Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi (max 1000tl)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1000 tl ye kadar telefon tavsiye edebilirmsiinz? çok kararsız kaldım
    android düşünüyodum ama kullandıgım tabletlerden dolayı android de doğru düzgün uygulama olmadıgını gördüm
    win 8 de uygulamalar ne durumda ?
    ya da iphone 4 alınır mı bu saatten sonra ?
    sıfır cihaz arıyorum 2.el telefon istemiyorum
    cevaplar için şimdiden teşekkürler

• slm samsung galaxy gt-s5830i satmak istiyorm .Acil ihtiyaç için yardımcı olurmusnz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yğmr -- 10 Nisan 2014; 15:11:42 >
  • gm discovery elite lite 999 tlye çıkıcak bunu alabilirsin 2gb ram 16 rom hariç diger özellikleri gm discovery elite ile aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

gm discovery elite lite 999 tlye çıkıcak bunu alabilirsin 2gb ram 16 rom hariç diger özellikleri gm discovery elite ile aynı

ne zaman çıkacak hocam o?
  • tam zamanını bilmiyorum ama 1kaç aya kadar çıkıcak gmd2 ile beraber çıkarırlar herhalde
  • cevap için teşekkürler arkadaşlar da bu mesajdan sonra motorola atrix aldım hatta onun da bozulması sonucu note 2 aldım 1 ay önce :D
  • nerde 999 tl ye çıkacak ?? 1300 liraya satılıyor o telefon
  • android de nasıl dogru düzgün uygulama yok bu nerden cıktı çöpü de var iyiside wp hala adamı dogurtuyor market konusunda android nexus 4 wp l925 büyük ekran dersen l1320 iphone 4 çöpppppppppppppppppppppppp batarya yüzünden çöööööööööp alınmaz
  • Androidde ücretsiz ve daha çok uygulama vardır benden tavsiye 750tlye moto g al bir incele derim ben acayip memnun kaldım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.