6230i almayı düşünüyorum, tipi hoş ama bana çok sorunu olduğu söylendi, inanmak istemiyorum ama şarjı, symbian olmaması .... vb.. bi kaç sorunu varmış, başka büyük bi sorunla karşılaşan oldu mu????????
6230i nin sorunlu olup olmadığını bilmiyorum ama aynı paraya 6630 alabilirsin hem ekranı büyük hem symbian
6630
quote:
Orjinalden alıntı: donatello
6230i nin sorunlu olup olmadığını bilmiyorum ama aynı paraya 6630 alabilirsin hem ekranı büyük hem symbian
6230i de sybian yok evet sana çok lazımsa sybian alma derim şarj konusunu bilmiyorum ama çokta az gideceğini sanmam.
6230i nin boyutu ufak 6630 a göre daha güzel resimler çekiliyor radio var. Sanırım sybian radyoya göre senin için önemli bi husus o nedenle 6630 derim.
8 ay 6230i kullandım ve cok memnundum tavsiye ederim sarjı bende ortalama 4 gün felan gidiyordu.küçük ve cok kullanıslı bir telefon ben hiç bir sorunla karsılasmadım.resim kalitesi fena değil.ama video kalitesi için aynı seyi söyliyemem.symbianlı telefonları hiç aratmıyo buna garanti verebilirim.
aslında bu konularda biraz cahilim yani symbian işletim sistemi ney onu da tam bilmiyorum ama öğrendiğim kadarıyla çogu programı çalıştırabilmek için symbian şartmış ben onun için symbian istiyorum, şarjı 2gün ve üstünde gidiyorsa benim için kafi ama
quote:
Orjinalden alıntı: Rekuroy
8 ay 6230i kullandım ve cok memnundum tavsiye ederim sarjı bende ortalama 4 gün felan gidiyordu.küçük ve cok kullanıslı bir telefon ben hiç bir sorunla karsılasmadım.resim kalitesi fena değil.ama video kalitesi için aynı seyi söyliyemem.symbianlı telefonları hiç aratmıyo buna garanti verebilirim.
video da benim için önemli sayılır video çekim netliği kötü olmasın isterim, hoşuma giden diğer bi telefonda se k750 ama oda hemen bozulacakmış gibi duruyor. Sanırım ericsson'a bu konuda güvenemiyorum, telefonu aldımmı 4-5 yıl kullanayım istiyorum
İki gün sonra, "arkadaşlar bende tv izlemek istiyorum telefonda" dediğin zaman, senin için symbian çok lazım birşey olacak. Valla Radyo için almıyorsan ve büyük olması problem değilse, 6630 al derim.
Symbian olmaması bir sorun değildir. Symbian bir işletim sistemidir ve o olunca telefona farklı farklı programlar yükleyebilirsin. Ama çok işe yarayan, sürekli kullanacağın bir program da bulamazsın. Onu yükle bunu sil derken, gereksiz bir dolu saçma programlarla uğraşır durursun. (Symbianlı tel kullanan arkadaşlar kızmazlar inşallah.)
Hem symbianlı telefonların boyutu da çok büyük olur. Cebe falan sığmaz, kaba görünür. 6230i de ise zaten bir dolu özellik kendi özelliği olarak var. radyosu da çok güzel. Şarjı 3-4 gün gider. (Ben telefonu hiç kullanmadan deneme yaptım 8 buçuk gün gitti.) Ama şu var ki Avea hat kullanıyorsan, hangi telefon olursa olsun bekleme süresi biraz daha azalıyor. O şikayetleri yapanlar da ya Avea hat kullanıyor ya da telefonun çok şarj yiyen özelliklerini kullanıyorlar. (6230i de de video özelliğinden biraz fedakarlık etmen gerekicek.)
K750i alırsan, çok güzel fotoğraflar elde edebilirsin. Müzik de dinleyebilirsin çok güzel. Ama o modellerin önemli bir sorunu var. Joystici çabuk bozulabiliyor. Biraz şansa biraz da kullanıma bağlı olarak joystick bozuluyor ve o şekiliyle de telefonu 4-5 sene kullanamazsın.
Senin yerinde olsam bu seçenekler içinden 6230i tercih ederdim. 4-5 sene kullanılabilecek telefon odur.
ben d600'ün, k750'nin,6230i'nin forumlarını okudum, gerçekten hepside çok güzel telefonlar ama tipi ve fiyatı (=477ytl/10taksit) en uygun gelen 6230i oldu ama bu sefer de arkadaşımın biri (2-3ay kullandı) video görüntülerini kare kare çektiğini pc bağlantısında çok sorun yaşadığını söyledi buna benzer sorunları forumda da görünce kararsızlığım arttı... Bu sorunlar acaba sadece bir kaç arkadaştamı var yoksa tüm 6230i ciler bu sorunu yaşıyormu bi de bu konuda aydınlatırsanız mesut bir 6230i ci olabilirim. Bu arada televizyon izlemek radyo dinlemek çok ta önemli değil benim için güzel resim çeksin, güzel video görüntüleri elde edeyim, bir kaç programı sorunsuz ca kullanabileyim bide bilgisayarıma bağladığımda sorun çıkarmasın yeter.
video görüntülerini kare kare çekme sorunu; pc bağlantısında sorun yaşamayan 6230i ci varmı ve bildiğiniz başka sorun varmı?
Video kalitesine önem veriyorsan N70 en iyi çekenlerden biri sanırım.
bence 6630 veya 6680
o modellerden 6630 dışındakiler pahalı olduğu için düşünmüyorum. Acaba 6230i kullanıcılarından çektiği kısa bi video'yu bana gönderebilecek biri varmı bir de bir forumdan dikkatimi çeken özellikleri yazacam sırasıyla bu özelliklerin 6230i de olup olmadığını söyleyebilirmisiniz?
1- DREAMCHAT: BLUETOOTH ÜSTÜNDEN BAŞKA BİR TELEFONLA CHAT PROGRAMI 2- DREAMSEND: BLUETOOTH USTUNDEN DOSYA GÖNDERME 3- MSVDRIVEE: SMSLERIN MMCYE SAKLANABILMESİ 4- ACTIVE MAIL: POP3 EMAIL ALMAK VE GÖNDERMEK İÇİN PROGRAM 5- SMS SAYACI 6- SMSEXTENDER: ISIMSIZ OLARAK VEYA FARKLI NUMARAYLA SMS GÖNDEREBİLME(önemli değil ama merak ettim) 7- SMSSPAMKILLER: SPAM SMSLERİ TEMIZLEYEBILME 8- konuşma sırasında ses kayıdı yapabilme 9- telefon defterini bilgisayara transfer edebilme 10- m cüzdan 11- MOBILEVDCR: GPRS USTUNDEN KAMERA İZLEME (önemli değil merak ettim)(ayrıca bu özelliği tam anlamadım bilen birisi varsa anlatabilir mi? 12- FOTOYA TARIH VERME (önemli değil)
6670 karizma ve istediğin özelliklerde bir telefon
quote:
Orjinalden alıntı: burasineresi
o modellerden 6630 dışındakiler pahalı olduğu için düşünmüyorum. Acaba 6230i kullanıcılarından çektiği kısa bi video'yu bana gönderebilecek biri varmı bir de bir forumdan dikkatimi çeken özellikleri yazacam sırasıyla bu özelliklerin 6230i de olup olmadığını söyleyebilirmisiniz?
1- DREAMCHAT: BLUETOOTH ÜSTÜNDEN BAŞKA BİR TELEFONLA CHAT PROGRAMI 2- DREAMSEND: BLUETOOTH USTUNDEN DOSYA GÖNDERME 3- MSVDRIVEE: SMSLERIN MMCYE SAKLANABILMESİ 4- ACTIVE MAIL: POP3 EMAIL ALMAK VE GÖNDERMEK İÇİN PROGRAM 5- SMS SAYACI 6- SMSEXTENDER: ISIMSIZ OLARAK VEYA FARKLI NUMARAYLA SMS GÖNDEREBİLME(önemli değil ama merak ettim) 7- SMSSPAMKILLER: SPAM SMSLERİ TEMIZLEYEBILME 8- konuşma sırasında ses kayıdı yapabilme 9- telefon defterini bilgisayara transfer edebilme 10- m cüzdan 11- MOBILEVDCR: GPRS USTUNDEN KAMERA İZLEME (önemli değil merak ettim)(ayrıca bu özelliği tam anlamadım bilen birisi varsa anlatabilir mi? 12- FOTOYA TARIH VERME (önemli değil)
konusma sırasında ses kaydı yapma yok sms sayaci var m cüzdan var bluetooth ile dosya gönderimi var bunlar varda diğerleri hakkında pek bilgim yok
sagol; bende bunları symbian ile ilgili bir sitede görmüştüm sadece hoşuma giden özellikleri sıraladım sanırım n serisinden bir telefonun özelliklerindendi ama n serisi bir telefon almayı düşünmüyorum çünkü çok pahalı
Arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için teşekkürler Ama ben tam olarak merakım gitmedi. Acaba 6230i telefonunuzla çektiğiniz resim ve videoları benimle paylaşabilirmisiniz? Daha soracağım çok soru var ayrılmayın
quote:
işte bu saydıkların sybian telefonlarda olan yada yüklenebilen özellikler böyle şeyler ilgini çekiyorsa kesinlikle 6230i yehrine 6630 derim. Şimdi den güle güle kullan.
quote:
Orjinalden alıntı: join
quote:
işte bu saydıkların sybian telefonlarda olan yada yüklenebilen özellikler böyle şeyler ilgini çekiyorsa kesinlikle 6230i yehrine 6630 derim. Şimdi den güle güle kullan.
Sagol Join, ama 6630'unda tipini pek sevmiyorum. 6230i'nin tipinide seviyorum onun için üstünde durdum 7610'u seviyorum ama büyük olmasından dolayı cepte taşımak rahatsız edecek. Bildiğim kadarıyla onda symbian var ama video ve fotograf kalitesi hakkında bilgim yok maalesef Yukarıdaki özelliklerinde telefonumda olmasını isterim. acaba bildiğiniz symbianlı 600liranın altındaki telefonları kendi tercih sıranıza göre yazabilirmisiniz?
bnce
1-6680 2-7610 3-6230i
ama bana kalsa senn yernde olsam 6680i hiç dusnmeden alırm