6 yıldır kullandığım S7 telefonum artık miadını doldurmuş durumda. Yeni bir telefon almak istiyorum. Yıllardır Samsung kullanıcısıyım. Aktif sosyal medya kullanıyorum. Kamera benim için önemli. iPhone almak istemiyorum. Hem gereksiz pahalı, hem de kullanımı zor geliyor bana. Instagrama fotoğraf ve video yüklerken çözünürlük çok bozuluyor. Android telefonlarda böyle oluyormuş. Tek çözümü iPhone almakmış. Bazı Samsung modelleri yazılımla bu sorunu çözmüş; ama hangi modeller onlar? Bunun aslı var mı? Kısacası beklentilerimi karşılayacak en fazla 5000 TL. civarı telefon önerisi rica ediyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Telefon Tavsiyesi
-
-
5 bin'e s20 fe dışında kamera bazlı pek bir cihaz yok.Çözünürlük düşme gibi bir problem oluyor,bunun bir metodu vardı,dosyayı galeri uygulamasından değilde farklı bir dosya içinden payalşılıyor internete yazarsan bulursun hatta videolar falan da var.O şekilde çöznürlük düşmüyor.
-
Aslında S20 Fe düşünüyordum; ama kafam karıştı. İşlemcisi ve bataryası kötüymüş. Isınma sorunu varmış.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani pek ihtimal vermiyorum çünkü kendim 9820 kullanıyorum gram ısınma yok.990 hem yeni hem de 9820'den daha iyi bir işlemci.Eğer böyle bu durum varsa zaten s20'de,s20+'da,s20 ultra da sorunlu demektir ki hiçbirindede böyle bir problem yokken s20fe'de baş göstermesi düşündürücü kasanın plastik olması belki bir ihtimal ama bunun dışında bana pek inandırıcı gelmiyor çünkü güç yönetimi anlamında da 9820'den iyi.Benim batarya kapasitem 4100mah,s20fe'nin 4500mah.Ben normal kullanımda 1,5 günü görüyosam,s20fe'de bu süreleri görüp geçmesi lazım sonuçta fhd bir cihaz.Burdan aradaki farklara göz atabilirsiniz
https://nanoreview.net/en/soc-compare/samsung-exynos-990-vs-samsung-exynos-9820
-
Merhaba, S20 Fe nin ısınma sorunu var malesef. Kamerası fiyatına göre iyi ama ısınma konusunda işlemciden kaynaklı çok sorun yaşanıyor. Olursa snapdragon 865 işlemcili olarak piyasaya sürülecek s20 fe. Uygun fiyatlı gelir mi bilemiyorum. Belki sd865 olanlısını tercih edebilirsiniz duruma göre. Yada xiaomi nin yine bu fiyat bandına yakın cihazları mevcut ama kamera tabi ki s20 fe kadar iyi olmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- uygun fiyatlı kamerası iyi telefonlar
- iphone 14 alınır mı
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- pttavm den telefon alınır mı
- secure folder nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telefon tavsiyesi 2024
- telegramda video izleme
- device health services nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X