Şimdi Ara

Telefon tercihimi sizlere sunuyorum (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redorln31

quote:

Orijinalden alıntı: Icus

Iphone 6'nın fiyatı sence ne kadar olur bi tahminin var mı dostum?

5S gibi olur diye tahmin ediyorum. Ön sipariş zamanı fiyatlar uçar 2500-3000 TL'lere çıkarırlar fiyatları, Türkiye'ye geldiğinde 2200 TL'den giriş yapar.

6s 'İ beklesem iyi olacak
  • iphone 6yı 2399 çıkış fiyatıyla bekliyorlar genelde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

iphone 6yı 2399 çıkış fiyatıyla bekliyorlar genelde

o da çok pahalı :) neyse birşeyler yaparız umarım.
  • 6S de bir seçenek tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: redorln31

6S de bir seçenek tabi

Neden olmasın
  • Aynı ikilemdeyim
  • Z2 kullanıyorum.Z2 veya G3'ten beğendiğini al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LawLess437

Z2 kullanıyorum.Z2 veya G3'ten beğendiğini al.

Bana kalsa z2 çok iyi ama Iphone'un da havası var z2 nin tasarımı çok çirkin hala kararsızım yani.
  • iphone nin havası olsa nolur daha önce kaç inç telefon kullandıgına baglı ilk defa yüksek telefon alıcaksan al iphone u
  • Z2 Mükemmel bişey kesinlikle z2 al su geçirmez hemde .
  • quote:

Orijinalden alıntı: haldir54

iphone nin havası olsa nolur daha önce kaç inç telefon kullandıgına baglı ilk defa yüksek telefon alıcaksan al iphone u

http://versus.com/tr/apple-iphone-5s-vs-sony-xperia-z2 Burdan karşılaştırınca 42 sebeple z2, 18 sebeple Iphone daha iyi yani kararım z2 den yana
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: haldir54

iphone nin havası olsa nolur daha önce kaç inç telefon kullandıgına baglı ilk defa yüksek telefon alıcaksan al iphone u

http://versus.com/tr/apple-iphone-5s-vs-sony-xperia-z2 Burdan karşılaştırınca 42 sebeple z2, 18 sebeple Iphone daha iyi yani kararım z2 den yana

Z2 al bit kadar ekrana, o bataryaya mahkum kalma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam iphone al bence ya 6 yada bütçene göre 5s felan.iphonenin düşük özelliklerine sakın aldanma s5,note3 vs. telefonlar 3gb ram kullanıyorda ne oluyor hiç kasma olmuyormu? IOS işletim sistemi daha az ram harcar androide göre iphonede kasma olmaz bu yüzden ve seneler önce çıkmış telefonada güncelleme getirir apple ama android cihazlarda bu olmuyor pek. Biraz iphone vs samsung,ios vs android gibi bi karşılaştırma yapmak zorunda kaldım daha iyi seçebilmen için ama tartışmaya başlasak sabaha kadar tartışır dururuz. Bu dediklerimide aklında tut bence hocam aralarından en beğendiğini al sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: efetalha

hocam iphone al bence ya 6 yada bütçene göre 5s felan.iphonenin düşük özelliklerine sakın aldanma s5,note3 vs. telefonlar 3gb ram kullanıyorda ne oluyor hiç kasma olmuyormu? IOS işletim sistemi daha az ram harcar androide göre iphonede kasma olmaz bu yüzden ve seneler önce çıkmış telefonada güncelleme getirir apple ama android cihazlarda bu olmuyor pek. Biraz iphone vs samsung,ios vs android gibi bi karşılaştırma yapmak zorunda kaldım daha iyi seçebilmen için ama tartışmaya başlasak sabaha kadar tartışır dururuz. Bu dediklerimide aklında tut bence hocam aralarından en beğendiğini al sonra

Eyvallah hocam çok saol

• quote:

quote:

Z2 kullanıyorum.Z2 veya G3'ten beğendiğini al.

Bana kalsa z2 çok iyi ama Iphone'un da havası var z2 nin tasarımı çok çirkin hala kararsızım yani.

Bence İphone'un havası falan yok özentilik ben arkadaşım 5S alsa onela ufacık telefona 2000 TL'mi verdin diye dalga geçerim.
    Z2 çirkinse G3 al onun tasarımı güzel.

• Z2 müthiş bi telefon ancak android olması nedeniyle yazılımına pek güvenmiyorum şuana kadar kullandığım tüm android cihazlarımda sürekli format atmak zorunda kaldım.Çok kolay virüs bulaşıyor ve ömrü pek de uzun olmuyor.Bana kalırsa Iphone kötü ama uzun ömürlü ve garantili, Z2 ise kısa ömürlü garantisiz fakat bir telefondan daha fazlası.
  • Z2 al o ufacik erkan sarj sorunu cekilmez iphonela sd kart bile yok,saglamliga hic girmiyorum

• quote:

Z2 müthiş bi telefon ancak android olması nedeniyle yazılımına pek güvenmiyorum şuana kadar kullandığım tüm android cihazlarımda sürekli format atmak zorunda kaldım.Çok kolay virüs bulaşıyor ve ömrü pek de uzun olmuyor.Bana kalırsa Iphone kötü ama uzun ömürlü ve garantili, Z2 ise kısa ömürlü garantisiz fakat bir telefondan daha fazlası.

Z2 den önce 3 sene S2 kullandım gayet stabildi.Telefonu kullanmayı bilmeyenler var.Bakıyorum adam oyun diye oyun resmi paylaşmış bir sürü kişi indirmiş oyun bozuk diye yorum atmış.İnternetten apk ları kuran çok var onlarda istikrarı bozuyor.Kısacası adam gibi kullanırsan hiçbir şey olmaz.İphone'da zaten 16 GB alırsan 3-5 oyun kurarsın 3-5 foto atarsın o kadarcık şeyle telefon kasmaz.Ama android alırsan büyük ihtimalle hafıza kartını dahi doldurursun.

• quote:

quote:

Z2 müthiş bi telefon ancak android olması nedeniyle yazılımına pek güvenmiyorum şuana kadar kullandığım tüm android cihazlarımda sürekli format atmak zorunda kaldım.Çok kolay virüs bulaşıyor ve ömrü pek de uzun olmuyor.Bana kalırsa Iphone kötü ama uzun ömürlü ve garantili, Z2 ise kısa ömürlü garantisiz fakat bir telefondan daha fazlası.

Z2 den önce 3 sene S2 kullandım gayet stabildi.Telefonu kullanmayı bilmeyenler var.Bakıyorum adam oyun diye oyun resmi paylaşmış bir sürü kişi indirmiş oyun bozuk diye yorum atmış.İnternetten apk ları kuran çok var onlarda istikrarı bozuyor.Kısacası adam gibi kullanırsan hiçbir şey olmaz.İphone'da zaten 16 GB alırsan 3-5 oyun kurarsın 3-5 foto atarsın o kadarcık şeyle telefon kasmaz.Ama android alırsan büyük ihtimalle hafıza kartını dahi doldurursun.

Iphone'nun sd kart desteğinin olmadığını bilmiyordum

• Dünyada en çok kullanılan telefon s3.
    Z2 o fiyata alınacak en iyi cihazdır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.