Şimdi Ara

★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (622. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
12.625
Cevap
191
Favori
550.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    amazon
    Samsung Galaxy A24 Akıllı Cep Telefonu 6 GB RAM, 128 GB Depolama, Siyah (Samsung Türkiye Garantili)
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0C4VJ397B
  • merve.bts M kullanıcısına yanıt

a25 ve m34 deki chipset (exynos 1280) pil verimliligi , ısınma ve hat cekimi acisindan sorunlu bir chipset ...m34 ve a25 in '' hat cekmiyor , karsi tarafa sesim gitmiyor '' tarzi cok sikayet var ...

https://www.sikayetvar.com/samsung-telefon/galaxy-m34-5g

https://www.sikayetvar.com/samsung-telefon/galaxy-a25-5g

*****telefonda konuşurken sesim karşı tarafa bir anda kesildiğini söylüyorlar. Çekim problemi de var (a25 le ilgili yorum)

****Samsung M34 5g Çekmiyor, Bu Telefon İle Konuşamıyorum. (m34)

• streamin S kullanıcısına yanıt

Bende kararsız kalıyorum araştırdıkça. Bütçem de fazla olmadığı için daha üst modellere yönelemiyorum.

Siz ne tavsiye edersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bütçe bu kadar kısıtlı ise en azından ram/depolama açısından güçlü ve rakip cihazların donanımlarından geri kalmayan Realme 10 ve Galaxy A15 modellerinin 8/256 modellerine yönelirdim.

• damn2u kullanıcısına yanıt

Xiaomi redmi note10s sizce iyi midir?

Türkiye'de üretilmiş modeliymiş xiaominin. Türkiye'de üretilmiş olması düşündürüyor beni.

Bir de kullanımı pratik midir, bilginiz var mı?

Xiaominin bazı modellerinde, telefonun kendi içinde olan, yazılımından kaynaklı reklamlar oluyormuş okuduğum kadarıyla.

Yani sürekli reklam çıkıyor mu uygulamalara falan girerken? Reklamlar cihazın ayarlarından tamamen kapatılabiliyor mu?

Ben hiç xiaomi telefon kullanmadım, okuduğum kadarıyla bilgim var.

Not: bahsettiğim reklamlar internete girdiğimiz zaman çıkan reklamlar değil.

Merhaba,

65 yaşında birisi için (teknoloji ile sorunu yok, her telefonu kullanabilecek seviyede) 5 yıldır Realme c2 kullanıyor, artık inanılmaz yavaşladı, hafızası en az 256 gb olan (önüne gelen her şeyin fotoğrafını çekiyor), 4-5 sene idare edecek ne önerirsiniz. Fiyat olarak 10 bin bandını aşmayacak bir cihaz olsun.

Ben baktığım kadarıyla tecno camon 20 pro olabilir diye gördüm, ne dersiniz?

• Redmi Note 10S çok eski bir cihaz 12S bile olsa önermem. @merve.bts Size de üstte ki öneride söylediğim gibi Realme 10 yada Galaxy A15 modelinin 8/256 modellerini tavsiye ederim. @MÜŞAVİR

realme 10 (guncellenmeyecek , android 14 de kalicak)

a15 , a24 , 12 lite yada note 13 'den birini secebilirsiniz ....(sanki 8 gb ' lik a15 yada a24 daha mantıklı durmakta ..)

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/845864-860344-917866-918685-937633/samsung-galaxy-a24_realme-10-256gb_redmi-note-13-4g_samsung-galaxy-a15-256gb_realme-12-lite-256gb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 11 Ekim 2024; 19:47:35 >
  • Annem için A24 almıştım yarım saat kadar bakarsam gözlerimi ağrıtıyor diye söyledi geçen gün, Samsung panel konusunda iyi olsada göz koruma gibi durumlarda gerçekten hemen hemen tüm rakiplerinden geride durumda maalesef bu konulara özen gösterenler bu konuya dikkat etsin derim.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

karanlık mod veya ekran parlaklılıgını ayarlayarak cozebilirsiniz bunu ...yani bunun ayarlarla ilgisi vardir telefon markasindan yada modelinden bagimsiz ...Amoled ekran artık bir standart oldu ondan kacisimiz pek yok ..

Bahsettiğimiz olay farklı hocam ben mesela o şekilde kullanırım hep lakin şuan kullanacak kişi 20-30 yaşında biri değil o şekilde kullanamaz, PWM değerlerinden bahsediyorum reddit gibi yerlere bakarsanız en çok şikayet edilen iki firma var bu konuda samsung ve apple, Hatta imza kampanyası başlatmışlar bu konuda düzeltme yapılması için.

Aldım hocam 2 adet, kampanyalı en uygun fiyat verdiğiniz bağlantıydı. Teşekkürler.

• Ortalama 7-8 bin tlye oyun oynanmayacak, gunluk işler için, şarjı çabuk bitmeyen, özelliklede çekim vs. sorunu olmayan cihaz tavsiyesi alabilirmiyim ?

• 17 bin₺ bandında telefon önerebilir misiniz

Dün şehir dışındaydım, teknoloji mağazasına gitmişler, realme 10 yokmuş, satış temsilcisi general mobile gm24 vermiş, pro modeli mi bilmiyorum, pazartesi bakacağım. 256 gb hahızalıymış.

• https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/750421-869958-910394-917434-925034/samsung-galaxy-s21-fe-5g-snapdragon_honor-90_poco-x6-pro_samsung-galaxy-a55_realme-12-plus/

A55 mantıklı duruyor ..

-------

@Legend_84

https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/746750-828620-845864-918684-932800/realme-9-pro_realme-10_samsung-galaxy-a24_samsung-galaxy-a15-6gb_realme-12-lite/

Realme 10 (android 14 son) ,

samsung a24 - 15 (android 17-18 e kadar güncellenecekler..),

realme 9 pro (android 14 son)

realme 12 lite 6 yada 8 gb lik (android 15-16 ya kadar güncellenir..)

Samsung a24 yada realme 10 mantıklı duruyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 13 Ekim 2024; 12:8:51 >

Merhaba,

Önerileriniz için teşekkür ederim.

Oppo Reno F11, Xiaomi redmi note 13 pro bu modeller almayı düşünüyordum sizce alınmalı mı?

• Shadow 29 kullanıcısına yanıt

g99 lu note 13 pro 'yu gonul rahatligiyla eleyin .... (bir de 5g li versiyonu var ama o 21-22 bin tl o degildir herhalde)

reno f11 i ise bilemiyorum keza chipset o fiyat bandin da midir emin degilim ( 7s 1 , 1480 yada 7-8xxx mediatekler var ..) , ois yok ,ses mono..vb ama telefon 13-15 arasi olsa alir miydiniz ? evetse 15 veren 17 de verse ne olur sorusu var ..Mesele uzun süre sorunsuz kullanmaksa birkac bin tl 'nin sıkıntısı olmayabilir ..

Sonucta vasat bir tel degil kesinlikle sadece o teli benim onerdiklerimden (a55-x6 pro -honor 90..vb) ayiran ne var onu bulamadim yani bir sebep bulamadim tel icin ..Güncelleme destegi neymis ? android 16-17 ler garanti miymis acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 13 Ekim 2024; 12:34:52 >

Yıllardır hep Samsung cihaz kullandım ve diğer android markalarına hep önyargılı yaklaştım, son iki samsung cihazımda 4_5 yıl sonra anakart arızası verdi ve cihazlar çöp oldu, sanırım bu durum bilerek yapılıyor.

Tavsiyeniz üzerine Realme 10 aldım, normal bir kullanıcı olarak tüm ihtiyaçlarımı karşıladı, şuan gayet memnunun, takoz değil çok kibar bir cihaz parasına göre ideal bir cihaz, içinden 33w hızlı sarj aleti, ekrana yapışık koruyucu ve kılıfta çıktı.

Sırf bilindik ve sözde güvenilir marka diye daha yüksek ücretler verip içinden şarj aleti bile çıkmayan samsung cihazlara artık bulaşmak istemiyorum.

7_8 bin civarında arayışta olup çok yüksek beklentisi olmayanlara da tavsiye ederim.

www.realme.com
    realme 10 4g- realme (TR)
    https://www.realme.com/tr/realme-10

• Arkadaşlar merhaba. şuanki telefonumu 2017de almıştım. huawei 16gb. Tahmin edeceğiniz üzere değiştirme vakti geldi :D. Bu telefonu sorunsuz kullandım. yaklaşık 3-4 sene önce bataryası için garantiye göndermiştim sorunsuz şekilde toplam 1 hafta içinde telefonu yeni batarya ile teslim aldım. O tarihten beridir halen sorunsuz kullanıyorum. Bataryası da hala iyi gidiyor.

En az 3-4 sene sorunsuz kullanabileceğim, garanti ihtiyacı olduğu zaman (pil vs.) sorun çıkarmayacak, kronik sorunu olmayan bi telefon arıyorum. Max 13k düşünüyorum(eğer değer bu fiyata derseniz 15k zorlayabilirim) bütçeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nymphetaminê -- 17 Ekim 2024; 20:59:46 >
  • 
Sayfa: önceki 620621622623624
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.