Şimdi Ara

TELEFON TAVSİYESİ l YARIN ALINACAK ACİL YARDIM Bİ DAL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Telefondan hiç anlamayan birisiyim daha önce hiç kullanmadım.Alacağım telefonda hiç oyun oynanmayacak genellikle tarayıcı+sosyal ağlar+özellikle "kamera" aktif olmasını şarjın uzun süreli gideceği bir telefon düşünüyorum.Uzun yıllar kullanacağım bundan dolayı sınırsız bütçe ve son sistem olması hiç sorun değil aktif kullanacağım yıl hedef olarak 5-10 yıl diyebilirim bu özelliklerde her türlü telefona açığım.

HTC M8-İphone 5S-Note 3-Lumia 1520-Lumia 1020-LG G3&G2-Sony Serisi- ve sizin tavsiyelerinizle birleşecek bir telefon istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZweigTau -- 10 Temmuz 2014; 23:01:37 >

• +
  • Uzun süre telefon kullanmak istiyorsanız LG G3 - Sony Xperia Z2 Cihazlarına yönelmelisiniz diye düşünüyorum.
    Iphone 5S almak bence şuanda hata çünkü 6 Çıkacak ve değeri düşüş yaşayacak diye düşünüyorum.
    Lumialar ise wp telefonların marketi henüz gelişmekte istediğiniz uygulamayı bulmakta sorun yaşabilirsiniz sorunlar olacaktır.
    Samsung ürünlerini tercih etmemekten yanayım çünkü kazıklanmayı kimse sevmez zamzung
    HTC M8 Hakkında pek bilgim yok fakat başarılı bir tasarımı var altarnatif olabilir.
    Yani kısaca LG G3 yada Z2 Almanızı tavsiye ederim yeni amiral gemileri oldukça güzel

• quote:

Orijinalden alıntı: xAsiriDozx

Uzun süre telefon kullanmak istiyorsanız LG G3 - Sony Xperia Z2 Cihazlarına yönelmelisiniz diye düşünüyorum.
    Iphone 5S almak bence şuanda hata çünkü 6 Çıkacak ve değeri düşüş yaşayacak diye düşünüyorum.
    Lumialar ise wp telefonların marketi henüz gelişmekte istediğiniz uygulamayı bulmakta sorun yaşabilirsiniz sorunlar olacaktır.
    Samsung ürünlerini tercih etmemekten yanayım çünkü kazıklanmayı kimse sevmez zamzung
    HTC M8 Hakkında pek bilgim yok fakat başarılı bir tasarımı var altarnatif olabilir.
    Yani kısaca LG G3 yada Z2 Almanızı tavsiye ederim yeni amiral gemileri oldukça güzel

Zaten telefonu koruyacak ve kollayacak bir tipim millet güncelleme kitkat eriyor gelsin diye öyle bir tip değilim aldığım gibi.

Beni uzun yıl götürsün bunlar uzun yıllar götürecek değil mi ?
    Öncelik ne olurdu yani G3-Z2 hangi 1.sırada olsun ?Zaten tarayıcı perf olarak eşitlerdir fakat kamera olarak hangisi öne çıkıyor?

Teşekkür ettim mesaj için

• +
  • ZweigTau Z kullanıcısına yanıt
    Öncelikle rica ederim,

Uzun yıllar çok götürürmü götürmezmi tartışılır fakat belirli bir zamandan sonra illaki telefonda yavaşlama olacaktır :) Korursanız güzel bakarsanız sanırım gider.
    Ben G3 Seçerdim çünkü mesela kasa açıklığı sorunu olan,lens dönmesi sorunu olan filan gördüm xperiada bu yüzden ben g3 alırdım.Başıma gelmeyeceği ne malum amaaan onun başına gelmiş bana gelmez demek olmaz çünkü böyle diyip discovery alanda oldu elite alanda oldu :) Fakat 2 Cihazda kendisini kanıtlamış cihazlar.Kamera diyorsan Z2 Almalısın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.