Merhabalar arkadaşlar. Ben yaklaşık 2,5 yıldır İphone 7 kullanıyordum. Artık ekranı küçük geldiği için telefonu elimden çıkardım ve şuanda yeni alacağım telefona karar veremedim. Aklımda 2-3 model var ama gene de sizlerden fikir almak istedim. Bütçem 3000-4000 TL arası. Aklımda Xiaomi Mi Mix3 ve Xiaomi Mi8 Pro var. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Mi8 Pro'nun Mi8 modelinden farkı ekrandan parmak izi okuma. Mi Mix3 modelinin kızaklı olması fark yaratıyor.
Kullanım amacınız nedir?
kızak zorunlu değilse; 3250 TL LG G7 3000 TL Meizu 16th iyi bir seçim olur( Ses+kamera+ekrandan parmak izi okuma+tasarım) 2800 TL Xiaomi Mi8 veya Asus Zenfone 5z güzel tercihler
4000 TLye çıkabilirseniz en iyi telefon Samsung s9+ (Telefoncularda bu fiyata bulunuyor)
musti35
kullanıcısına yanıt
Şuanda S9+ ve İphone 7 plus arasında kaldım. İphone 7 den çok memnundum fakat ekran boyutu artık yetersiz kalıyordu. İphone 7 den 7+ a geçmek sizce mantıklı olur mu? sıfır suan 3950TL civarı. Çevremdeki herkes İphonedan androide geçersen memnun kalmayabilirsin dedi. Sizce suan İphone 7+ almak mantıklı mı?
emrebayram35E
kullanıcısına yanıt
Çok büyük bir fark yok aralarında. Benim fikrim bu bütçeye Samsung s9+ almak daha mantıklıca. 3 yıl öncenin modeli iphone 7+. Bence değmez
Daha düşük bütçeyle yukarıda yazdığım telefonlar ile androidi deneyimleyebilirsiniz. S9+ modelinden aşağı kalmaz performanstalar.
Android nedense bazı Iphone saplantılılar için korkulu rüya olmuş. Takılmayın