Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tavsiyenize ihtiyacım var daha önce bir çok modelin telefonunu kullandım ister istemez farklı özelliklerde yeni modeller çıkıyor istediğim artık abartmadan bir yerde beklemek :) biraz zor olsa da, Aradığım kriterler Xenon Flash, 5mp üstü Fotoğraf ve Video Çekimi Sağlam olacak ve Müzik konusunda iyi olacak.. Bunlara istinaden ben en çok K-850'yi düşünüyorum ama ciddi olarak sağlamını bulamadım birde Nokia 6220 sanırım,, bir diğer tercihim ise C905 ve N82 arasında kaldım bu telefonlardan kullanıp da bana yardımcı olabilecek arkadaşlar olursa çok sevinirim İnternette çoğu karşılaştırmaları okudum İŞİN AÇIĞI KAFAM İYİCE ALLAK BULLAK yardıma ihtiyacım var..

• N82 kullanıyorum tavsiye ederim mükemmel bir cihaz. İyi foto ve video çekmesini isteiyorsanız K850 ve C905'i elemeniz gerekecek. Videoda vasatı aşamayan bir performansları var. N82 hem video hem de foto olarak istediklerinize uygun bir cihaz.

Symbian OS v9.2 işletim sistemi, S60v3FP1 platformu, 332 MHz saat hızında ARM 11 tabanlı Dual CPU TI OMAP 2420 Processor, Graphics Processor: 3D Graphics HW Accelerator(PowerVR MBX/VGP), Wi-Fi, GPS, Geotaging, Carl Zeiss optikli 5MP kamera, Xenon flash, VGA çözünürlükte 30 kare/saniye video kaydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 15 Mayıs 2010; 17:55:44 >
  • N82'yi kardeşim kullaniyor. Hem Fotoğraf Cekimi Hem Video Cekimi Mukemmel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon tavsiyesi
    geçen ay açıldı
    Telefon Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.