Şimdi Ara

Telefon tavsiyesiii(3-5k)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar a70 cihazımı değiştirmek istiyorum aldığım günden beri çok az güncelledim ve hala hatalı olan temmuz güncellemesini dahi yapmadan kullanıyorum hani 3k para veripte ya acaba bu güncelleme bozukmu cihazımı kastırcakmı diye gelen güncelleme öncesi forum sitelerini aramaktan bıktım şarj noktasında sorunum yok fakat saçma sapan telefonun arada bir kasmasından kameraya zoom yaparken takılmasından wp de kameraya geçince donmuş vaziyette takılı kalmasından bıktım
    O yüzden ilk önceliğim akıcılık, ikinci özelliğimde kamerasının ve ekranının iyi olması mâlum a70 kamerası çamur gibi ve üçüncü özellikte bataryasının iyi olması iphone gibi elimde prizle gezmek istemiyorum

A70 e alternatif olarak kafamdaki modeller şunlar:

Normalde samsung almak istemiyorum eski galaxy note 4 kullanıcısıyım samsungun huyudur 2 güncellemeyle telefonu kullanılmayacak hale getirmek çevremde xioami ve opponun kasmadığını söylüyor herkes onları denemek istiyorum ama samsungta cihaz değişim kampanyası olduğundan ilk model

Samsung galaxy note 10 lite

Oppo reno 3

Oppo reno z( ram i az biraz düşündürüyor )

Xiaomi mi note 10 lite

Bu modellerden hangisini tercih etmeliyim?
    Bu modeller haricinde önerileriniz varsa söyleyebilirsiniz canlar:):)

• Kendi kullandığım cihazı tavsiye edebilirim Oppo Reno 2Z. Cihazda 8 gb ram var. Hızlı şarj çok güzel, yarım saatte neredeyse fullüyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.