Şimdi Ara

telefon var internet yok (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.121
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bugün saha ekibi geldi yine ama işin garibi bu sefer türknet çözüm biriminden aranmadım randevu filan diye. Telefonla aradılar tam ankastreye kadar kontrol ettik sorunsuz filan diyorlardı yine fırsat vermeden bir nefeste zaten telefonumun çalıştığını zaten geçen gün geldiklerinde 5 saat sorunsuz kullandığımı hat değerlerimin düzgün olduğunu kullanırken ne bir kopma ne bir hız dalgalanması yaşamadığımı belirttim.
    o da arada işte geçen geldik 24mbit verdik santralden sorun yoktu siz türknet kullanıyormuşsunuz 75mbit veriyorlarmış arayıp hızınızı düşürün filan dedi.

geçen sorunsuz kullandım sonra durup dururken gitti santralden oynama yapıldığı açık deyince yok oynama filan diye geveleyip evde misiniz? kaçıncı kat dedi evdeyim 5. kat dedim geldiler. o dsl ölçen aleti taktı telefondan da galiba türk telekomun saha ekibi özel bir programını açtı kontrol etti telefondan bişiler yaptı kablonun jackını değiştirdi sonra oldu dedi hafiften kaçmak için acele etti :D
    sorun neymiş dedim jackı değiştim gibi saçma bi şey söyledi ama yer mi anadolu çocuğu daha 3 gün önce aynı kabloyla sorunsuz kullanıyordum ve bu nasıl jackmış ki telefon sinyalini sorunsuz iletiyorda interneti dsl ışığını bile yakmıcak şekilde vermiyor. jack ın şerefsizine denk geldik galiba :D ama o kaçmaya çalışmasını hissettim pek bişey diyemeden hızlı hızlı çıktı neyse en azından mahçup oldu diğer müşterilere bu kadar emin konuşmaz santralden sorun olabileceğini hep aklında bulundurur.

Bakalım umarım 1-2 gün sonra yine santralden bozmazlar en son zaten sorunsuzdu yine gidip bozdular aynı gün içinde

NitroNos ve suphion hocama tecrübelerini ve yaşadıklarını aktarıp yardımcı oldukları için teşekkür ederim.

• ubemotho U kullanıcısına yanıt
    Hattınızın geldiğine sevindim bu tür oyunları bilinçsiz kullanıcılara yaparak türk telekom'a tekrar geri geçirmeye çalışıyorlar ama bilmiyorlar ki donanımhaber denen bir forum var burada insanlar santral görevlilerinden bile bilinçli durumda kime yutturuyor bu tür sıkıntılar devam ederse ileride Rekabet kurumu felaket bir cezalar kesecektir Türk Telekom'a sadece Türknet'e özel sorunlar değil ki diğer Tüm İSS'lerde bir çok sorun çıkarıyor santral görevlileri Türknet biliyor ki Santral'e şikayetler arttığında cevap veremeyecek ve ekstra çalışanalar çalıştıracak buda Türk Telekom'a ekstra bir çok maliyete sebep olacak
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.