Şimdi Ara

Telefon Tavsiyesi ( Bütçe max 850 )

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle sizlerin affınıza sığınırak bu konuyu açtığımı belirtmek isterim . Daha mesajı dahi bulunmayan bir insanın gelipte sadece tavsiye istemesi kendimce hoş değil . Ama yine de kararsızlıktan , bir bileni dahi bulamamaktan yoruldum .

Maximum 850 lira bütçem var . Bozulan ATRİX telefonumu tüm masrafları kabul edip yaptırmak istememe rağmen , gerek aldığım firma gerek diğer firma ve mağazaların yapmaması , dokunmatik ekranı hiç bir mağazanın bulundurmaması yüzünden yeni bir telefon almaya karar verdim .

İlk başlarda aklımda General Mobile Discovery vardı . f/p ürünü olmasıyla da almaya karar verdim . Ancak gerek telpa kuşkularım , gerek açılan şikayet konuları bu fikrimden caydırdı . Huwaei Ascend Mate almaya karar verdim . Onda da şüphelerim oluştu . Honor 3X-C nin çıkacak olması , Mate 2 ' nin tanıtılacak olması gibi etkenlerden dolayı hala kararsızım.

Sizce 850 liraya en iyi olarak ; tatmin eder bi kameraya sahip , oyun performansı yönünden beni zorlamayacak , ve stabil çalışabilecek bir telefon önerileriniz nelerdir ?

Ya da 3-4 ay daha bekleyipte 2014 de tanıtılacak Vestphone , Honor 3X-C gibi ürünleri beklesem mi ? Ne yapsam bilemedim . 6-7 aydır telefonsuz dımdızlak kalınca artık tak diyecek noktaya geldi . Şaka gibi 6 aydır firmalardan firmaya telefon dolaştırıp parayla rezil olmak budur herhalde . Tüm katkılarından dolayı hepsiburadaya da çok teşekkür ediyorum(!)

Neyse ebeveynlerimize şikayet eder gibi oldu ama kusura bakmayın . Tavsiyelerini bekliyor , iyi akşamlar diliyorum

• nexus 4 e bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

nexus 4 e bakabilirsiniz

Şarj sorunları olduğu ve kameranın berbat denilebilecek seviye olduğu söyleniyor :/ Başka bir tercih yapılabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuhafİnsanlar

Öncelikle sizlerin affınıza sığınırak bu konuyu açtığımı belirtmek isterim . Daha mesajı dahi bulunmayan bir insanın gelipte sadece tavsiye istemesi kendimce hoş değil . Ama yine de kararsızlıktan , bir bileni dahi bulamamaktan yoruldum .

Maximum 850 lira bütçem var . Bozulan ATRİX telefonumu tüm masrafları kabul edip yaptırmak istememe rağmen , gerek aldığım firma gerek diğer firma ve mağazaların yapmaması , dokunmatik ekranı hiç bir mağazanın bulundurmaması yüzünden yeni bir telefon almaya karar verdim .

İlk başlarda aklımda General Mobile Discovery vardı . f/p ürünü olmasıyla da almaya karar verdim . Ancak gerek telpa kuşkularım , gerek açılan şikayet konuları bu fikrimden caydırdı . Huwaei Ascend Mate almaya karar verdim . Onda da şüphelerim oluştu . Honor 3X-C nin çıkacak olması , Mate 2 ' nin tanıtılacak olması gibi etkenlerden dolayı hala kararsızım.

Sizce 850 liraya en iyi olarak ; tatmin eder bi kameraya sahip , oyun performansı yönünden beni zorlamayacak , ve stabil çalışabilecek bir telefon önerileriniz nelerdir ?

Ya da 3-4 ay daha bekleyipte 2014 de tanıtılacak Vestphone , Honor 3X-C gibi ürünleri beklesem mi ? Ne yapsam bilemedim . 6-7 aydır telefonsuz dımdızlak kalınca artık tak diyecek noktaya geldi . Şaka gibi 6 aydır firmalardan firmaya telefon dolaştırıp parayla rezil olmak budur herhalde . Tüm katkılarından dolayı hepsiburadaya da çok teşekkür ediyorum(!)

Neyse ebeveynlerimize şikayet eder gibi oldu ama kusura bakmayın . Tavsiyelerini bekliyor , iyi akşamlar diliyorum
    quote:

Orijinalden alinti: TuhafInsanlar

Öncelikle sizlerin affiniza siginirak bu konuyu açtigimi belirtmek isterim . Daha mesaji dahi bulunmayan bir insanin gelipte sadece tavsiye istemesi kendimce hos degil . Ama yine de kararsizliktan , bir bileni dahi bulamamaktan yoruldum .

Maximum 850 lira bütçem var . Bozulan ATRIX telefonumu tüm masraflari kabul edip yaptirmak istememe ragmen , gerek aldigim firma gerek diger firma ve magazalarin yapmamasi , dokunmatik ekrani hiç bir magazanin bulundurmamasi yüzünden yeni bir telefon almaya karar verdim .

Ilk baslarda aklimda General Mobile Discovery vardi . f/p ürünü olmasiyla da almaya karar verdim . Ancak gerek telpa kuskularim , gerek açilan sikayet konulari bu fikrimden caydirdi . Huwaei Ascend Mate almaya karar verdim . Onda da süphelerim olustu . Honor 3X-C nin çikacak olmasi , Mate 2 ' nin tanitilacak olmasi gibi etkenlerden dolayi hala kararsizim.

Sizce 850 liraya en iyi olarak ; tatmin eder bi kameraya sahip , oyun performansi yönünden beni zorlamayacak , ve stabil çalisabilecek bir telefon önerileriniz nelerdir ?

Ya da 3-4 ay daha bekleyipte 2014 de tanitilacak Vestphone , Honor 3X-C gibi ürünleri beklesem mi ? Ne yapsam bilemedim . 6-7 aydir telefonsuz dimdizlak kalinca artik tak diyecek noktaya geldi . Saka gibi 6 aydir firmalardan firmaya telefon dolastirip parayla rezil olmak budur herhalde . Tüm katkilarindan dolayi hepsiburadaya da çok tesekkür ediyorum(!)

Neyse ebeveynlerimize sikayet eder gibi oldu ama kusura bakmayin . Tavsiyelerini bekliyor , iyi aksamlar diliyorum

f-p acysyndan xperya L oneryrym,hem fyyatyna gore oldukc ayyy byr kameraya sahyp,hem htcone myny ve s4mynydeky adreno 305 gpuya sahyp oyunlarda hayly yyy performans veryyor cebynede para kalyr.

• quote:

quote:

nexus 4 e bakabilirsiniz

Şarj sorunları olduğu ve kameranın berbat denilebilecek seviye olduğu söyleniyor :/ Başka bir tercih yapılabilir mi ?

Kamera o kadarda berbat değil bunu söyleyenler xperia fanboyları şarjda günü çıkartır
  • Sony kullanıyorum ancak fanboy falan degılım.Xperia L yi zamanında uzun uzun araştırmıştım.Eğer son çıkan oyunları oynamak gibi bir derdin yoksa seni memnun edebilecek bir telefon.Ancak ekranı yalnış hatırlamıyorsam 228 ppi.İnternetten testbench lerine bakabilirsin.Sony'nin orta sınıf telefonu f/p ürünü.Fiyatıda bu aralar 749TL'ye düşmüş.
  • xperia L
  • quote:

quote:

quote:

nexus 4 e bakabilirsiniz

Kamera o kadarda berbat değil bunu söyleyenler xperia fanboyları şarjda günü çıkartır

Öncelikle herkese teşekkürler arkadaşlar . Nexus 4 ürününü aldım , yardımlarınız için sağolun

@Kapkara Kartal , şu an şarj sorunuyla boğuşuyorum . 15 dakikalık real racing oynadığımda yaklaşık bi %30 şarjım gidiyor . Ki arka da uygulamalar felan açık değil . İlk şarjım 6 saat gitti . Hatta o kadar da dayanmamış olaiblir . Şu an korkudan oyun dahi oynayamıyorum o duruma geldim gerçekten . Napmamı önerirsin ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

nexus 4 e bakabilirsiniz

Öncelikle herkese teşekkürler arkadaşlar . Nexus 4 ürününü aldım , yardımlarınız için sağolun

@Kapkara Kartal , şu an şarj sorunuyla boğuşuyorum . 15 dakikalık real racing oynadığımda yaklaşık bi %30 şarjım gidiyor . Ki arka da uygulamalar felan açık değil . İlk şarjım 6 saat gitti . Hatta o kadar da dayanmamış olaiblir . Şu an korkudan oyun dahi oynayamıyorum o duruma geldim gerçekten . Napmamı önerirsin ?

Powerbank edinin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• xperia L

edit: cihaz alınmış pardon sonradan okudum. umarım pişman etmez. hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mipa90 -- 4 Ocak 2014; 3:33:22 >
  • ölüyü kim diriltebilmiş ki bir de bu telefonu Xperia sp ile kıyaslarlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • castraelectro kullanıcısına yanıt
    Aldıktan sonra kafa karıştırıcı yorum yapmazsanız hoş olurdu aslında ^^

Teşekkürler herkesin değerli yorumları için .

@mipa90 sorun değil hocam , teşekkürler
  • S3 mini dü?ünmüyor musun? Oda iyidir ama ekrany küçük.
  • Nexus 4 almakla iyi yapmışsın. Şarj telefon yeni olduğu için öyledir bence 1-2 hafta sonra düzelir.
    Edit: Mesela arkadaşım yeni GMD aldı. Azcık oyun oynadım şarjı çok çabuk bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aquess -- 4 Ocak 2014; 22:52:06 >
  • Nexus 4 S3'den bile güçlüyken S3 Mini ile karşılaştırılamaz. Hatta S4 Mini'den bile iyi. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aquess

Nexus 4 S3'den bile güçlüyken S3 Mini ile karşılaştırılamaz. Hatta S4 Mini'den bile iyi. :)

Maalesef bunu bilen insan sayısı elle saysan sayılmaz . Çevremdeki tüm insanlar '' abi LG kim ya , Samsung niye almadın parayı çöpe atmışsın '' demekten öte gitmiyor . ÖTV + KDV vergilerinin yanı sıra Samsung ' un girdirdiği kazıkları hala göremiyorlar ya yanarım ona yanarım ^^ Teşekkürler bu arada

@Speedmcpolat hiç bir özelliğe bakmasam bile o ekran için yine almazdım dostum . Berbat bir ekranı var beni hiç tatmin etmedi . Hem de o fiyata o performans gerçekten haketmiyor . Bi aralar 1200 lira olduğunu hatırlıyorum da neyse boşver forum ortamında gitmez :))) Teşekkürler yine de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.