A15 M15 www.epey.com Just a moment... https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/905317-926952/samsung-galaxy-a15_samsung-galaxy-m15< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (621. sayfa)
-
-
Honor 200 olacak galiba
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba
35 k civarına kadar çıkabilecek bütçem var. Değerse belki üzerine bir kaç k daha ekleyebilirim. Çok telefonu kasacak oyunlar oynamam, kamera çok çok önemli değil illa harika foto ve video performansı beklentim yok ama kötüde olmasın.
Uzun yıllardır samsung kullanıyorum kullandığım telefonlarda belkide biraz şansımdan hiç bir sorun yaşamadım. Aynı şekilde dertsiz tasasız uzun yıllar beni idare edecek bir telefon önerisine ihtiyacım var.
Objektif olarak bana bu konuda fikir verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S23-S24 değerlendirilebilir.
Teşekkür ederim
Ekran bir tık daha büyük olsun istiyorum
Tamamen markalarla ilgili bir fikrim olmadığı ve markalardan çok emin olamadığım için soruyorum
Realme gt6 veya 12 pro plus
Poco f6 gibi modeller sizce mantıklı olurmu.
Marka ve model olarak yeterli performans alınabilir mi. Yoksa 3-5 ay sonra pişmanlık mı olur.
Samsung varken bunlara bakılmaz gibi durum olursa değişim kampanyasından falan s24+ kovalayacağım.
Çinliler de artık Koreliler kadar iyi cihazlar yapıyorlar, Samsung’un avantajı uzun yıllar güncelleme desteği,
www.epey.comJust a moment...https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/921549-934550/realme-12-pro_poco-f6
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordford50 -- 30 Eylül 2024; 20:32:51 >
Peki üstad genel değerlendirmemi söyleyip son bir fikir danışayım size
Realme gt 6 ve poco f6 neredeyse aynı özelliklere sahip ve aralarında 12-13 k fiyat farku var. Yine poco ve 12 pro plusın kağıt üzerindeki genel özelliklerinde poco daha önde görünüyor. Reel performansta durum nasıl bilmiyorum. Bu şartlar altında gt6 ya 37-38 k vermek çok mantıklı olmaz gibi aralarında en alınabilir ve mantıklı model poco gibi görünüyor. Siz bir tercih yapacak olsanız tercihinizi hamgi modelden yana kullanırdınız.
arkadaşlar merhaba,
anneme en fazla 12500 e kadar telefon bakıyorum. önceliklerim şu şekil
-telefondan çok film ve video baktığı için seyir keyfi bakımından olabildiğince iyi bir ekran kalitesi arıyorum.
-izleme sürekliliği için pili dayanıklı olması
-olabiliyorsa hoparlör ses kalitesi
-kullanım ve arayüz kolaylığı
-genel olarak yazılım desteği
diğer nitelikler iş görecek kadar olsa yeterli.
bu tarz bir cihaz hangisi mevcuttur acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba A35 anneniz için ideal cihaz.
-
merhabalar. 3 yıldan fazla zamandır poco x3 pro kullanıyorum. telefonun performansından memnunum ancak bataryası eskisi gibi değil. o yüzden telefon değiştirmeyi planlıyorum. bütçe 15-20k arasında. telefonu yoğun olarak iş amaçlı kullanıyorum arada bir oyun oynuyorum. şarjı günü çıkarsın benim için yeterli. önerileriniz nedir? (poco x6 pro düşüdüklerimden birisi bunun haricinde tavsiyeniz varsa güzel olur)
-
Arkadaşlar merhaba,
Bir tanıdığa telefon alacağız (Hediye gibi düşünün), 10 bin tl yi geçmeyecek şekilde, sorunsuz, şarjı v.s. sorun çıkartmayacak hangi telefonu önerirsiniz?
(Kullanacak kişi 25 yaşında, oyun oynayacak biri değil)
-
Herkese selam, 28 bine 6 taksit nothing phone 2 -12gb-512gb alınır mı? S21 den geçiş yapıcam . Taksit olayı hoşuma gitti.
S 21 hafıza yetmiyor artık 128 gb
realme 10 (yalnız telefon artık guncelleme almayacak bunu unutmayin lutfen)
samsung a24 ,a15 , m34 (son şık , kronik sorunlari var)
xiaomi note 13 ,
realme 12 lite veya realme 11 4g
ben olsam realme 10 yada a24 'e biraz daha yakın olurdum ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 10 Ekim 2024; 10:43:35 >
-
15 20 bin bandında telefon arıyorum yardımcı olabilir misiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Samsung Galaxy m34
Samsung Galaxy a25
Xiaomi redmi note10s
Üçü arasında kararsız kaldım. Fiyatları ve özellikleri yakın.
Oyun oynamıyorum.
Ses, kamera (fotoğraf ve video), batarya süresi önemli benim için.
Fazla uygulama yüklemiyorum, klasik kullanıcıyım.
4-5 sene kullanmayı düşünüyorum.
Kronik sorunları olmayan (ısınma, kasma, donma vs gibi) bir model olursa çok iyi olur.
A25 ve M34 çok yakın özellikleri var. Farkları ise:
A25'de sterio ses sistemi ve radyo var.
M34'de mono ses sistemi var ve radyosu yok.
İkisininde işlemcisi aynı.
A serisi M serisinden daha iyi deniliyor. Karar veremedim.
Xiaomi redmi note10s ise yerli üretimmiş ve ısınma kasma gibi kronik sorunları varmış. İnternetteki yorumlardan öğrendiğim kadarıyla.
Bilgisi olan arkadaşlar tavsiye verirse sevinirim.
Telefonu yurtiçi mağazalardan alacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
En ucuz olan realme 10 sipariş verilmiştir, teşekkürler.
-
hayirlisi olsun ..ilk izlenimlerinizi bekliyor olucaz o halde ...
-
Sağolun, ihtiyaç sahibi birisi için alındı. Bundan sonrasında artık irtibatımız olmaz kuvvetle muhtemel.
Merhabalar
Anne babaya almalık, şarjı iyi giden, fotoğraf çeken ve youtube instagram tarzı şeylerde sorun yaratmadan çalışan bir telefon ihtiyacım var. 10K civarı bir bütçe düşünüyorum, önerilerinize açığım, teşekkürler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X