdur olmanizi istemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 17 Kasım 2024; 14:38:19 >

• Dostlar, oğlan okula gidip gelirken, whatsapp açacak, belki google haritalar ve ego otobüs uygulaması.. evde m52'si var, büyük kalıyor..çiziksiz, sürekli kılıfla kullanıldı, hiç oyun yüklenmedi vs tertemiz..onu vermek istemiyorum..hatta satalım küçük bir şey alalım dedik..küçük telefon yok..s23 falan ama 30bin liralarda fiyatı... elimizdeki m52'yi verip, ısınması, kartı, androidi, kasması konusunda hiç bilemeyeceğimiz eeasy cepten falan bi s10e almamız mantıklı mıdır? 6 inç geçmeyen ve yukarıdaki isteklerimizi yerine getirecek bir telefon öneriniz olabilir mi? teşekkür ederim..

• turizmpsikoloğu T kullanıcısına yanıt

2.El temiz bir iphone 11 alabilirsiniz

• 
Sayfa: önceki 624625626627628
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.