Bildirim
Telefon Tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
almak istediğin telefonda neler yapmak istediğinide yazarsan emin ol herkez sana daha kolay yardımcı olur...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nexus 4 genis telefon bana gore. Tabi nexus adi oldugu icin yeni surumler illaki ilk ona gelicektir sarji nekadar gidiyor bilmiyorum cunku bende yok kullanlara sormak en mantiklisi. Oyun filan oynayacaksan bence yeterli. Oyunlari sorunsuz oynarsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BassJackers -- 19 Mart 2013; 20:52:52 >
S3
quote:
Orijinalden alıntı: BaranRaptor
almak istediğin telefonda neler yapmak istediğinide yazarsan emin ol herkez sana daha kolay yardımcı olur...
genel manada internete girmek için alcam ama oyunsuzda olmaz sonuçta kameranın özelliklerine pek önemsemiyorum ama iyi olması + avantaj sonuçta telefon telefonluk işi fotograf makineside kendi işini yapmalı. -
quote:
Orijinalden alıntı: Demonel
S3
bir nexus 4 kullanıcısı olarak neden s3 önerdiğinizi sorabilirmiyim?
s3 şimdi herkezin elinde o yüzden onu almak istemiyorum. -
ben şayet s3 ü önermem eğer samsung alıcak isen s4 ü beklemeni şiddetle tavsiye ederim... -
bende 200 tl kadar ekleyip xperia z almanı tavsiye ederim hem hassasta değil suyla yıkanabiliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alampa -- 25 Mart 2013; 20:00:00 > -
quote:
Orijinalden alıntı: zaptirik
bende 200 tl kadar ekleyip xperia z almanı tavsiye ederim hem hassasta değil suyla yıkanabiliyor
1500 tl ye xperia z nerde Hocam benim baktıklarım 1850 lira -
quote:
Orijinalden alıntı: adige_prens
quote:
Orijinalden alıntı: zaptirik
1500 tl ye xperia z nerde Hocam benim baktıklarım 1850 lira
Nexus 4 alabilirsin güzel telefon. Şuan tek sorunu ısınıyor olması başkada çok büyük bir sorunu yok öneririm eğer ısınma senin için çokta sorun değil ise. S3 den iyi bir telefon xpreia z ile aynı donanım olması lazım yanlış hatırlamıyorsam kaldı ki arada baya bir fiyat farkı var -
xperia z falan alma hayatının hatasını yaparsın nexus 4 ile aynı donanımda sahip ekran full HD performansı kötü, nexus 4 güzel kardeşim kullanıyor ben s3 kullanıyorum seç deseler açıkçası karar veremem
Bana göre;
S3'ün, nexus'a göre artıları
Şarj azda olsa daha iyi gibi, ekran daha kaliteli, kamera daha iyi, ele daha iyi oturuyor, samsung'un kendine has yazılımları çabası...
nexus'un , S3'e göre artıları
en başta yazılım desteği, 2gb rami , saf android olduğu için menüler bana daha hızlı geliyor, bahsedilen ısınma sorunu yok 4.2.2 yüklü , donanım olarak s3'den biraz daha iyi yaptığım testler öyle gösteriyor uçurum yok tabi ikiside memnun eder karar veremiyorsan hangisini ucuza alabiliyorsan onu seç derim -
quote:
Orijinalden alıntı: adige_prens
quote:
Orijinalden alıntı: Demonel
S3
bir nexus 4 kullanıcısı olarak neden s3 önerdiğinizi sorabilirmiyim?
s3 şimdi herkezin elinde o yüzden onu almak istemiyorum.
Ben Nexus 4 ü aldım ama bir türlü ısınamadım . S3 ün arayüzü çok beğeniyorum ama nexus 4 kötüde değil onuda öneririm
quote:
Orijinalden alıntı: _G_K_N_
xperia z falan alma hayatının hatasını yaparsın nexus 4 ile aynı donanımda sahip ekran full HD performansı kötü, nexus 4 güzel kardeşim kullanıyor ben s3 kullanıyorum seç deseler açıkçası karar veremem
Bana göre;
S3'ün, nexus'a göre artıları
Şarj azda olsa daha iyi gibi, ekran daha kaliteli, kamera daha iyi, ele daha iyi oturuyor, samsung'un kendine has yazılımları çabası...
nexus'un , S3'e göre artıları
en başta yazılım desteği, 2gb rami , saf android olduğu için menüler bana daha hızlı geliyor, bahsedilen ısınma sorunu yok 4.2.2 yüklü , donanım olarak s3'den biraz daha iyi yaptığım testler öyle gösteriyor uçurum yok tabi ikiside memnun eder karar veremiyorsan hangisini ucuza alabiliyorsan onu seç derim
Hocam herşey iyi güzelde S3 ün ekranı neye göre daha kaliteli birde tutuş hissi olarak neden S3 ?
-
Nexus4 teki ısınma sorunu (herkeste olmayan) son güncelleme ile giderildi diye biliyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: S.Soylu
Hocam herşey iyi güzelde S3 ün ekranı neye göre daha kaliteli birde tutuş hissi olarak neden S3 ?
s3'de renkler daha güzel iki telefonuda elime aldığımda nexus4 biraz kalın geliyor ele tam oturmuyor yada s3'e alıştığım için bana öyle geliyor diye düşünüyordum iki telefonuda hiç kullanmamış kişi tuttuğumda s3'ün ele daha iyi oturduğunu söylüyor bir önceki mesajda yazdıklarımda göreceli kavramlar(ekran, ele oturma gibi kişiden kişiye değişecek hususular) -
quote:
quote:
s3'de renkler daha güzel iki telefonuda elime aldığımda nexus4 biraz kalın geliyor ele tam oturmuyor yada s3'e alıştığım için bana öyle geliyor diye düşünüyordum iki telefonuda hiç kullanmamış kişi tuttuğumda s3'ün ele daha iyi oturduğunu söylüyor bir önceki mesajda yazdıklarımda göreceli kavramlar(ekran, ele oturma gibi kişiden kişiye değişecek hususular)
S3 deki renkler canlı ama aşırı canlı yapay canlılıkta Nexusda doğal renkler var. Tabi siz sürekli S3 kullandığınız için Nexus ekranının soluk gelmesi normal bana nasıl S3 deki renklerin doğal gelmediği gibi. S3 daha ince evet fakat Nexus da ele iyi oturan bir telefon yandaki plastik kısımlar eldeki tutuş hissiyatını iyi veriyor. Ama genel olarak dediğiniz gibi göreceli kavramlar bazısı doğal renk sever bazısı canlı renkleri tamamen kişiye kalmış
-
Şimdi eger root custom rom kernel işlerine girecekseniz s3'ü tavsiye ederim çünkü 50 milyon kullanicisi var geliştirici destegi cok fazla baya iyi sonuclar alabiliyorsunuz. Yok girmeyecekseniz nexus derim gayet stabil. Tutuş.hissi falan ilk hafta sonrasında kap alıyorsunuz ona göre o tutuş hissi falan kalkıyor. Kamerası falanda zaten birbirine yakin. Ekran derseniz IPS derim ben.
quote:
S3 deki renkler canlı ama aşırı canlı yapay canlılıkta Nexusda doğal renkler var. Tabi siz sürekli S3 kullandığınız için Nexus ekranının soluk gelmesi normal bana nasıl S3 deki renklerin doğal gelmediği gibi. S3 daha ince evet fakat Nexus da ele iyi oturan bir telefon yandaki plastik kısımlar eldeki tutuş hissiyatını iyi veriyor. Ama genel olarak dediğiniz gibi göreceli kavramlar bazısı doğal renk sever bazısı canlı renkleri tamamen kişiye kalmış
aynen katılıyorum renk konusunda, nexus4 soluk kalıyor s3'ün yanında, nexus da var mı fark etmedim ama s3'de ; dinamik, standart, doğal, film diye 4 seçenek mevcut doğala aldığınızda nexus4 gibi soluk bir görüntü veriyor yani her kitleye uygun bir çözüm var :) ayrıca siyah konusunda samsung'un başarısı tartışmasız
-
quote:
quote:
aynen katılıyorum renk konusunda, nexus4 soluk kalıyor s3'ün yanında, nexus da var mı fark etmedim ama s3'de ; dinamik, standart, doğal, film diye 4 seçenek mevcut doğala aldığınızda nexus4 gibi soluk bir görüntü veriyor yani her kitleye uygun bir çözüm var :) ayrıca siyah konusunda samsung'un başarısı tartışmasız
Aynı şekilde beyazda mavimsi renk verdiğide
-
quote:
Orijinalden alıntı: Berat249
Şimdi eger root custom rom kernel işlerine girecekseniz s3'ü tavsiye ederim çünkü 50 milyon kullanicisi var geliştirici destegi cok fazla baya iyi sonuclar alabiliyorsunuz. Yok girmeyecekseniz nexus derim gayet stabil. Tutuş.hissi falan ilk hafta sonrasında kap alıyorsunuz ona göre o tutuş hissi falan kalkıyor. Kamerası falanda zaten birbirine yakin. Ekran derseniz IPS derim ben.
Ne zamandır bu forumdayım ilk defa custom romlar için nexuslar yerine S3 öneren birini görüyorum
Benzer içerikler
- telefon fabrika ayarlarına dönerse neler silinir
- tr tools pro ücretsiz kullanıcı adı şifre
- internetsiz radyo dinle
- sunucu bağlantısı açılamadı
- iphone arka kamera ters çekiyor
- lg g9
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X