Şimdi Ara

telefon yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkdaşlar telefon almayı düşünoyrum ama bi türlü karar veremedim aslında aklımda 3 tane telefon var ama o sayı 5 e de çıkabilir :)
    sony z2 (3gb ram olması ve okuduğum yorumlar bu telefona yönelti ve tabi sony olması)
    htc one m8 (performans bakımından daha sanrm z2 ye göre kamerası ve bataryası sıkıntı)
    samsun s5( şuan s3 kullanyrm çok fazla donma oluyo ve bazen şaşırıyo telefon o yüzden pek sıcak bakmyrm)
    nexus 5( fiyatına göre çok iyi performans veren güncellemleri iyi olan sade kullanışlı olması beni çekiyo tabi diğer telefondanlardan daha düşük özelliklerde ama fiyatı nerdeyse yarısı kadar)

kullanan arkdaşlar ve bilgisi olanlar fikirlerini yazarsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: cimbomlueyup

merhaba arkdaşlar telefon almayı düşünoyrum ama bi türlü karar veremedim aslında aklımda 3 tane telefon var ama o sayı 5 e de çıkabilir :)
    sony z2 (3gb ram olması ve okuduğum yorumlar bu telefona yönelti ve tabi sony olması)
    htc one m8 (performans bakımından daha sanrm z2 ye göre kamerası ve bataryası sıkıntı)
    samsun s5( şuan s3 kullanyrm çok fazla donma oluyo ve bazen şaşırıyo telefon o yüzden pek sıcak bakmyrm)
    nexus 5( fiyatına göre çok iyi performans veren güncellemleri iyi olan sade kullanışlı olması beni çekiyo tabi diğer telefondanlardan daha düşük özelliklerde ama fiyatı nerdeyse yarısı kadar)

kullanan arkdaşlar ve bilgisi olanlar fikirlerini yazarsa sevinirim

S5 geç alınmaz Z2 ve G3 32 arasında sec ben G3 alirdim çünkü yakin zamanda z3 gelicek ama tercih meselesi.Düşük bütçede g2 z1c ZR bakabilirsiniz onlarda çok iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bütçeyi düşürcek olursam düşünmeden nexus 5 alıcam arkdaşımda 4 var benim s3 ten çok daha iyi telefon kamerası nasıl m8 in farklı bi teknoloji varmş 4mp yazıyo ama daha fazla performans veriyoms
    bu arada 3 ne zaman gelir 2 3 aya gelirse onu beklemek daha mantıklı gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomlueyup -- 3 Ağustos 2014; 20:45:14 >
  • Z2 butcesı varken Z2 alınır..

alternatıfıde G3 tur,32 versıyon tabı..

o kameraya ve 2 gb ramlı cıhaza 2300 lıra verıp m8 almazdım ben.
  • m8'e o kadar verilmez,z2 almak daha mantıklı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.