Şimdi Ara

TELEFON TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Büyük ekranlı cep telefonu alacagım 2 yıldır kullandıgım iphone 4 çok uzun süre kullanımda ısınmaya başladı ve yavaşladı.Gün içinde aktif olarak telefonla 5-6 saat internet oyun oynuyorum.55 TL indirim kuponum var.Tercihlerim arasında;

Samsung Galaxy Note 2

LG G2

General Mobile Elite

http://www.n11.com/sams...ii-16gb-beyaz-P11621055
    http://www.n11.com/lg-g...-cep-telefonu-P24930305
    http://www.n11.com/gene...y-elite-32-gb-P22560886

Discovery Elite performans özellikleri açısından ilgimi çekiyor.Tavsiyelerinize ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smawp -- 14 Temmuz 2014; 13:35:07 >

• Elite iyidir hocam, g2 aynı ip4 gibi çok ısınıyormuş
  • Hocam lg daha iyi bir secimdir. Sicaklik konusuna gelirsek bazisi 10 dk kullaniyorum 50 dereceyi geciyor diyor bazisi gunde en az iki saat hard oyun oynarim isinmaz diyor.biraz sans isi gibi duruyor. Paralel alcaksaniz buyuk ihtimal isi sorunu olur gonlunuze elite yatkin geliyosa elite alin ama belkileri dusunuyosaniz g2 alin derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elite para falan kaptirmayin servis berbat,gidip adam gibi bir cihaz alin o paraya G2 nexus5 z1compact var mis gibi.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    Hocam senin G2 ısınıyor mu bahsedildiği kadar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: N0CASH

Hocam senin G2 ısınıyor mu bahsedildiği kadar ?

Hikaye o is snapdragon800 olupta isinmayan varsa ben bi kamyon siparis edeyim hemen bi saate yakin netteyim ekran yuzde 80de suan isida 44 derece,xperia sp ile 40 41 derce geziyordu ortalama,dun gece arkadasin htc one ile iyin oynadim 46 dereceyi gordu,yani uc asagi bes yukari hemen hepsi ust seviye cihazlarin 42 46 arasinda geziyor.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    60 dereceleri görenler varmışta.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Telefon Tavsiyesi
    13 yıl önce açıldı
    Telefon tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Telefon Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: N0CASH

60 dereceleri görenler varmışta.

Gormek istersen tum cihazlarda 55 derecenin uzerine cikmak cok kolay,z2 de g3 te s5 te gorur,telefon kalin kilif tak,cik oglen disarda otobuste ac real racingi yarim saat oyna bakalim en baba telefon kac derecenin uzerine cikacak.

• Arkadaslar isinma konusu soyle bence ben yasadim
    adam tel in ne kadar isina bilecegini bilmiyo az bir sey isi his settimi tel isindi dio. Biraz daha zorlayinca yaniyor diyiyorlar. Bugun arkadasin biri ayni bu durumu yasadi

• elıte almadan once...

TELEFON TAVSİYESİ TELEFON TAVSİYESİ TELEFON TAVSİYESİ TELEFON TAVSİYESİ TELEFON TAVSİYESİ TELEFON TAVSİYESİ TELEFON TAVSİYESİ TELEFON TAVSİYESİ

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.