Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu oyun oynamak internete girmek ve müzik dinlemek için alıcam sadelik dizayn hız ve görüntü ön planda olmalı sizce s3 mü yoksa xperia s mi almalıym?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: whatsniper421

quote:

Orijinalden alıntı: anticor

S3 mini ve kasa kalitesizliği? 1-2 sene kullanacaksan al. Garantisi kadar ömrü var ehee. S3 teki o fiyata arka kapağı görünce iğrendim la telefondan. ne kadar dandik yapmışlar. Al Lg L9 veya Motorola razr xt910. sağlamlığın keyfine var. ehee. s3 mini alacağıma 3310 kullanırım daha iyi ehee..

Kardesim hersey dis gorunus mu?S3 gayet iyi bir telefon sana yuh diyorum.

Kardeş yanlış anlama olmuş sanırım. Görünüş nerede yazıyor? Ben sağlamlıktan bahsediyorum. telefona kötü demiyorum. Zira jelly bean ile gayet stabil ama o fiyata bence çok yaklaşık 900 civarı değil mi? hani bazı yerde 950 bazı yerde de 850 falan. neyse ben 1 hafta önce arkadaşın s3 üne( bunun üst modeli) arka kapağına baktım çıkarmıştı nerdeyse elimde kırılacaktı. Ve bir örnek daha. okuldan başka bir arkadaşta dediğine göre 20-25 cm yükseklikten yere düşürmüştü ve ekranı patladığını söyledi.( yani ekranı mahvolmuştu gördüm ekranı gördüm mü dersen). neyse 2 gün önce de kasasına baktım soyulmaya başlamış( hepsinde olmayabilir. telefonu kötülediğimden veya kötülemediğimden demiyorum. sadece bir örmek veriyorum. Ama Teknolojide F/P oranına bakarak hareket etmek lazım) üst modeli bile bu kadar sa kasa KALİTESİNDE dizaynından bahsetmiyorum yani. gerisini siz düşünün.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: whatsniper421

quote:

S3 mini ve kasa kalitesizliği? 1-2 sene kullanacaksan al. Garantisi kadar ömrü var ehee. S3 teki o fiyata arka kapağı görünce iğrendim la telefondan. ne kadar dandik yapmışlar. Al Lg L9 veya Motorola razr xt910. sağlamlığın keyfine var. ehee. s3 mini alacağıma 3310 kullanırım daha iyi ehee..

Kardesim hersey dis gorunus mu?S3 gayet iyi bir telefon sana yuh diyorum.

Kardeş yanlış anlama olmuş sanırım. Görünüş nerede yazıyor? Ben sağlamlıktan bahsediyorum. telefona kötü demiyorum. Zira jelly bean ile gayet stabil ama o fiyata bence çok yaklaşık 900 civarı değil mi? hani bazı yerde 950 bazı yerde de 850 falan. neyse ben 1 hafta önce arkadaşın s3 üne( bunun üst modeli) arka kapağına baktım çıkarmıştı nerdeyse elimde kırılacaktı. Ve bir örnek daha. okuldan başka bir arkadaşta dediğine göre 20-25 cm yükseklikten yere düşürmüştü ve ekranı patladığını söyledi.( yani ekranı mahvolmuştu gördüm ekranı gördüm mü dersen). neyse 2 gün önce de kasasına baktım soyulmaya başlamış( hepsinde olmayabilir. telefonu kötülediğimden veya kötülemediğimden demiyorum. sadece bir örmek veriyorum. Ama Teknolojide F/P oranına bakarak hareket etmek lazım) üst modeli bile bu kadar sa kasa KALİTESİNDE dizaynından bahsetmiyorum yani. gerisini siz düşünün.

kardeşim aynısı S3 (mini değil niye onda var lanet olsun) babam kaç defa düşürdü.Ve yani öyle dayanıksız bir arka tarafı yok.Senin arkadaşın ya çakma almıştır yada dolandırılmıştır. Kardeşim tekrar diyorum S3 mini

• quote:

Orijinalden alıntı: Ban Yemişim

selam herkese ben telefonumu yenilemeyi düşünüyorum ama seçenekler çok fazla olduğu için kararsız kaldım 800 lira civarı bir telefon arıyorum arkadaşlar önceliklerim hız ve tasarım kamera 2. planda bir de sonradan başımı ağrıtmayacak bir telefon olmasını isterim tavsiyelerinizi dört gözle bekliyorum önerdiğiniz telefonların sevmediğiniz özelliklerini de belirtirseniz çok memnun olurum herkese şimdiden teşekkürler iyi forumlar

http://www.bizdeuygun.com/i8190.html#1?ref=akakce&v=1.79.6

• arkadaşım merhaba. ben xperia arc s kullanıyorum. o bütçeye alabilirsin. öneririm telefonu hiçbir şekilde kısıtlama yaşamadım tek sorunum şarj'ı sorun biraz.ama gerçekten öneririm pişman olmazsın.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.