Şimdi Ara

Telefon tavsiyesi(orta segment)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi forumlar.Bozulan galaxy s3 le birlikte yeni telefon ihtiyacım doğduğu için size akıllı telefon konusunda danışayım dedim.Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.

1. seçenek Turkcell t50; bu telefon fena degil fakat zte markası yüzünden şüphelerim var
    2. seçenek Asus zenfone5; her ne kadar telefon piyasasına yeni girmiş olsada sonuçta asus markası.Özellikleride fena degil
    3. seçene General mobile discovery; bence kendini kanıtlamış bi telefon ama eskidi biraz

ben bu kadar alternatif çıkardım sizin önerileriniz nedir bunlar arasında yada sizin başka model önerilerinizede açığım.

• Zen 5 6 inç istiyorsan zen 6 alayına gider.
  • ZF5 ve Discovery'i direk ele T50 oldukca güzel bi telefon kamerasıda iyi ben onu tavsiye ederim.
    2 ay sınırsız internette veriyor yanında
  • 800e kadar xperia sp bakin bence hem bunlardan saglam hemde gucludur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jetway kullanıcısına yanıt
    evet internet falan güzelde işte tam güvenemiyorum sonuçta zte ve operatör telefonu dokunmatiğinde sıkıntı var diyorlar ayrıca
  • mursan99 kullanıcısına yanıt
    Evet xperia sp de güzel bi seçenek ama oda eski bi telefon güncelleme sıkıntısı var ki en güncel sürümü bile eski kalıyor biraz yoksa telefon iyi aslında
  • G2
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • QATRO 1453

• Ben olsam xperia Sp alırdım

• emred8161 kullanıcısına yanıt
    eskı surumde kalınca ne oluyor telefon ınternetemı gırmıyor,radyomu calısmıyor,resımmı cekmıyor,yoksa kendı kendınemı kapanıyor mesut cevık bıle adam donanım haber edıtoru androıd 4.2 lı cıhaz kullanıyor bunlara cok takılma bence,spde kı surumun o versıyonda kalması 4.4 olmaması ancak 3-4 yıl sonra..oda sadece bazı oyunlarda problem cıkartabılır.markettekı 100.000 oyundan 5 tanesını acamama durumu olabılır,olur demıyorum olabılır belkı yani.
  • Discoveryden uzak dur mtk işlemcili dandik 6 aya kadar yavaşlıgi hissedersin ki bende öyle oldu
    T50 özellikler olarak iyi bir telefon ama sd kartıni desteklemiyor bunu bi düsün
    Benim tavsiyem asus zenfone 5 alman, alan arkadaşlarımdan çok iyi yorumlar duydum kendimde inceledim arayüz gayet akıcı geldi bana 2 gb ram de gayet yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtbey1 -- 10 Ekim 2014; 18:57:01 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.