Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi 2014

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
986
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefon almaya karar verdim fiyat aralıgım 1300 .Fakat temiz 2.el telefonda alabilirm garantili o yüzde 5s hariç diğer telefonlarıda söyleyebilirsin .Aklımdaki telefon eski telefon 3gs oldugundan ip5 kaldı.
    Benim teldeki en çok kullanacıgım şey internet oyun falan fazla oynamam nerdeyse hiç .. Ve donma olmamalı kamaresı kaliteli olmalı.
    İnternette dolasırken telefon kasmamalı
    Niçin iphone dersenizde appel store ve stabil olması anroidlerde şöyle birşey duydum belli bir süre geçtikten sonra telefon kasıyormus. dediğim gibi bütçe biraz daha artırabilir 2.el de alabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi themost94 -- 1 Ocak 2014; 20:27:30 >

• bütçeni biraz daha arttırıp 5c bakmanı öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

bütçeni biraz daha arttırıp 5c bakmanı öneririm

5 C de olabilir tabi mantıklı
  • İkinci el 5 veya 5c
    Android olarak nexus 4 ve xperia sp Lumia 925'de olabilir
    ama iphone alma şansınız varsa iphone alın bence işinizi görür

Not:androidi doğru düzgün kullanmaz markette önüne geleni yüklersen arkaplanda çalışan uygulamaları kapatmazsan tabiki yavaşlar donar telefon

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hi Guy

İkinci el 5 veya 5c
    Android olarak nexus 4 ve xperia sp Lumia 925'de olabilir
    ama iphone alma şansınız varsa iphone alın bence işinizi görür

Not:androidi doğru düzgün kullanmaz markette önüne geleni yüklersen arkaplanda çalışan uygulamaları kapatmazsan tabiki yavaşlar donar telefon

teşekkürler yorumunuz için
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadiks -- 19 Şubat 2014; 16:44:09 >
  • quote:

5c telefon mu ki öneriyorsunuz Allah aşkına. İphone 5, 5c den daha iyi bir telefon iken ben 5c yi kimseye önermem. İphone 5 almalısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: toyota_58

quote:

5c telefon mu ki öneriyorsunuz Allah aşkına. İphone 5, 5c den daha iyi bir telefon iken ben 5c yi kimseye önermem. İphone 5 almalısınız

bnde öyle düsünüyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.