Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi istiyorum!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun yıllar kullanmak amacıyla bir cep telefonu alacağım ana amacı harbiden telefon olmak olan bir şey olmalı. Aradığım olmazsa olmaz özellikler.

1. Çok iyi şarj ve konuşma süresi

2. Çok iyi mikrofon ses kalitesi (karşı tarafla konuşma sesi çok temiz olmalı ama bazı nokialarda olduğu gibi yanımdaki adam benim cepten ne konuştuğumu da duymamalı.)

3. Klasik düz kasa (kapak filan istemez)

4. Çok kolay arama yapma, kaliteli rehber ve kolay mesaj atma aşınmayan ve de kolay tuşlanan tuşlar.

5. İyi bir kamerası olursa da güzel olur.

• S.E K850İ
  • n82 , k850i , k810i
  • n95 8gb veya n82
  • N82 tavsiye ederim
  • N82

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |_ÖmeR_| -- 6 Haziran 2008; 19:05:33 >
  • K850İ derim
  • Sanırım n82 alacağım. Özellikleri çok küçük tuşları olması haricinde tam istediğim gibi. Nokia bi de tuşları büyük yapsaydı tam olacaktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Standart Kullanıcı

Sanırım n82 alacağım. Özellikleri çok küçük tuşları olması haricinde tam istediğim gibi. Nokia bi de tuşları büyük yapsaydı tam olacaktı.

Yukarda belirttiğiniz özellikler doğrultusunda daha uygun fiyatlı bir ürüne yönelebilirsiniz.Kullanmayacağınız özellikleri barındıran bir telefona yüklü miktarda fiyat ödemek istemezsiniz sanırım.Size Philips'in telefonlarını incelemenizi öneririm.Şarj süresi basit menüsü ve fiyat açısından sizi daha fazla memnun edecektir.
  • Sony Ericsson W810i
  • Sony Ericsson W810i almalısın bence.. Ben 10-12 ay kadar kullandım.. Telefonu satarken mesaj sayaçlarında gönderilen mesaj sayısı 18000-18500 civarındaydı ve tuşlarda hiçbir silinme yoktu.. Kesinlikle tavsiye ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Standart Kullanıcı

Sanırım n82 alacağım. Özellikleri çok küçük tuşları olması haricinde tam istediğim gibi. Nokia bi de tuşları büyük yapsaydı tam olacaktı.

Tuş takımıda görüldüğünde kullanışsız denecek kadar değil aslında, alışınca daha iyi geliyor.
  • bence phılıps s220 al 2 hafta sarjı gıdıyor....cok klasık bır telefon.
  • bencede N82 ideal bir seçim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.