Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
999
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2 senedır samsung note 2 kullanıyorum. artık modası geçti birazda değişiklik isteğimden telefonu değiştirmeye karar verdim, hemde biraz daha küçük ekranlı istiyorum. Andriod olsun samsung note serısınden başka telefonda kullanmak istemedeğimden, Iphone 5s almayı planlıyorum. Sizce Note 2'den sonra apple ıphone 5s kullanışlı olur mu? ekran olarak(ınc olarak bahşetmıyorum) veya şarj olarak note 2 nin yerini tutar mı?

• Sarj olarak tutmaz,o butcede hem sarj hem saglamlik hemde donanim olarak daha ustun olan xperia z3compact bakmanizi oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aplle alma bataryadan ilallah edersin,buyuk cihaz istiyorsan Z2 yada Z2 bak olmadi fp acisindan G2 bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Sarj olarak tutmaz,o butcede hem sarj hem saglamlik hemde donanim olarak daha ustun olan xperia z3compact bakmanizi oneririm.

+1
  • 5s tek eksık yanı batarya sorunu mu ? lg g3 ne dersınız? sony para yatırmak ıstemıyorum şahsen?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44minutess

5s tek eksık yanı batarya sorunu mu ? lg g3 ne dersınız? sony para yatırmak ıstemıyorum şahsen?

5s, Note 2'ye gore cok daha hizli, stabil, akici calisir, konusma kalitesi ve hoparlorunun kalitesi de cok daha yuksek, 2 sene boyunca guncelleme alacagi kesin (Ios 9 ve 10 alir), kamerasi da cok daha iyi ve hizli, ios marketine deginmiyorum zaten.

Kendimde iphone 5, cok yakin arkadasimda note 2 oldugu icin samsungun avantajlari sunlar diyebilirim:

1- 4' inc yerine 5,5' inc ekran. (az buz bir fark degil)
    2- Bataryasi cok cok cok daha iyi gidiyor, ayrica yedek batarya takabiliyorsun.
    3- Hafizasi genisletilebiliyor
    4- Kalem mevzusu (benim ihtiyacim yok o ayri mesele)

Yani bu 4 faktor bana hic batmaz derseniz, iphone 5s son derece tatmin eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 44minutess

5s tek eksık yanı batarya sorunu mu ? lg g3 ne dersınız? sony para yatırmak ıstemıyorum şahsen?

sd kart eksıklıgıde var batarya ıle kasa da zayıf tabıkı ayrıca,kamera oalrakta z3 compact daha ıyı ve ılerıye donuk daha guncel kalacaktır z3c
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.