Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 400 milyonu geçmeyen en az sx1 kadar özellikli bir telefon istiyorum
    Sx1 düşünüyorum ama hiç symbianlı tel kullanmadım.
    Sizce zorlanır mıyım?
    Bilgisayardan herhangi dosya atmakta zorlanır mıyım?
    Sony ericsson K700i düşer mi?fiyatları
    6630 düşer mi?fiyatları
    Başka fiyatı uygun telefon var mı?
    Spot ne oluyor?Bu soruların cevabını istiyorum
    Saygılarımla..

• tabi ki sx1 ve k700i aldınız mı son zamankarda kaça aldınız?
    bunları da yazarsanız memnun olacağım
  • hadi ama cevap yazın
  • öyle bir telefon olmadığı için kimse cevap yazmıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shivery

Arkadaşlar 400 milyonu geçmeyen en az sx1 kadar özellikli bir telefon istiyorum
    Sizce zorlanır mıyım?
    6630 düşer mi?fiyatları
    Saygılarımla..

tek tek cevaplayalım....

*symbıan kullanımı kesinlikle zor değildir bu işi kimse anasının karnında öğrenmiyor tamamen deneme yanılmaya dayalıdır.
    *dosya atmakta zorlanmazsın bluetooth kullandığını kabul edersek göndereceğin programa sağ tıkla gönder de yolla gitsin bu kadar...
    *k700 fiyatı düşer ama symbıan değildir.hafızası arttırılmaz ama yinede güzel özellikleri var ve görünümü kaba değil gayet şık.
    *6630 1 ay sonra düşüşe geçer ama çok kaba bir müddet sonra taşımaya üşenirsin...
    *spot telefonlar yurtdışından gelen faturasız telefonlardır.kesinlikle aldanıp alma yakında çıkacak olan yasa ile bunlar yasaklanıyor kullanmak için yeniden vergi ödemek zorunda kalabilirsin.
    *bu işte yeniysen 6600 dan şaşma hemen hemen hertürlü symbıan programı destekler kullanımı basittir fiyatıda şuan 500 civarında.tek negatif yönü şarjı 1,5 veya 2 gün gider....

kolay gelsin....

• GOST çok teşekkürler
    K700i hafızası ne kadar?
    SX1 e ne dersiniz?
  • k700i'nin hafızası 41mb.

evet, sx1 al. ama 400 milyon değil, uyarayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: shivery

Arkadaşlar 400 milyonu geçmeyen en az sx1 kadar özellikli bir telefon istiyorum
    Sizce zorlanır mıyım?
    6630 düşer mi?fiyatları
    Saygılarımla..

seni 2-3 ay bekletelim o zaman 6630 3230vb 2 ay sonra düşer ama o kadar düşermi bilemem
    k700i bt kulaklıkla 450 ytl
    sx1 450 ytl
    garantili fiyarlar
  • bu başlıktan gına geldi artık...
  • sen sx1 al öğrenirsin symbian kolaydır.
    ama en başda dikkat etmen gereken galeriden falan şu kırmızı tuşla çıkma prog açık kalıyo tel yavaşlıyo kilitlenio
  • prehistoric madem konuya cevap vermiycen niye saçma sapan cevap yazıyorsun
    bir de cevap yazan arkadaşlarımın hepsine teşekkür ederim
    son sorum
    sx1 ' in hafızası düşükmüş galiba doğru mu?
    fiyatı düşer mi sx1 'in
  • abi sen telefon alma rahat rahat yaşa
  • mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200 mpx200
  • vallaha fiyata 400 milyon demişsin ama ben olsam sxg75 i bekle derim..
  • bak hoca
    6630 cidden hoş gbi göründü 4-5 ay önce maltepede ilk gördüğümde
    elime alıp incelemiştim
    ve keşke bendede olsa bundan demiştim
    ancak arkadaşlarımın alıp kot pant larının ceplerine sığmayıp ta ellerinde taşıdıklarını
    ve eskiden 7610,7650,3650,6600 gbi symbianlı telefonları kullanmış brisi olarak bana öle çokta devrim yaratacak nitelikte bi tel gbi gelmedi. Kısacası 1.300 ytlden piyasaya gripte garantilisi 650 milyona kampanya yapılıp soradan şuanda bile 740 a satılan bi telefonun geleceği yok bende. Ha hasta oldum ben bu tele diyosan al. Şeklin olur. Şuan pek çok kişide yok. İlgide çeker. Ama şekil mekil boş işler. Spotunun 600 ytl civarı olması alınablir kılıyor bu teli. Ancak emin ol 3 ay iiçinde 500 ytlye geriliyecek. Ve alanların çoğu keşke almasaydım çok düştü bu diyecek.

Gelelim k700 e çok fazla inceleme şansım olmadı ancak teknosadan vb.. yerlerden incelediğim kadarıyıla evt şık. Ancak o kameranın hakkını vermiyor. Yani megapixel kamerali bi tel bence böle olmamalı. Hafızası eğer mp3 tarzı zımbırtılarla uğraşmayacaksan bence oldukça yeterli. Ancak Kesinlikle işçilik berbat. İLk çıktıında o abartı 800ytl fiyatını görüp teknosadaki adama bu dandik telefona kim bu parayı verir demiştim. Oda bana valla çok satıyos hocam demişti ve şaşırmıştım. Evt bn ce işçilik ve kalite kötü. Yani bence uzak dur.

Sx1 hakkında sitede yazılanları çizilenleri okursan bayaa fikrin olur sanırım. Ancak gözlemlerime göre o fiyata alınır bi tlefon. Al kullan bence. Asla pişman olacağını sanmam.

He 400 e başka ne alınır???
    spotlardan bence üstüne biraz daha konup 6260 alınır 460 civarına. 400e 6600 alınır. Hala tatminkar bir telefon. Hoş bugünlerde dilencilerin bile ellerinde var ama neyse

//////////3230 hakkında bir fikir sölemedim farkındaysanız o tel baştan kaybeder. o fiyattan girdiği u demek değer kaybına çok uğrayacak demek. Ztn tel firmalarının hedefi ilk çıktıında müşteriyi güseelce yolmak sorada lan biz niye bunu aldık şimdi yarı fiyatına alırdık dedirtmek. O tel 3-5 ay içinde 450 civarına gerilicek spotta vede 620 civarınada garnatili gerilerse alınablir olur. Hoş bir tel. Kalite hissi veriyor hiç değilse...\\\\\\\\\\

Garantililerden 400e sx1 den başka bişey gelmiyo. Ama siemensin sx1 hariç diğer bütün tellerinde uzak dur aman diyim. Alanın elinde patlıyor. Güsel tasarımları aptalca mekanikle ve elektronikle birleştrip rezil ediyorlar. Mesela s65 çok güsel bi tasarım. Ama yani java 2 me hariç hiçbirşey yükleyip kullanamıyosunuz. Hoş sadece telle konuşmak isteyen adam alır. Memnun kalır.

Sonuç olarak
    karar tabiki senin sana sadece biraz fikir verdim umarım yararlı olmuşumdur.

• 400 ytl ye sana en uygunu biraz daha para koyup 6260 almak radyo mp3 symbian ve sx1 deki sorunları onda yaşamama garantisi .....
  • quote:

Orjinalden alıntı: brobiy

abi sen telefon alma rahat rahat yaşa

• quote:

Orjinalden alıntı: meryilm

quote:

Orjinalden alıntı: brobiy

abi sen telefon alma rahat rahat yaşa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.