Şimdi Ara

telefon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar şuan elimde galaxy s var rom desteğiden inanılmaz memnunum ama eksikleri bayağı hissedilmeye başladı.
    örneğin 720p video çekerken hafif takılmalar yaşanıyor. kamera yetersiz gelmeye başladı. 2.dahili mikrofon eksikliği hissediliyor mikrofonu da çok kaliteli değil 1100'ım bile daha iyi diyorlar ram yetersiz gelmeye başlıyor vs vs...
    şimdi tavsiye bekliyorum eskiden donanıma çok önem verirdim ama artık vermiyorum
    kamerası iyi olan, rami yeterli, ve genel olarak iyi olan (mikrofon sorunu olmayan vsvs) bir telefon istiyorum.
    arc s düşündüm ama ön kamera eksikliği elettirdi bana telefonu. s2 düşündüm ancak onun da şarjı malesef dayanmıyor pek. s3 de çok pahalı geldi. ikinci el alcam ondan dolayı her modeli de alamıyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Xhead

arkadaşlar şuan elimde galaxy s var rom desteğiden inanılmaz memnunum ama eksikleri bayağı hissedilmeye başladı.
    örneğin 720p video çekerken hafif takılmalar yaşanıyor. kamera yetersiz gelmeye başladı. 2.dahili mikrofon eksikliği hissediliyor mikrofonu da çok kaliteli değil 1100'ım bile daha iyi diyorlar ram yetersiz gelmeye başlıyor vs vs...
    şimdi tavsiye bekliyorum eskiden donanıma çok önem verirdim ama artık vermiyorum
    kamerası iyi olan, rami yeterli, ve genel olarak iyi olan (mikrofon sorunu olmayan vsvs) bir telefon istiyorum.
    arc s düşündüm ama ön kamera eksikliği elettirdi bana telefonu. s2 düşündüm ancak onun da şarjı malesef dayanmıyor pek. s3 de çok pahalı geldi. ikinci el alcam ondan dolayı her modeli de alamıyorum. tavsiyelerinizi bekliyorum...

S3 mini yada Nexus baka bilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• s3 mini ana modellerden olmadığı için çok düşünmüyorum. nexusunda fiyat biraz meçhul ve ekran çözünürlüğünden dolayı çift çekirdeğin yetmediği ve şarjının çok gittiğini duydum. arc s ön kamerası olsaydı çok iyidi. ekran sgs küçük geliyor 4'' ona göre tavsiye ederseniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xhead

s3 mini ana modellerden olmadığı için çok düşünmüyorum. nexusunda fiyat biraz meçhul ve ekran çözünürlüğünden dolayı çift çekirdeğin yetmediği ve şarjının çok gittiğini duydum. arc s ön kamerası olsaydı çok iyidi. ekran sgs küçük geliyor 4'' ona göre tavsiye ederseniz

Nexus kullanan arkadaşlarım hepsi memnun.Evet şarj biraz çabuk bitiyor ama bu problem nerdeyse tüm büyük ekranlı Androidlerde var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • örneğin galaxy s kullanıyorum edge ile bağlanınca gayet iyi. mesela sabah 6.20de aldım şuan %83 şarjı var. bana böyle bi telefon lazım o nedenle şarjı iyi olmalı. arc s bu konuda nasıldır? o da 1500 mah ancak yani ekran olsun işlemci olsun falan farklılık çok olur mu?
    edit: s2 de düşünürüm ama mikrofon konusunda hayal kırıklığına uğratır mı diye düşünüyorum. kamera eh yine idare eder çok kötü değil ama mikrofon nasıl kullananlar yorum yaparsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xhead -- 28 Kasım 2012; 15:16:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.