sayın uzman arkadaşlar n80 nin ekran çözünürlüğü n70 ten bayağı yüksek olduğunu çoğumuz biliyoruz.ama ölçüleri(eni boyu)aynı.peki n80 nin ekranını n70 e taksak ne olur acaba desteklermi,simgelerin,ve yazıların ölçülerimi değişir,yoksa eranda hiçbirşey göstermezmi.
Denemekte fayda var
muhtemelen bişey göstermeyecektir entegreye zarar verme ihtimalinden bahsetmiyorum bile
Uğraşmaya değer mi?
kesinlikle olmaz iki ekran farklıdır çünkü..
yazılımı da değiştirmen gerekir iki ekranın çözünürlükleri farklı olduğu için ekranları destekleyen yazılımlar da farklı..donanım sorunlarını da göz önüne almak gerekir..
sonuçta n70 in ekranı 176x220 olması lazım. çok kullandım ama unuttum :) n80 ise 358x416 olması lazım. ekrana sinyali n70 o ölçüde göndeerdiğini düşünürsek ya o ekranda minicik bi görüntü yakalrsın ya da hiç. tam ekran olma ihtimali hiç yok
zaten bugün arkadaşın birinden öğrendim,o da farklı bir ekranı telefonunda denemiş desteklememiş.galiba bu işin mümkünatı yok,herkese teşekkürler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme