Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben i5s kullanıcısıyım yaklaşık 7 8 aydır. ama bu 8.3 güncellemesi beni mahvetti jb gelmiyor.Bende sıkıldım telefondan. android bi telefon almak istiyorum.
    Fiyat çok da uçuk olmamak kaydıyla bi telefon arıyorum. 1 haftayı geçkindir araştırıyorum ama yok.
    Biraz uzun bi açıklama olacak ama ilk önce Lg g4 düşündüm fiyat açıklandı özellikler geldi testleri gördüm vazgeçtim. o para verilmez ona.
    Bu ay sonu hazıran başı gibi bi telefon alıcam.
    Z3 lere baktım ısınıyor dediler
    z3 compact baktım yok rami düşük bilmem ne dediler
    g3 baktım çatlıyor şarj çabuk bitiyor dediler.
    meizu mx4 pro bile baktım. sar değeri çok 10 dk da bir kulak değişitirmek zorunda kalıyorum başım ağrıyor demiş kullanıcı.
    Htc'ye de kvk ve teleservice garantisi olduğu için hiç güvenmiyorum kvk dan canım yandığı için.

Velhasıl baktım baktım baktım.
    Hiç bişey bulamadım.

Yardımlarınızı bekliyorum. Hayırlı akşamlar efenim..

Fiyat konusunda da 2100 den yukarı vermek istemiyorum.

bu arada cihaza root filan yapıcam yani android nimetlerinden faydalanıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KadirTopal -- 5 Mayıs 2015; 23:24:12 >

• Hocam samsung galaxy e7 yi düşünün derim.Bataryası oldukca iyi ve şimdiye kadar kötü bir eleştiri görmedim.fiyatıda uçuk değil.buaradan inceleyebilirsiniz.

ayrıca saydıgınız telefonlardan ben kesinlikle z3 alırdım.
  • ekotim kullanıcısına yanıt
    Samsung ne yaparsa yapsın yaranamaz bana hocam :)
    z3 neden ondada çok ısınma sorunları 4 k video çekiminde kamera durduruldu hataları vs sıkıntılar okudum ?
  • KadirTopal kullanıcısına yanıt
    samsung galaxy s5 alabilirsin htcde ise one e8 alınabilir bir fiyat seviyesini tam yazarsanız daha çok yardımcı olur forumdaki arkadaşlar
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Fiyatı unutmuşum hocam ekledim şimdi. Htc deki kvk ve teleservice çok canımı sıktı kvkdan ağzım yandığı için(Lg g2 cihazım 3.5 ay kaldı servisde ve geldiğindede sorun çözülmemişti) o yüzden pek sinmiyor içime
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

samsung galaxy s5 alabilirsin htcde ise one e8 alınabilir bir fiyat seviyesini tam yazarsanız daha çok yardımcı olur forumdaki arkadaşlar
    o zaman ikinci tavsiyem huawei olacak.birçok forumda ve teknoloji sitesinde olumlu puanlar almış bir telefon.Ayrıca huawei pisaya da su aralar ataga gecti diyebilirim.
    Huawei Ascend Mate 7
    teleservice le hiç bir sıkıntı yaşamadım 14 ay kullandığım telefonunu parçası üreticide olmadığından 10iş gününde parasını iade ettiler ama bu motorola konusunda teleservice sıkıntı yaşayan çok azdır 2100tl civarına galaxy note 4 alınabilir bunun dışında telefoncuları gezersen nakite çevirmek için satılan hiç kullanılmamış müşteri faturalı cihazlar var 2100-2200tlye galaxy s6 satanlar gördüm onlarada bakabilirsin bende normalde htc alacaktım 2gün hiç kullanılmamış desire eye vardı 1300tlye ama htc nin güncelleme politikasına bir güvenemediğimden samsung aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

teleservice le hiç bir sıkıntı yaşamadım 14 ay kullandığım telefonunu parçası üreticide olmadığından 10iş gününde parasını iade ettiler ama bu motorola konusunda teleservice sıkıntı yaşayan çok azdır 2100tl civarına galaxy note 4 alınabilir bunun dışında telefoncuları gezersen nakite çevirmek için satılan hiç kullanılmamış müşteri faturalı cihazlar var 2100-2200tlye galaxy s6 satanlar gördüm onlarada bakabilirsin bende normalde htc alacaktım 2gün hiç kullanılmamış desire eye vardı 1300tlye ama htc nin güncelleme politikasına bir güvenemediğimden samsung aldım
    @ekotim Hocam hemen inceliyorum huawei'yi
    @skywalker06 valla ben resmi garanti dışı bi telefon almayı düşünmüyorum açıkcası evet bi 3 yıl önce o şekilde bi n8 düşürmüştüm sıfır :)
    aklıma gelmemişti yarın hemmen gezeyim telefoncuları ne var ne yok bakalım :)

resmi garanti her zaman iyidir ben s5i paralel 1250tlye buldum internetten ama almadım telefoncudan 1450tlye hiç açılmamış nakite çevirmek için satılmış telefon aldım normalde 1700tlydi tek farkı garantisi 1 ay az olacak faturasında alan adam 2100tl vermiş bu telefona gezmekte fayda var desire eye örneğini verdim mağaza fiyatı 1700tl telefonu 1300 istedi 400 tl cebine kalıyor birde dediğim gibi ankarada 3-4 telefoncuda s6 gördüm genelde samsung,apple,htcler böyle satılan çok telefon var
    Bide İstanbul'dayım ben o konuda daha şanslıyım gibi :) yarın çalışmalara başlıyorum o zaman :) ama önce ne alacağıma karar vermem lazım :)
    s6 güzel cihaz fiyatını hakediyor bence alabiliyorsan al derim şimdi forumda 2.el bölümüne baktım orda bile açılmamış 2250tlye satıyorlar biraz gezersen daha aşağıda bulursun
    Valla hiç samsung aklımda yoktu hiçde araştırmadım ama s6 ya bakayım o halde. biraz inceliyeyim teşekkürler hocam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirTopal

Valla hiç samsung aklımda yoktu hiçde araştırmadım ama s6 ya bakayım o halde. biraz inceliyeyim teşekkürler hocam :)
    ACIKCASI hıcbır ama hıcbır cıhazda sıkıntı yasanmamıs olsun durumu ımkansızdır,s6 da acık kalan flaslar ve samsungunda bu hafta resmı agızdan acıkladıgı ram sorunları var z3 tede var m8dede var var oglu var ama bınde 1 ama yuzde 1 .

ben gerek rakıplerınden onde bataryası ve saglamlıgı gerek tasarımı gerekse sonynın z serısıne cok uzun guncellem destegı vermesınde,kı duz z ye bıle lolıpop verıyor ben z3 onerırım. 4k vıdeoya yılda kac kez ısınız duser o vıdeoyu atıp ızleyecegınız 4k tvnız varmı bılemem,androıd cephesındekı en ıyı arayuzlerden bırı olması sd kart avantajıda bulunması sebebıyle kı root atınca buda ısınıze yara dahılı hafıza gosterırsınız z3 daha bır uygun sıze benım gorusume gore.

• Şimdi şöyle aksedeyim. Tabiiki 4 k video çekmiycem bile. Öyle bi tv de yok. Fakat bu ısınıyorsa zorlandığı zaman bi tek video da ısınmaz kanaatindeyim. Ama benimde Aklımda yatan telefondur z3 aslında. Peki siz ne kullanıyorsunuz acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirTopal

Şimdi şöyle aksedeyim. Tabiiki 4 k video çekmiycem bile. Öyle bi tv de yok. Fakat bu ısınıyorsa zorlandığı zaman bi tek video da ısınmaz kanaatindeyim. Ama benimde Aklımda yatan telefondur z3 aslında. Peki siz ne kullanıyorsunuz acaba
    ben Z3 kullanıyorum.ısınma problemi benim cihazımda yok.4k video çekip ısınmayan cihaz yok zaten.ama Z3 kesinlikle çok ısınan bir cihaz değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montaj34

ben Z3 kullanıyorum.ısınma problemi benim cihazımda yok.4k video çekip ısınmayan cihaz yok zaten.ama Z3 kesinlikle çok ısınan bir cihaz değil.

Peki şimdi biraz daha yorum okudum da pek şikayetçi olan yok z3 hakkında adam havuzdan video çekmiş su almış falan filan benim öyle fantezilerim yok. Ben istiyorum ki 2 yok 3 yıl kullanayım stabilite sorunu yaşamıyım telefon kasmasın yani. Kamera işime yarar şekilde çeksin yeter ıphone hızında bi Android kısaca durum bu z3 dikkatimi çekti bakmaya devam ediyorum . Sizin bi şikayetiniz varmı telefondan peki ?
    Ben çok memnunum,hiç bir şikayetim yok.elektronikte şansa inanırım,bana çok iyi gelen sizi çok pişman edebilir,gönlünüze ne yatıyorsa onu alın.
  • montaj34 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam pil süresi olsun fotoğraf kalitesi olsun sesi olsun garantisi olsun sony türkiye. güzel telefon duruyor açıkası. Peki nereden almamı önerirsiniz mesela. lg g3 de serii meselesi var yok 406 k serisi çatlıyor 502 serisi iyi filan. öyle bişey varmıdır acaba.
    ben garanti olayına takılmadığım için parelel ithalat almıştım.ama türkiye garantili cihaz istiyorsanız en garanti yolu herhangi bir sony center dan almak.internet'ten almak istersenizhttp://www.btsony.com/asp/group/189/Sony-Xperia-Cep-Telefonu burası var.ben aksesuarları buradan aldım.bir problem yaşamadım.bu aralar hepsiburada dan alınan Z3 lerde sıkıntı var diyorlar,bu yüzden hepsi burada dan uzak durun.
  • montaj34 kullanıcısına yanıt
    işte bunu bilmiyordum sony centerin var olduğunu :) hemen baktım fiyatlar aynı ordan burdan alacağıma gider sony den alırım en garantisi bencede :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.