Şimdi Ara

★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (624. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12.625
Cevap
191
Favori
550.890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
24 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Honor 200.

• @damn2u Merhabalar üstad. OnePlus'ın Nord 3 modeli hakkında bilginizi var mıdır? Sizce alınabilir bir telefon mudur?

• merhaba, uzun olabilir affedin. ben internetten satış yaptığım için mobil uygulamalar ve sosyal medyayı sık kullanıyorum. Oyun hiç yüklemem. Fotoğraf da malum iş dolayısıyla çekiyorum. Tabii İstanbul manzarasını da çekiyoruz :) oppo reno 5 lite kullanıyorum hala stabil ve akıcı. Daha önce honor 10 lite kullanıyordum. S23 Fe düşündüm çok uçtu. S22 baktım sarjı berbatmış. Honor 200 ile Honor 90 arasında da pek fark da yok gibi. Honor 90 çok cazip geliyor bana. Realme 12+ çıkmış. Onun da kamerası iyi bilemedim. Kasım kampanyasında 15-20bin arası birini almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurabi89 -- 26 Ekim 2024; 15:11:37 >
  • GörevAdamı kullanıcısına yanıt

İşlemcisi 7Gen2 ayarında, onun dışında tek eksisi şarj dayanımı bir Nord 4'den daha kötü ama elinden telefonu düşürmeyen kullanıcılardan değilseniz sorun olmaz. Diğer tüm özellikleri dolu dolu gözüküyor. Profesyonel incelemesinde sonuç olarak şunlar söylenmiş.

"Artıları

IP54 dereceli çift cam tasarımı, güzel renkler.

Yüksek çözünürlük, parlaklık, yenileme hızı, HDR10 desteğiyle olağanüstü ekran.

Mükemmel pil ömrü, bol miktarda hızlı şarj.

Yüksek ve dengeli Dolby Atmos hoparlörler.

Amiral gemisi sınıfı performans.

Makro hariç tüm kameralarda güvenilir fotoğraf ve video kalitesi.

Fluid OxygenOS.

Eksileri

4K çözünürlükte EIS yok.

Özçekim kamerası basit, makro çekimler zayıf.

Yüksek kare hızında oyun yok, GPU'nun yavaşlamaya yatkın olması mümkün."

• Az gibi gözüken ama çok fazla fark söz konusu, kesinlikle Honor 200 tercih edin.

• damn2u kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim 🙏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Teşekkür ederim. Bir üstü S23 Fe asıl istediğim telefon o aslında. Bütçeme göre Honor 90 daha mantıklı. Dediğiniz gibi Honor 200 de olur. Kasım kampanyaları gelsin bakalım düşecek mi ona göre bütçem el verirse bir tercih yapmak istiyorum.

• İyi forumlar. Şu an kullandığım Mi8 i bu başlıktan tavsiye alarak aldım 2019 yılında. Çok memnun kaldım.2 kez batarya değiştirdim artık işe yaramıyor, yenilemek istiyorum. Aşırı performans isteyen oyunlar oynamam , kamera ,hız, uzun ömürlülük, batarya, şık tasarım vs. açısından 30 bin TL civarlarında bir telefon tavsiyesi rica ediyorum. Kendim de biraz anlarım ama buradaki tavsiyeleri de önemsiyorum. Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 20-30 bin TL aralığında telefon almayı düşünüyorum, performansı önceliyorum. Oyun vs oynamam telefonda, kamera orta seviye önemli, iyi olursa ne mutlu ama olmazsa da çok problem değil, sürekli fotoğraf vs çeken veya aktif sosyal medya kullanan birisi değilim. 5 yıldır Redmi Note 7 kullanıyorum, aldığımda uzun yıllar performans sıkıntısı yaşatmayan bir telefon istiyorum, kasma, takılma, donma vs olmasın, şarjı, bataryası iyi gitsin yeterli. Araştırırken S24 FE, POCO F6 Pro ve Honor 200 Pro arasında kaldım. Ancak, S24 FE de 8 GB RAM olması, POCO da Xiaomi'nin yazılımsal problemleri ve Honor'u hiç bilmemem beni kararsızlığa itti. Başka bir önerisi olan veya bunları kullanıp tecrübe etmiş birisi yardımcı olursa sevinirim. Teşekkürler.

• İyi günler, babama telefon alacağım bu civarda takılmadan kullanabileceği telefon tavsiyenizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

fiyat aralığı 5-7 bin

• küçük ekranlı andorid telefon önerisi olan varmı? güncel yeni bir model?

• fuatX kullanıcısına yanıt

• Arkadaşlar merhaba, çok bilgi kirliliği var sizlere danışmak istedim. Anneme telefon alacağım, bütçe 8-9 bin tl, xiaomi ve Samsung arasında kaldık o fiyatlar arasındaki modellerde. Whatsap sosyal medya arama mesajlaşma amaçlı kullanacak cihazı birde YouTube :) ne önerirsiniz ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cail.lou kullanıcısına yanıt
    Xiaomi 9 ve 10 Öneririm.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Selamlar,

Beş yıllık Mi 9T (6/128) kullanıcısıyım ve cihazımın pil performansı dışında her şeyinden memnunum. Pil için bir çözüm bulamadım, o yüzden cihazımı yedeğe ayırıp yerine uygun bir şey düşünüyorum. Aradığım özellikler Snapdragon'lu, NFC'li, pil koruma modlu olması ve güncel bir ürün olması. Bütçem 15.000₺ .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy A24 işinizi fazlasıyla görecektir. Exynos işlemci kullanan Samsung cihazlara yanaşmayın. Xiaomi cihazlar ise reklam gösterimleri vb. şeyler yüzünden aile büyüklerinin kullanımına uygun değil diye düşünüyorum.

• ugurcansayan kullanıcısına yanıt

Vivo V29 Lite şu an 12999 TL fiyatından satılıyor nette, onu alabilirsiniz. Özellikle pil konusunda sizi çok tatmin edecektir, tek sorun pil koruma modu var mı onu bilmiyorum ama bu bütçe ile bundan hatta bütçenizi arttırsanız bile daha iyi pil ömrü sunacak bir cihaz yok. Daha güncel ve sağlamlık öne çıkmış bir telefon da olursa iyi olur derseniz Honor X9B alınır.

• Bu fiyat bandında daha iyi bir alternatif var mı? Babam için satın alacağım, oyun ile işi yok. Şarjı uzun gitsin, 4-5 yıl sorunsuz götürsün yeter.

amazon
    Samsung Galaxy A55 5G Akıllı Cep Telefonu. 8 GB RAM. 256 GB Hafıza, Siyah (Samsung Türkiye Garantili)
    https://www.amazon.com.tr/Samsung-Galaxy-Telefonu-T%C3%BCrkiye-Garantili/dp/B0CYH5Z3RN/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&sr=8-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bezdumda -- 4 Kasım 2024; 1:35:2 >

Cevabınız için teşekkür ederim. Bunları not edip listeme ekliyorum. Ben de kendimce Redmi Note 13 Pro, Poco X6 5G ve Realme 12 4G şeklinde cihazları bulabildim. Bunlardan biri (Redmi) MTK işlemcili olduğu için pek sıcak bakmıyorum (rom atması zor oluyor 😁) Sizin bunlarla ilgili bir yorumunuz var mı?

• @damn2u

kıvrımlı ekran istemediğim için tekno pova6pro 12 ram 256 rom aldım. yurtdışı cihazı 8.500 tlye aldım. sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakkaş Bey -- 4 Kasım 2024; 14:20:54 >
  • 
Sayfa: önceki 622623624625626
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.