Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maksimum 3000 - 3500 tl civarında telefon bakıyorum şu anda aklımda Samsung Galaxy Fan Edition ve S8 plus var. Bu iki telefondan tercihiniz hangisi olurdu? Aralarında 500 TL'lik bir fark var buna değer mi? Bir de Huawei honor play nasıl bir tercih olur? Bunlar dışında bu fiyat bandında veya daha uygun fiyatta tavsiyeleriniz varsa çok iyi olur. Teşekkürler. (pocophone ve mate 10 pro da düşündüklerim arasında)

Edit : V30 plus hakkında da baya iyi yorumlar okudum arkadaşlar onunla ilgili de yorumlarınız varsa sevinirim. Şu an için s8 plus s9 ve bunun arasında kaldım gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fraten -- 14 Ekim 2018; 9:10:5 >

• S8 plus daha iyi ama fiyatı eskimiş bir cihaza göre pahalı. Bütçeni zorla s9 al
  • Üstteki arkadaşla aynı fikirde olmakla birlikte. Bu ikisi arasından kesinlikle s8+. Note FE zaten ülkemizde resmi satışı yok ve S8+ dan daha eski bir model. Hiç bulaşma anlayacağın Note FE işine.
  • Teşekkür ederim yorumlarınız için ama s9u s8 plustan üstün kılan özellikler nedir mesela s8 plusın batarya ömrü daha iyi değil mi 9a göre
  • Bence 500 liralık farka değmez bütçeniz fan editiona uygunsa onu alın ama S8+ daha iyi tabiki. S9 ile S8+ arasinda sadece sd 835 sd 845 farki var bide ekran boyutu gerisi hepsi aynı. Bütçene göre hareket etmelisin ufacık farklara dünya kadar fiyat farkı koyuyorlar tuzak işler.
  • S9 daha iyi ama rakip olarak g7 thinq var ayrıca oyun filan veya dizi gibi kullanım alışkanlıkların varsa s8 plus önerebilirim ama epeydeki veriler s9 ile s8+ arasında çok batarya farkı olmadığını gösteriyor ki şahıs verileri samsungtan alıyor mate 10 proda işlemci düşük video kötü ve kirin uygulama optimizasyonu kötü

G7 thinq şuan sorunsuz ve şık bir cihaz ayrıca kulaklık ses kalitesi samsunga bin basar ve o poco mocoya tokat çeker
    Sd 845 var s9 da ve daha güçlü olduğundan sorunsuz çalışır ve kamera efsane 1.5 diyaframı görüyorsun tek ve güçlü kamera

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CBD9CC12F -- 14 Ekim 2018; 1:20:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nico1907

Bence 500 liralık farka değmez bütçeniz fan editiona uygunsa onu alın ama S8+ daha iyi tabiki. S9 ile S8+ arasinda sadece sd 835 sd 845 farki var bide ekran boyutu gerisi hepsi aynı. Bütçene göre hareket etmelisin ufacık farklara dünya kadar fiyat farkı koyuyorlar tuzak işler.
    S8 plus yerine s9 tercih etmenin bir anlamı yok mu diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CBD9CC12F

S9 daha iyi ama rakip olarak g7 thinq var ayrıca oyun filan veya dizi gibi kullanım alışkanlıkların varsa s8 plus önerebilirim ama epeydeki veriler s9 ile s8+ arasında çok batarya farkı olmadığını gösteriyor ki şahıs verileri samsungtan alıyor mate 10 proda işlemci düşük video kötü ve kirin uygulama optimizasyonu kötü

G7 thinq şuan sorunsuz ve şık bir cihaz ayrıca kulaklık ses kalitesi samsunga bin basar ve o poco mocoya tokat çeker
    Sd 845 var s9 da ve daha güçlü olduğundan sorunsuz çalışır ve kamera efsane 1.5 diyaframı görüyorsun tek ve güçlü kamera
    Yani bütün bu yazdıklarım içinde s9 mu olur tercihiniz g7 mi bir de v30 plus hakkında ne düşünüyorsunuz

• fraten kullanıcısına yanıt
    Şöyle söyleyeyim fiyat performans cihazı v30+ diğer ikisi bundan daha iyi ama v30+'ı öneririm 2700 civarı alın geçin diğerleri 4000 civarı, v30 plus 2700 siz bilirsiniz
  • Pixel 2XL ile LG V30+ in ekranları aynı ve şuan Pixel 2XL den ekran sorunları yaşayanlar var. LG er yada geç ekrandan kaynaklı bir sorun ortaya çıkaracaktır. Ghost Screen denen problem zaten genellikle belirli bir kullanım süresi sonunda ortaya çıkan birşey. Telefonu kullanan kişilerin oranı ve kullanım süreleri göz önünde bulundurulacak olursa; henüz bu tarz şikayetlerin yaygınlaşmamis olması yanıltıcı olabilir. Ek olarak hem ön hem de arka kamera konusunda LG v30+ kötü durumda yaptığım araştırmalarda gördüğüm kadarıyla.

S8+ veya S9 almak en mantıklı seçenek. Senin için.
  • quote:

Şöyle söyleyeyim fiyat performans cihazı v30+ diğer ikisi bundan daha iyi ama v30+'ı öneririm 2700 civarı alın geçin diğerleri 4000 civarı, v30 plus 2700 siz bilirsiniz
    Teşekkür ederim yorum için. Lg almak biraz düşündürüyor açıkçası. S8 plus yerine 500 tl fazla verip s9 almak mantıklı mı sizce
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-D7B950238

Pixel 2XL ile LG V30+ in ekranları aynı ve şuan Pixel 2XL den ekran sorunları yaşayanlar var. LG er yada geç ekrandan kaynaklı bir sorun ortaya çıkaracaktır. Ghost Screen denen problem zaten genellikle belirli bir kullanım süresi sonunda ortaya çıkan birşey. Telefonu kullanan kişilerin oranı ve kullanım süreleri göz önünde bulundurulacak olursa; henüz bu tarz şikayetlerin yaygınlaşmamis olması yanıltıcı olabilir. Ek olarak hem ön hem de arka kamera konusunda LG v30+ kötü durumda yaptığım araştırmalarda gördüğüm kadarıyla.

S8+ veya S9 almak en mantıklı seçenek. Senin için.
    Sağolun fikriniz için. Sizce de s8 plus yerine 500 tl fazla verip s9 almak mı mantıklı? Veya neden s9 almak daha mantıklıdır?
  • Tabiki daha mantıklı daha iyi işlemci ve kamera var ve bu güçlü yeni işlemci gpu olarak güçlendirilmiş versiyon güçlü gpu daha serin ve sorunsuz çalışır ve exynos'ta boos yapmadıkları için donanım güçlendirme ile kasmadan çalışan yeni işlemci hem batarya yönünden rahat ettirir hemde ısınma veya 4k videolarda dahi serin çalışır donanım gücü önemlidir özellikle androidte yani yeni işlemcili olanı almak tabi ki daha iyi olur bir s9 alabilirsiniz.
  • Alabilirsen S9 tabiki daha iyi olur aradaki farkada değer. Ancak S8+ da işini görür.
  • S9 da tek kamera 4 gb ram varken s9 plusta çift kamera ve 6 gb ram var. 4300’e amazon s9 plus satıyor bütçen yetiyorsa tavsiyemdir. Bütçen yetmiyorsa 3200’e s8 al geç s9 a 800 lira fazla vermeye değmez.
  • quote:

Tabiki daha mantıklı daha iyi işlemci ve kamera var ve bu güçlü yeni işlemci gpu olarak güçlendirilmiş versiyon güçlü gpu daha serin ve sorunsuz çalışır ve exynos'ta boos yapmadıkları için donanım güçlendirme ile kasmadan çalışan yeni işlemci hem batarya yönünden rahat ettirir hemde ısınma veya 4k videolarda dahi serin çalışır donanım gücü önemlidir özellikle androidte yani yeni işlemcili olanı almak tabi ki daha iyi olur bir s9 alabilirsiniz.
    Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için bütçemi zorlayabilirsem s9 alabilirim. Batarya olarak olarak s8 plus performansını yakalayabilir mi işlemci sayesinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fraten -- 15 Ekim 2018; 11:44:47 >
  • Yakalayamaz ama üzmezde ama daha iyi bir cihaz yukardaki arkadaşın dediği kadar fiyat farkı varsa dediği gibi s8 plusta işinizi görür onunda işlemci iyi hatta siz s8 plus alın hocam düşüncem değişti 800 tl çok sizde fazla oyun falan oynamıyorsanız arada o farkı görmezsiniz ben daha az fark var diye biliyordum s8 plusın kamera ve batarya iyi işlemcide güçlü onuda önerebilirim ama son kararı siz verin biz sadece fikir veririz sizin net kararı vermeniz daha iyi olur önceliklerinizi bilemeyiz veya nasıl kullandığınızı
  • quote:

Yakalayamaz ama üzmezde ama daha iyi bir cihaz yukardaki arkadaşın dediği kadar fiyat farkı varsa dediği gibi s8 plusta işinizi görür onunda işlemci iyi hatta siz s8 plus alın hocam düşüncem değişti 800 tl çok sizde fazla oyun falan oynamıyorsanız arada o farkı görmezsiniz ben daha az fark var diye biliyordum s8 plusın kamera ve batarya iyi işlemcide güçlü onuda önerebilirim ama son kararı siz verin biz sadece fikir veririz sizin net kararı vermeniz daha iyi olur önceliklerinizi bilemeyiz veya nasıl kullandığınızı
    Hocam sağolun baya ilgilendiniz. Ben uzun vadeli kullanmak istiyorum aldığım zaman o yüzden daha güncel bir işlemciye sahip s9 daha mı mantıklı olur diye düşünüyorum. Telefonda fazla oyun oynamam genellikle bir şeyler izliyorum ve kameraya da önem veriyorum. Kullandığım telefonlarda hiç yüzüm gülmediği için batarya konusu da takıntıya dönüştü biraz s8 plus da bu yüzden kafamı karıştırıyor. S8 plusla s9 arasında 500 lira var şu an internet üzerindeki fiyatlarda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fraten -- 15 Ekim 2018; 22:4:4 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.