hocam benim samsung m30s bu sene 4.5gden H düşmesi yapmaya başladı. hat tt. aynı noktada uçak moduna alıp geri çıkardığımda tekrar 4.5g bağlanıyor. bahsettiğiniz hata bu mu? zaten ömrünü doldurmak üzere. yeni alacağımı artık snapdragon bakayım. |
★Telefon Tavsiyeleri Her Bütçeye Uygun★(Ana Konu)★ (629. sayfa)
-
-
Sorundan kastınız nedir? Ne alacağım yav tam karar verdim demiştim en sonunda elimdeki poco x3 nfc yi anneme verip paraya kıyıp mi 14T falan alacağım yani. Neyse a101 e realme 10 8-128 geliyormuş bu hafta 7500TL ye bulabilirsem onu alayım şu konuyu kapatayım bari
-
İyi secim olur , takmayın kafayı ...kotu tel değil ..guncelleme almayacak artık sadece ( realme 10 icin soyledim..11 de alsaniz uzmez sizi)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 1 Aralık 2024; 12:46:35 > -
Aynen bahsettiğim hata bu 3g ye düştümü 4g'ye geri geçiş yapmayabiliyor uçak moduna almak gerekiyor ekstra bende 3gye düştüğünde çağrıda düşüyor ya da karşı tarafa sesim gitmiyordu en son kullandığım cihaz A55 bu yüzden sattım yurt dışı snadragonlu xiaomi aldım onda böyle bir sorun yok S25 Sd ile gelirse onu alacağım exynoslu cihaz almayı düşünmüyorum artık modemleri hep bu tarz sorunlar yaratıyor.
-
Biraz daha bütçe arttırıp S24FE tercih edin uzun süre güncelleme alacak model.
-
quote:
Orijinalden alıntı: aziz istifaSorundan kastınız nedir? Ne alacağım yav tam karar verdim demiştim en sonunda elimdeki poco x3 nfc yi anneme verip paraya kıyıp mi 14T falan alacağım yani. Neyse a101 e realme 10 8-128 geliyormuş bu hafta 7500TL ye bulabilirsem onu alayım şu konuyu kapatayım bari
Realme 12 lite almayın, kesinlikle tavsiye etmiyorum. Telefon sorunlu.
Babam almış, iade etmeyi düşünüyorum. Çok pişman olduk.
Daha önce realme marka telefon kullanmadım. Belki diğer modelleri iyi olabilir, bilmiyorum.
Markaya haksızlık yapmak istemem kesinlikle.
Ama realme 12 lite stabil çalışmayan, sorunlu bir model. En azından bize denk gelen telefon bu şekilde. Keşke böyle olmasaydı.
İsterseniz arkadaşların önerdiği diğer realme modellerini düşünün. Onlar sorunsuz çıkabilir.
Veya illa realme 12 lite almak isterseniz de alabilirsiniz tabii. Sizin tercihiniz.
İnşallah sıkıntısız, sorunsuz bir telefon alırsınız. Güzelce kullanırsınız.
Sorunlu bir telefon alınca insan çok üzülüyor, morali bozuluyor çünkü.
-
keske internetten alsaydiniz ..ozellikle amazon ile 1 ay sorgusuz iade hakkınız olurdu ...laptop ve tel iade etmistim hic sorun cikarmamişlardi ..(degismedi ise tabi tavirlari , yaklasimlari ..vb)
bu arada yukarida bahsettim okuma sansiniz oldu mu bilemiyorum ..elden, gorerek ve magazadan aldiginiz icin sorgusuz iade hakkiniz malesef yok yada kısıtlı daha dogrusu firma kabul etmek zorunda degil iadenizi ..Böyle sıkıntılı bir durum oluyor magazadan alınca ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 1 Aralık 2024; 17:23:35 > -
Telefonu babam almış, mağazadaki satan görevli de kurulumunu yapmış.
Simkartı, sd kartı vs takmış. Arama yapmış, deneme maksatlı olarak.
Yani telefon mağazada kuruldu ve kullanıldı.
Ama telefonun kurulumu yapılmasaydı ve kullanmasaydık, cihazın sorunlu olduğunu nerden anlayacaktık ki zaten? Bilemezdik ki.
Sonuçta telefon kutusunun içinden çıkarılıyor, görüntüsünde sorun yok ama yazılımı problemli.
Yani kullanılmasaydı, cihazın sorunlu olduğu bilinemezdi.
Telefonu mağazadan almış olmak, iade veya değişim için handikap, evet.
İnternet üzerinden almış olsaydık, sizin de yazdığınız gibi 14 gün içinde iade edebilirdik (vatan bilgisayarın kendi sitesinde de bu şekilde yazıyor)
İade işlemi sadece mesafeli satışlar için geçerliymiş yani.
Ama, bizim gibi mağazaya gidip alan tüketiciler için haksızlık bu durum çünkü mağazadan da alınan ürünlerin bozuk çıkma, sorunlu çıkma ihtimali var.
İnternet üzerinden alışveriş yapan tüketicilere tanınan haklar, mağazadan alışveriş yapan tüketicilere tanınmıyor.
Vatan bilgisayarın müşteri hizmetlerine yazdım, durumu açıkladım. İlgilenirler mi bilmiyorum.
Telefonun böyle çıkmasına, bu sürece çok üzüldüm. Kullanmak bile istemiyorum.
Aldığımız gibi duruyor evde.
Size, ilgilendiğiniz için, fikir verdiğiniz için çok teşekkür ederim. Çok sağolun.
-
Android cahili değilim. Telefon sorunlu.
-
işte sim kart takıp ürünü kurulumu da yapildigi icin iade almalari cok zor artık ..saglık olsun ..
ben ürünü alır almaz bu 14 gün iade hakkımı bildigimden sim kart takmadım ve ürünü kullandım tabiki ürünü kullanip bakacasiniz
deneyeceksiniz, foto cekip muzik dinleyeceksiniz ancak sim kart takip ürünün imei numarasının artık sizin telefon numaraniz ve telefonunuzla iliskilendirmesi anında artık iade sansi zorlasiyor ..Bu da bir tecrube oldu zannedersem ..
-Sim kart takılan telefon iadesi nasıl olur ?
https://forum.donanimhaber.com/sim-kart-takilan-telefon-iadesi-nasil-olur--139129744
----
-M***** Yeni Alınan Telefonun Sim Kartı Takıldığı İçin İade Yapılamaması (ornek olmasi icin aktardim)
-----
- Ambalajı açılarak sim kartı takılan ve/veya kurulum yapılan IT&GSM ürünlerinde kanunda öngörülen haller dışında güvenlik nedeni ile iade/değişim işlemleri yapılamamaktadır. (magaza isminin onemi yok ortak tavirlari nasil oluyor o acidan iletiyorum)
acilmiyorsa ilk link (teknomarketlerden birinin yaklasimi )
--------------
***Tüketici hakem heyetine edevletten sikayette bulunabilirsiniz tabi ..6 ay icinde karar veriyorlar zanndedersem ..
(eger bahsettiginiz yada belirttiginiz gibi ürün kusurluysa )
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 1 Aralık 2024; 18:49:28 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: streaminişte sim kart takıp ürünü kurulumu da yapildigi icin iade almalari cok zor artık ..saglık olsun ..
ben ürünü alır almaz bu 14 gün iade hakkımı bildigimden sim kart takmadım ve ürünü kullandım tabiki ürünü kullanip bakacasiniz
deneyeceksiniz, foto cekip muzik dinleyeceksiniz ancak sim kart takip ürünün imei numarasının artık sizin telefon numaraniz ve telefonunuzla iliskilendirmesi anında artık iade sansi zorlasiyor ..Bu da bir tecrube oldu zannedersem ..
-Sim kart takılan telefon iadesi nasıl olur ?
https://forum.donanimhaber.com/sim-kart-takilan-telefon-iadesi-nasil-olur--139129744
----
-M***** Yeni Alınan Telefonun Sim Kartı Takıldığı İçin İade Yapılamaması (ornek olmasi icin aktardim)
-----
- Ambalajı açılarak sim kartı takılan ve/veya kurulum yapılan IT&GSM ürünlerinde kanunda öngörülen haller dışında güvenlik nedeni ile iade/değişim işlemleri yapılamamaktadır. (magaza isminin onemi yok ortak tavirlari nasil oluyor o acidan iletiyorum)
acilmiyorsa ilk link (teknomarketlerden birinin yaklasimi )
--------------
***Tüketici hakem heyetine edevletten sikayette bulunabilirsiniz tabi ..6 ay icinde karar veriyorlar zanndedersem ..
(eger bahsettiginiz yada belirttiginiz gibi ürün kusurluysa )
Linkleri okudum, umutsuzluğum arttı.
Simkartı takılmasaydı, belki iade veya değişim olurdu bir ihtimal ama takılıp deneme amaçlı kullanıldığı için (mağazadaki satış görevlisinin yaptığı işlemler, babamın onayıyla tabii ki) herhalde bu telefon elimizde kaldı.
Sim kart takılınca güvenlik gereği iade alınmıyormuş, ben de yeni öğrendim.
Bilmiyordum.
Peki telefonu aldığımız mağazaya götürsek, sıfırlasalar, fabrika ayarlarına döndürseler (yani sim kart hiç takılmamış gibi olsa) yine de iade veya değişim yapılmaz mı acaba?
Telefonun yazılımı üretimden kaynaklı olarak sorunlu. Müşterinin hatası değil yani.
Bu durumda müşteri mağdur olmuyor mu?
-
Realme 12 Lite modelinde ne gibi sorunlar varmış? Mesaj silindiği için göremedim.
-
infinix hot 50 pro+ yurtdışı 8/256 7000 tl...değermi bilemedim hiçbir yerde incelemesi yok
PhoneBaryoutubeInfinix HOT 50 Pro Plus Unboxing & Camera Test | Titanium Grey Colour | Retail Unit 0:00 Intro 0:24 Unboxing 10:45 Camera Test #infinixhot50proplus #unboxing #cameratest #phonebarhttps://www.youtube.com/watch?v=QtgtoPs2LkE -
30 bin tlye kadar cift hatli hizli şarj özelliği olan ne onerirsiniz? -
-
Hocam tecno camon 30 Pro yd 12 bin tl bu fiyat bandında kamera iyi stabil ısınmayan ne önerirsiniz
-
12 bin tl 'Ye 30 pro alabiliyorsaniz en iyi şıkkı bulmussunuz zaten ..(ancak ithalatci garanti , direnc kayit ..vb bilgim yok ilerde sorun yasamazsiniz umarım )
distribütör garantili olarak da a35,realme 10 pro +, nothing phone 1 incelenebilir (12 degil ama 13-14 bin tl arasi bulabildim ..)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 3 Aralık 2024; 13:15:6 > -
Arkadaşlar 8 bin civarına. A15 8-256'den daha iyi hangi cihaz alınabilir? Yoksa 2 katı fiyat verip A55'mi alsam?
-
daha iyi birşey almak uzun süre kullanım icin daha mantıklı olurdu ...s21fe, a55, realme 12 pro , oppo reno 11f, honor 200 ,x6 pro ..vb
zaten 16-18 bin tl bandına cıkabiliyorsaniz cok saglam telefonlar var ...13-14k civarina a35 var ki o da cok kotu bir şık degil ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi streamin -- 3 Aralık 2024; 16:36:37 >
-
Telefonda whatsap dışında pek bir şey yapmıyorum. Zte v40 design diye bir model buldum 4300 gibi fiyatı. Onu alıp geçsem mi acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X