Bildirim
telefon tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
400 tl ye 2.el nokia x6 al -
2.el düşünmüyorum çok arızası oluyor. -
o fiyata iyi şarj wifi ve klavyeli bi e63 var şuan vatanda 313 tl o fiyata hepsi bi arada bulamazsın. -
peki e63 nasıldır kullanan varmı kamerası vs.wifisi kullanışlığı. -
yok mu başka? -
o tarz telefonlarda wifi bile olsa kullanım kolaylığı bekleme...
x3-02 al darty den en azından farklı...
edit:imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomboy_85 -- 30 Kasım 2010; 12:22:37 > -
x3 hoşuma gitmiyor. -
x3 derken slide olanı kastediyorsun zannedersem
ben x3-02 den bahsediyorum... -
onda baktım hoşuma gitmedi galiba e63 yolu gözüktü.en ucuz nerden bulabilirim acvaba?peşin para vericem. -
bence de x3 al x3 çok güzel ve kullanışlı bir telefon. -
samsung corby ya da monte -
5800 -
Samsung B5310 Corby pro -
bende samsung var, kızağı yukarı kaldırınca ekran kapanıyor. ekranı düzeltmek için bataryayı çıkartıp baştan açıyorum. ekran kapanmasın diye telefonun kızağı hep yukarda duruyor. Yeni telefonada birsürü para vermek istemiyorum açıkçası.. -
5800 istiyorum ama malesef okadar para yok.en fazla 380 zorluyabilirim.x3 düşünmüyorum samsung pro düşünüyordum kzak sorunu olur diye vazgeçtim. -
2.el e71 beyaz -
Sony ericsson w715 / 705 -
2'el n85 n81
0 samsung star wifi -
quote:
Orijinalden alıntı: tüplü ve öfkeli
5800 istiyorum ama malesef okadar para yok.en fazla 380 zorluyabilirim.x3 düşünmüyorum samsung pro düşünüyordum kzak sorunu olur diye vazgeçtim.
türkcell t10 335 lira dokunmatiği bayağı iyi.bu gün gelirken timde inceledim.
Benzer içerikler
- eriyen dikiş kaç günde iyileşir
- saç derisinde kahverengi lekeler
- 90 kilo biri ayda kaç kilo vermeli
- bim"de çalışmak yorumlar
- japonya elektronik alışveriş siteleri
- yeşil nasim
- kasım indirimleri ne zaman
- elektrikli bebek arabası
- telegram indirim kanalları
- 5g nedir zararları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X