< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (638. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Arkadaşlar merhaba, samsung marka batarya kapasitesi yuksek olan 20 bin tl ye kadar f/p bir telefon ariyorum kullanıcı emekli marka tercihi bu yönde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 10 Şubat 2025; 18:24:41 > -
benim nick ile konuda geriye doğru arama yaparsanız mesajlarda kutu içeriğinden imei sorgusundan vs bahsetmiştim telefon orijinal 7500 tl lik cihazın sahtesini koca a101 niye satsın zaten
33w şarj aleti + kılıf çıkıyor kutudan
https://forum.donanimhaber.com/telefon-tavsiyeleri-her-butceye-uygun-ana-konu--124980266?q=%40aziz+istifa
-
Bi arkadaşım telefon almayı düşünüyor fakat iphone dışında istemiyor. Bu son çıkan serilere bütçe el vermediğinden eski serilerden neler alınabilir arkadaşlar? Iphone 15 düz nasıldır ya da buna benzer fiyatta eski modellerde nelere bakılmalı iphoneda? Proları piyasadan çekmiş sıfır bulunmuyor bir de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frank Slade -- 11 Şubat 2025; 21:13:45 > -
yok distribütör garantili mi yoksa ithalatci garantili mi ve tum kutu icerigi diger sitelerde satildigi gibi mi diye sormak istedi zanendersem ....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 11 Şubat 2025; 22:6:50 > -
Kutu İçeriği
Ekran Koruma Filmi (Telefona Uygulanmış)
Şeffaf Arka Kapak Kılıfı
SIM Çıkartma İğnesi
USB Güç Adaptörü (33W)
USB Kablosu
Bunlar kutudan çıktı mı diye sormak istemiştim.
Size sormamın sebebi de, sizin telefonu a101'den almış olmanız ve benimde oradan almayı düşünüyor olmam.
Eğer telefonu a101'den değilde başka yerden almış olsaydınız size sormazdım zaten.
"7500 tl'lik cihazın sahtesini koca a101 niye satsın zaten" diyerek beni azarlamışsınız ama bilmediğiniz bir şey söyleyim, öğrenin:
Her cihazın sahtesini, fiyat ve model farketmeksizin, her yerde satıyorlar.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kutu İçeriği
SIM Çıkartma İğnesi
USB Güç Adaptörü (Hızlı Şarj) (33W)
USB Kablosu
A101 sitesinde cihazın kutu içeriği olarak bunlar yazıyor. Ekrana uygulanmış ekran koruyucu ve şeffaf kılıf belirtilmemiş.
Bende bu yüzden aziz istifa isimli yazara, telefonunu a101'den aldığı için kutu içeriğini sormuştum. Bende a101'den almayı düşündüğüm için. Diğer sitelerdeki kutu içeriği ile a101'in sitesindeki kutu içeriği arasında fark var çünkü.
O arkadaş anlamamış ama siz benim ne sorduğumu anlamışsınız. Size çok teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X