@sea_arwen hocam bana bu mesajla ilgili pm yollamışsın ama telefon doğrulaması yapmadığım için pm den dönüş yapamıyorum buradan yazarsan cevaplayayım https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/160168757 |
★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (637. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
o paralara androidde çok daha yeni teknolojili ve güzel cihazlar alınır.
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/899613-941058-945305/samsung-galaxy-s24_honor-200-pro_realme-gt-6/
-
pil konusunda üzülmemek için samsungu eleyin derim. üstteki arkadaşa attıklarıma bakabilirsiniz. xiaomi 14t pto ve s24 plus da eklenebilir ama dediğim gibi ben olsam samsung almam hem şarj hızı düşük oluyor hem batarla kapasiteleri küçük oluyor yüksek bütçelerde bile.
-
Oğlum için realme 10 düşünüyorum ama Realme yazılımı problemli her yeri buglarla dolu şeklinde yorumlar gördüm. Realme UI çok kötü mü gerçekten?
Birde Realme 10 en azından 3-4 yıl götürür mü , bu marka cihazlar uzun ömürlü müdür. Daha önce hep samsung ve redmi kullandık, onlar uzun ömürlü oldu bir problem yaşamadık hiç.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi end76 -- 6 Şubat 2025; 19:4:55 > -
24 plus iyimiş de eşşek kadar o kadar büyük ekran sevmiyorum. 14t pro olur gibi ya da yd pixel 9 pro xl filan da aklımda
xiaomiye de güvenesim gelmiyor çok aradayım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tecno Camon 20 Pro bakabilirisniz alternatif olarak o bütçede daha güncel bi cihaz ama çok da fark yok aralarında
-
Android camiasında şuan en güvenilir cihaz samsung ülkemiz için gerek yazılım olsun gerekte kalite olsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar selam. 10K civarı bi fiyata 70 yaş üzeri kullanıcı için android bi cihaz bakıyorum. Nedir öneriniz?
Youtube Whatsapp olmazsa olmazı. Banka uygulamalarıda sorun çıkarmasa iyi olur tabi.
Mevcutta Iphone6 kullanıyoruz ama artık uygulamalar desteğini çekiyor. youtube bile sorun çıkarmaya başladı.
-
Samsung a16 (8 gb 'lik modeli de olabilir),
Samsung a24 ,
bu modeller 8-10 bin tl arasi dikkate alinabilir..(realme 10 , realme 9 pro ..vb telefonlari artik android güncellemesi almayacagi icin eledim ..)
Eger ilerde 5g de lazim olur derseniz m34 (kasim 2024 'de 8500 tl idi telefon ..)ve a25 telefonlari da listeye alabilirsiniz tabi ancak butceniz 10 'dan 12 bin tl civarina cikmakta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 8 Şubat 2025; 12:29:0 >
-
Ben annem için almıştım a101 den 7500 tl ye. O fiyata bence makul bir cihaz. Android sürüm güncellemesi almayacak ama daha geçen ocak güvenlik güncellemesi geldi o açıdan şu an iyi fakat güvenlik güncellemeleri daha ne kadar devam eder bilmiyorum tabi. Bunun dışında arayüzünü ben beğendim miui a kıyasla daha az bloatware var ve bunlar devre dışı bırakılabiliyor. Arayüzle ilgili tek sinir eden konu şebeke ayarlarında vowifi ye öncelik verilemiyor o çok saçma. Volte ve vowifi özelliklerini açma seçeneği var fakat bunlara ek tercih seçeneği olur bir de ama o çıkmıyor bu nedenle uçak moduna almadığım sürece volte den vowifi ye geçmiyor. Son olarak dikkatimi çeken birde şu oldu, kendi telefonum poco x3 nfc snapdragon 732g chipset var, realme 10 da ise mediatek g99 var. qualcomm farkından mı yoksa cihazdan dolayı mı bilemiyorum realme 10 da mobil veri ve wifi hızları poco ya göre bir tık daha düşük çıktı bir kaç denememde. Bunlar haricinde aklıma takılan ciddi bir sorunla karşılaşmadım henüz
-
Güncelleme almama olayı ilerde başa bela olur hocam öyle bişe yaşamak istemem tekrar.
O yüzden kullandığım müddetçe sorun çıkarmaması tercihimdir.
-
Samsung Galaxy A35 8/256 yı en uygun nereden nasıl alabiliriz?
-
hocam a35 ekran koruyucu için önerdiğiniz bir link var mıdır?
-
Samsung A16 aldım hocam. Teşekkürler.
6-128 olanı 9000 e 6 taksit ile denk getirince buna karar verdik. Uzun süre güncelleme alacak olması ve marka itibariyle daha güven verdiği için mantıklı geldi. Vatan da akşamları indirim oluyor. Faizsiz taksit imkanı da var bazı modellerde. Düşünen varsa takip etsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
25k ya kadar uzun ömürlü ve düzgün yarı yolda bırakmayacak bir telefon tavsiyesi arıyorum arkadaşlar.
Şuanki telefonum mi note 10 lite. 5 senedir bende kullanıyorum sadece pilini 1 kere kendi isteğimle değiştirdim. 1 kere de hard format atmak zorunda kaldım.
Telefonda aradığım öncelikler:
- pil ömrü en azından 1 tam günü çıkarsın
- kamerası olağanüstü olmasa da iyi olsun
- telefonu sosyal medya ve bankacılık işlemleri için kullanıyorum oyun oynamıyorum
Tüm önerilere açığım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
s25 ya da plus alacağım son karar olarak
-
S24 fe (pil konusunda tatmin etmeyebilir 5-6 saat ekran süresi var..),
nothing phone 2,
xiaomi 13t pro /14t (distribütör , ithalatci olaylarina dikkat etmek lazim)
hepsi de iyi şıklar aslinda ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 9 Şubat 2025; 15:55:4 >
-
mesajınız için çok teşekkür ederim inceleyeceğim
-
quote:
Orijinalden alıntı: aziz istifaBen annem için almıştım a101 den 7500 tl ye. O fiyata bence makul bir cihaz. Android sürüm güncellemesi almayacak ama daha geçen ocak güvenlik güncellemesi geldi o açıdan şu an iyi fakat güvenlik güncellemeleri daha ne kadar devam eder bilmiyorum tabi. Bunun dışında arayüzünü ben beğendim miui a kıyasla daha az bloatware var ve bunlar devre dışı bırakılabiliyor. Arayüzle ilgili tek sinir eden konu şebeke ayarlarında vowifi ye öncelik verilemiyor o çok saçma. Volte ve vowifi özelliklerini açma seçeneği var fakat bunlara ek tercih seçeneği olur bir de ama o çıkmıyor bu nedenle uçak moduna almadığım sürece volte den vowifi ye geçmiyor. Son olarak dikkatimi çeken birde şu oldu, kendi telefonum poco x3 nfc snapdragon 732g chipset var, realme 10 da ise mediatek g99 var. qualcomm farkından mı yoksa cihazdan dolayı mı bilemiyorum realme 10 da mobil veri ve wifi hızları poco ya göre bir tık daha düşük çıktı bir kaç denememde. Bunlar haricinde aklıma takılan ciddi bir sorunla karşılaşmadım henüz
A101'den aldığınız realme 10 telefonun kutusundan neler çıktı? Sitelerde yazanlarla, a101'in sitesinde yazılanlar arasında fark var.
A101'de satılan orjinal midir? Siz a101'den aldığınız ve kullandığınız için soruyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
xioami 14t 256gb 27bin gibi bir rakama alınır mı sizce.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X