Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ne zamandır 2 gb düşük ram oldu ,Sony Z3C en alınası cihaz bunu dışında cihazlara bakacaksan bunlar G4,Z4,S6,Note 4,M9 falan Olmalı ki onların da fiyatları belli ve Z3 compact dan aşırı Farkları yok bana kalırsa.

Not:iPhone kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 gb ram'in düşük olduğunu kimse söylemedi :) Evet alınası bi telefon olduğunu okudum bende iphone kullanıyorum. ama almışken.... diye bi TÜRK aklı vardır ya. bende o akıldayım :)
    şimdi sonycenter baktım forumistanbul'da varmış burdan metroyla bana 10 dk filan sürüyor. gider ordan yerinden alırım alacaksam. şimdi biraz taksitlendime çalışması yapayım denizbank veriyormuş faizsiz kredi. taksit hesabı oluyor. birden nakiti gömmeyelim
  • KadirTopal kullanıcısına yanıt
    Saydıkların Arasında en alınası o kardeşim , 1400küsür dü fiyatı bir ara bende almaya niyetlendim Z3C ya da Note 4 edge ama Android e Geçmek istemediğime karar verip vazgeçtim yol yakınken.En son m7 kullandım Android olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41D8E7635 -- 6 Mayıs 2015; 13:24:26 >
  • Ben de jb çıkmadı ve çıkmamaması muhtemel olduğu için androide geçicem ve ios a da alıştığım için sıkıntısız bişey istiyorum. z3c le z3 arasındaki farkları araştırıyorum şimdi de :)
    Bir çok karşılaştırma videosu ,anlatımı vardır eminim ,iyi seçimler kardeş, telefon seçmek zor zanaat bir de android ise ov may gad

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • araştırıyorum süreklide z3c le z3 arası farkları. arada da fiyat farkı bariz. bakalım anket manket bişeyler bakıyorum sürekli başım ağrıdı yav :D
    Ustam g flex2,g4,zenfone2 ve z3,s6 bak istersen acelen yoksa bekle derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • huawei p8 bekleyin yada huawei ascen mate 7 mutlaka bakin degisik cihaz kullanmayi seviyorsaniz tavsiye ederim (huawei p6 kullaniyorum)

• @coco1912 bi g4 den umudum vardı söylediklerinin arasında onunda fiyatı ve özelliklerini sevemedim çok geldi ona göre.
    @ynsylkn yok hocam teşekkür ederim yorumun için.
  • Peki araştırdım da bulamadım hep eski araştırmalar var.

SONY Z3-LG G3-Z3C

bu konuda ne diyorsunuz.
  • Ben G3'ümle yaziyorum su an. Gayet iyi bir telefon. Son serilerden almani oneririm. Ben alali bir bucuk ay olmustur. Ilk bir kac hafta sarj konusunda sikinti yasadim fakat su an rootsuz 4 veya 4.5 saat ekran suresi aloyorum. Son serilerde catlama sorunu yok denilebilir. Stabilite konusunda harika bence lolipop ile daha akıcı oldu telefon. Isinma sorunu da bende pek olmuyor. Kisacasi g3 almani oneririm. Fakat z3 almayi bende dusundum o da iyi telefondur fakat g3 e bi bakmani isterim.

• aybars78 kullanıcısına yanıt
    Şimdi bi de fiyat farkı da var 400 tl kadar aralarında. Lg son seri sıkıntısız diyorsun teşekkürler yorumun için az daha bakayım şu G3 e de aradaki farklara filan

• Hocam ben paraya kiyacam diyorsaniz iphone ya da s6 ya bakin...
    hic on yargili yaklasmayin ikisi de mutsuz etmez sizi ikisi de cok iyi...
    Bir alt seviye telefon alabilirim diyorsaniz 2. El garantili bi htc one m8 bulabilirsiniz ya da s5 veya z3
    Yok o da olmadi
    Bir alt seviye diyorsaniz lg g3 lg g2 z1 z2 htc desire 820 bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DtMt7 -- 6 Mayıs 2015; 19:23:06 >
  • Hocam zaten ıphone var bende sıkıldım jb gelmedi üst segment bi telefon bakıyorum açıkcası G3 z3 z3c Arasında kaldın gibi
    Eve giderken birazdan bakıcam telefonlara kurcalarım biraz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.