Şimdi Ara

★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (625. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.625
Cevap
191
Favori
550.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Söylediklerinizden sadece Poco X6 alınabilir duruyor ama fiyatı da epey yüksek. Ben ilk önerdiğim cihazları yineliyorum, kafanıza yatanı alırsınız. Şimdiden hayırlı olsun.

• ugurcansayan kullanıcısına yanıt

Samsung A35 inceleme sansiniz olmuş muydu ?(13300 TL ye 8/256 satiliyor)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 4 Kasım 2024; 15:9:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • streamin S kullanıcısına yanıt

Evet onu elime alıp biraz kurcalama fırsatım da oldu, cisim olarak güzel bir cihaz ama eksinos işlemcisi var diye uzaklaştım. İhtiyacı olanın işini görecektir muhtemelen ama bana hitap etmedi :/

• damn2u kullanıcısına yanıt

Fiyatlarının inmesini bekleyeceğim, bu aralar alışveriş kampanyaları falan gelir diye umuyorum. Bu sırada görebildiğim cihazları mağazalarda denerim

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/871307-901621-951882/vivo-v29-lite_honor-x9b_poco-x6-512gb/

• Merhabalar,
    22 bin₺ Poco F6 alınır mı?

• Redmi 13 8GB RAM 256GB ROM Anne babaya alınır mı?

• cardigans78 kullanıcısına yanıt

realme 10 7500 tl , realme 9 pro 8500 tl (iki model de android 14 sonrasi güncelleme almayacak ) ve Samsung a24 8400 tl ki bu modeli daha cok onerebilirim keza android 17 'ye kadar guncellenecek ...

Redmi , xiaomi ekosisteminde reklam yazılımlari ve samsung'a gore yazılım desteginin kısıtlı olmasi sebebiyle daha geride kalmakta ..Samsung telefonun tek ekisiği kutu icerigi oldukca kısıtlı olması , sarj adaptorunu ayrica almaniz gereiyor.

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/746750-828620-845864/realme-9-pro_realme-10_samsung-galaxy-a24/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 6 Kasım 2024; 0:10:59 >

• Merhaba Anneye almak için

120 hz ekranlı
    Stereo hoparlörlü
    Min 8 gb ramli
    İyi fotoğraf çeken
    Amoled ekranlı

F/p öneriniz ne olur? Bütçe max 13-14 bin.

Samsung a35 buldum ama exynox işlemciye çok sıcak bakılmadığı için şüphe oluşturdu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mrzmn M kullanıcısına yanıt

Nothing Phone 1 amazon prime ile 12.949TL ve tüm ihtiyaçlarınızı fazlasıyla karşılıyor.

www.gsmarena.com
    Nothing Phone (1) - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/nothing_phone_(1)-11636.php

amazon
    Nothing Phone 1 8GB Ram 128GB Siyah (Nothing Türkiye Garantili)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B09Z6R6C7C

Xiaomi iyi saçmalamış, ofiste arkadaşa poco c65 aldık, zırt pırt reklam çıkıyor. Neredeyse 10 Yıldır (Taa redmi note 2 den beri) xiaomi telefonlarını kullanan ben bile bir daha sanırım o gruptan telefon almam.

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt

Yenilerinde artık böyle hatta xiaomi uygulamalarında bile reklam çıkıyor. Birde tarayıcıdan video izlerken zorla Mi video uygulamasına yönlendiriyor. Reklam engellemek için ayarlardan reklam kapatma yapıyorsun yine reklamlar çıkıyor. Telefonu rootlayıp reklam engelleyeci uygulama kurmak gerekiyormuş.

• gencler selam

Yaşlı anacığım için bir andorid telefon alayım derim eski tuslu samsung ölüdü ölücek

piyasada tuslu telefonlar var ama güvenemiyorum artık üretilmedikleri için

1 internet olmayacak 2 photo falan olayı önemli değil

3 batarya mümkün oldukca uzun giderse tadından yenmez

4 kutusundan kılıf ve hızlı sarj aleti çıkan modeller süper olur

birde andorid te arayüz için basit mode varmıs bu her telefonda varmı bilmiyorum ? ekranda en basit sekilde sadece rehber ve arama butonu olsa olur

hiç bir aplikasyon falan yüklenmeyecek bildiğiniz sadece konusma olucak

• Herkese selamlar bu aralar telefon almayı düşünüyorum. 3 cihaz arasında kaldım hangisi daha mantıklıdır?
    2-3 Yıl kullanacağım ortalama
    1- Server Kayıtlı S23 Ultra 12/256Gb 29.000 Tl
    2- Server Kayıtlı S24 Ultra 12/256 Gb 39.000 Tl
    3- Türkiye Cihazı S24 Plus 38.800 Tl

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • DJ ICEMAN D kullanıcısına yanıt
    www.n11.com
    ZTE Nubia V40 Design 4 GB 128 GB (ZTE Türkiye Garantili) Siyah 128 GB Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/zte-nubia-v40-design-4-gb-128-gb-zte-turkiye-garantili-55563648?magaza=bittibitiyor&renk=siyah&dahili-hafiza=128-gb

www.gsmarena.com
    ZTE Blade V40 Design - Full phone specifications
    https://www.gsmarena.com/zte_blade_v40_design-12096.php

• Merhaba, babam için 8-10 bin bandında bir telefon arıyoruz. Sesi düşük olmasın pili iyi gitsin bizim için en önemli kriterler. Samsung m34 gözüme çarptı ama daha iyi önerileriniz varsa açığım.iyi akşamlar

• cagri20 C kullanıcısına yanıt

Realme 10,realme 9 pro, realme 11, samsung a24 ( bunu anneme aldım,memnun)

M34 un şebeke sorunları can sıkabilir..sıkayetvarı ıncelemenızı onerırırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 9 Kasım 2024; 19:21:7 >

A24 ede baktım şebeke sorunu varsa m34 e hiç bulaşmayayım sadece bataryası 6000diye dikkatimi çekmişti

• Amiral gemisi öneriniz var mıdır?

Galaxy Z fold düşünüyorum fakat belirsizlik var. Sık sık dizi izleyen ve borsa takip eden birisi olduğum için hem telefon hem tablet şeklinde kullanırım diye fold ilgimi çekti. Fakat performans açısından daha verimli olabilecek önerilere açığım. Iphone 16 lara da baktım fakat tablet falan android, tüm uygulamalar da gmaile endeksli olunca emin olamadım.

• brhmlpy B kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 10 Kasım 2024; 10:43:23 >

Vivo X100 çok iyi görünüyor. Xiaomi ultra / Iphone 15-16 performanslarını nasıl buluyorsunuz hocam?

• 
Sayfa: önceki 623624625626627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.