Şimdi Ara

★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (623. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.625
Cevap
191
Favori
550.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben olsam Nothing Phone 1 modelini alırdım.

★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★
    ★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★www.n11.com
    Nothing Phone 1 8 GB 256 GB (Nothing Türkiye Garantili) Siyah 256 GB Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/nothing-phone-1-8-gb-256-gb-nothing-turkiye-garantili-38966523
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

göz rahatlığı modu nu açın. muhtemelen benzer başka bir isimle de olsa vardır.

• damn2u kullanıcısına yanıt

Tasarımı biraz kaba geldi gibi bunun hocam. Birde dediğim gibi garantiye işim düşerse sorun çıkarmayacak model daha iyi olur bana.

Realme 10 benim işimi görür mü? Fiyatı da çok uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 19 Ekim 2024; 20:43:15 >
  • Nymphetaminê kullanıcısına yanıt

Bence çok çok güzel bir telefon. Donanımı orta seviye için en iyilerden birisi, oled ekranı var, ufs 3 hızlı depolama var ki 20K seviyesinde ufs 2.2 kullanan telefonlar var. Realme 10 çok giriş seviyesi bir cihaz, özellikle kamerası epey kötü.

Fiyatı pahalıya geliyo hocam ya. 8/256 birde kaliteli şarj cihazıyla 17-18kyı bulacak maliyeti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 20 Ekim 2024; 18:32:12 >

Spigen, Anker gibi şarj aletleri indirimli halleriyle 500 lira bile tutmuyor ama yine de siz bilirsiniz.

• Hayırlı günler

fiyatı uygun cihaz alacağım. yurtdışıda olur. baktıklarım arasında

infinix note 40 pro 12/256 4g

tecno pova 6 pro 12/256 5g

modelleri var. yazılımla ımeı atılıyormuş güncelleme sıfırlama yapılırmış. fiyatları yakın.

infinix kablosuz şarjı var, tecno 6 bin pil ve 5 g var.

sizce hangisi ya da yine yurtdışı başka model olur. aynı cihazların garantili olanları ya yok ya 2 katı fiyat. ondan yurtdışı alacağım.

• Nakkaş Bey N kullanıcısına yanıt

Alt haberde ki cihazı alın, çoktan ülkeye geldi bile. 8/9K civarında satılıyor.

https://www.donanimhaber.com/infinix-hot-50-pro-plus-tanitildi-iste-ozellikleri-ve-fiyati--183279

Hocam tekrar selamlar, yukarıda bana telefon önermiştiniz, bu telefon benimde ihtiyaçlarımı giderir gibi duruyor. Fiyatıda uygun olacak gibi baya

• Yurtiçi garantili önermem çünkü fiyatı 2 katı ve fazlasına gelebilir ama yurtdışı getirip satanlardan alabilirsiniz.

• 18500'e A55 256 GB alınır mı? Değmezse yerine ne öneririsiniz? Şarj aletini falan katınca X6 Pro 512 GB'la aynı fiyata geliyor, biraz da o tarafa kayıyor aklım. Özel olarak kamerası veya oyun performansı daha iyi olsun diye bir şart yok. Bluetooth ile kulaklık ve saat bağlandığında wifi'da bağlantı sorunu yaşatmayacak ve genel olarak parasını hak edecek bir telefon olsa yeter. F/P olarak daha iyiyse daha ucuz telefon da olabilir veya değecekse 20k'ya kadar çıkabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heisenberg61 -- 22 Ekim 2024; 14:25:55 >
  • Poco f6 pro alınır mı? Alıp deneyen var mı tavsiye eder misiniz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Heisenberg61 kullanıcısına yanıt

X6 Pro modelinden uzak durun, kullanıcıları bir sürü şeyden şikayet ediyor ve imkanı olanlar çoktan telefonunu satıp başka cihazlara geçtiler. Ben size Poco F6 önerirdim ama onun da fiyatı artmış o yüzden Honor 200 modelini öneririm şu an. Bunlar pahalı ve içime sinmiyor derseniz Nothing Phone modellerinden hangisini alırsanız alın pişman olmazsınız.

Teşekkürler hocam cevap için.

Tecno camon 30 nasıl telefon hocam? Yurt dışı alırsam baya uygun fiyatı

Hocam önerdiklerimin dışına çıkacaksanız lütfen sormayın, iyi olsa ben öneririm zaten değil mi? İnfinix Zero 30 4G, Tecno Spark 20 Pro Plus ve İnfinix Hot 50 Pro Plus dışında ucuz telefon önermiyorum.

Teşekkürler

hocam bana sadece nothing 1 önerdiniz, bende bütçeme göre fazla dedim başka öneriniz olmamıştı :)

Tekrardan teşekkürler

Camon 30 için bir sürü inceleme videosu var hocam muhakkak izle bence, Phantom X modelini kullandım arayüz olarak gayet iyiydi şuan çok daha iyidir geliştirmeler ile o zamana göre bence fiyatına göre güzel bir model olup değerlendirilebilir.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam

• Genel olarak finans ve sosyal medya uygulamaları için kullanılacak, bataryası günü kurtaracak, kamerası nispeten iyi 20-25k bandında hangi modelleri tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 621622623624625
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.