Şimdi Ara

Telefon tercihimi sizlere sunuyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon almaya karar verdim bütçe 2.000 Tl İphone 5s,Galaxy s5 ve xperia z2 düşünüyorum. Sizce hangisini almalıyım?

Araştırmalarıma göre z2'den şikayetler çokmuş ısınma konusunda onu eledim sayılır. Iphone için aklımda kalan şey ise şu: Neden özellikleri z2 den düşük olmasına rağmen filmlerde, dizilerde ve dünyada en çok kullanılan telefon? bu sorular hep aklımı çeldi. Telefonu eylülde alıcam bana yardımcı olursanız sevinirm

• Z2 tabiki aşırı isinmiyor ortalama isiniyor, fanı yokki garibin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crauls

Z2 tabiki aşırı isinmiyor ortalama isiniyor, fanı yokki garibin.

Aynen s5 g3 z2 hepsi 45 derece civarinda yani z2nin ayrica cok isindigi falan yok

• iyi bi donanıma sahip telefonların hepsi ısınır ısınmayan telefon bulamazsın
    bana sorarsan z2 al derim yada eylülde 6 çıkıcak nasıl olsa 5s de ucuzlar bi miktar para yanına kalır
  • Z2'nin kronik sorunları var. İlla içlerinden biri olacaksa tabi Z2 alabilirsin ama ben M8'i de öneririm. Kamera çözünürlüğü çok mühim değil dersen diğer her konuda sorunsuz ve en iyi cihazdır kendisi.
  • aradığın hız ise kesinlikle iphone 5s ekranı diğerlerinden küçük gelebilir, özellikleri kötü gözükebilir ama bunlar kağıt üzerinde iphone hızlı gözüken ama ele aldıüğında iphonun yanına yaklaşamayan telefonlardır kamerasıda gayet iyidir tek sıkıntısı bataryadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: redorln31

Z2'nin kronik sorunları var. İlla içlerinden biri olacaksa tabi Z2 alabilirsin ama ben M8'i de öneririm. Kamera çözünürlüğü çok mühim değil dersen diğer her konuda sorunsuz ve en iyi cihazdır kendisi.

Kronik sorunlar derken?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayyipmert

aradığın hız ise kesinlikle iphone 5s ekranı diğerlerinden küçük gelebilir, özellikleri kötü gözükebilir ama bunlar kağıt üzerinde iphone hızlı gözüken ama ele aldıüğında iphonun yanına yaklaşamayan telefonlardır kamerasıda gayet iyidir tek sıkıntısı bataryadır

Bataryasında ne gibi problemler var?
  • Z2 batarya süper su geçirmez kamera hd..Piyasanın en iyisi bence ben de alıcam.
  • Saydığın telefonlar arasında sıralama yaparsak
    Z2 > 5S > S5 şeklinde olur.
    Ama bana göre bu telefonlar arasına M8 ve G3' ü katmalısın :) es geçilcek telefon değiller.

• şuan 5s almak bana göre pek mantıklı gelmiyor 6 çıkacakken z2 ye iyi diyen var kötü diyen var g3 alınabilir s5 ben pek önermiyorum android alacaksan z2 ve g3 derim ios için 6 yı beklemeni öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kongeriket Norge

Z2 batarya süper su geçirmez kamera hd..Piyasanın en iyisi bence ben de alıcam.

Özellik olarak z2 daha iyi ama 5 yıl sonra satmaya kalktığında 5 para etmez fakat Iphone 300-400 tl farkla geri satabiliyorsun. Bir de Iphone'nun ekranı kırılınca 100 euroya yeni telefon yolluyorlarmış servisten. Z2 nin ekranını kırsam( yanlışlıkla) 2.000 tl boşa gidecek Iphone'dan yana gibi kararım fakat sonradan pişman olmaktan korkuyorum z2 4k çekiyor, faceden canlı bağlantı falan yapıyor ama Iphone da bu özellikler mevcut değil
  • Icus kullanıcısına yanıt
    ben birde spor falan yapıyorum telefon yere düşüyor iphone bir düşşe 100 euro girer yemin ederim uğraşamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Icus

quote:

Orijinalden alıntı: redorln31

Z2'nin kronik sorunları var. İlla içlerinden biri olacaksa tabi Z2 alabilirsin ama ben M8'i de öneririm. Kamera çözünürlüğü çok mühim değil dersen diğer her konuda sorunsuz ve en iyi cihazdır kendisi.

Kronik sorunlar derken?

Kasa açıklığı, lens kayması, aşırı ısınma, 4K video konusunda yaşanan problemler var. Ayrıca yazılım olarak HTC, Sony'den daha iyi ve daha stabildir.
  • redorln31 R kullanıcısına yanıt
    Şuan htc'ye bakıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tayyipmert

aradığın hız ise kesinlikle iphone 5s ekranı diğerlerinden küçük gelebilir, özellikleri kötü gözükebilir ama bunlar kağıt üzerinde iphone hızlı gözüken ama ele aldıüğında iphonun yanına yaklaşamayan telefonlardır kamerasıda gayet iyidir tek sıkıntısı bataryadır

Bataryasında ne gibi problemler var?

Bataryası 1 günü zor çıkarıyor diyorlar bunun dışında bir sıkıntısı yok kameranın lensi çok iyi piyasadaki en hızlı arayüz ve işletim sistemine sahip harika bir telefondur.Türkiye'de pahalıdır ancak paran varsa kesinlikle iphone al.Üstelik teknik serviste apple çok iyidir Türkiye mağazasıda açıldı.

• tayyipmert T kullanıcısına yanıt
    Bana Iphone daha uzun ömürlü gibi geldi :) Htc'ye baktım batarya 2600 mah ve kamerası kötü. Z2 yi de eledim sayılır sim kart kapağını unutup suya düşürdükmü işi bitiyor.Başka telefon önerir misiniz peki belki aklımda yoktur
  • quote:

Bana Iphone daha uzun ömürlü gibi geldi :) Htc'ye baktım batarya 2600 mah ve kamerası kötü. Z2 yi de eledim sayılır sim kart kapağını unutup suya düşürdükmü işi bitiyor.Başka telefon önerir misiniz peki belki aklımda yoktur

iPhone alacaksan 6'yı bekle derim 5S ile şimdiki amirallerin ömrü aynı olur. 2600 mAh batarya var evet fakat test sonuçlarına bakarsan (kendim de denedim doğru) Z2 ile aynı ekran sürelerini alıyor. HTC'nin yazılım desteği ve optimizasyonu çok kuvvetli RAM kullanımı olsun batarya olsun Z2 ile aynı hatta bazen RAM kullanımı konusunda daha üstün oluyor. Tabi kamera olayına birşey diyemem sosyal ağlarda gayet iyi de başka türlü kullanacaksan ayrı.
  • redorln31 R kullanıcısına yanıt
    Iphone 6'nın fiyatı sence ne kadar olur bi tahminin var mı dostum?
  • quote:

Iphone 6'nın fiyatı sence ne kadar olur bi tahminin var mı dostum?

5S gibi olur diye tahmin ediyorum. Ön sipariş zamanı fiyatlar uçar 2500-3000 TL'lere çıkarırlar fiyatları, Türkiye'ye geldiğinde 2200 TL'den giriş yapar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.