Bildirim
telefon yardımı
adidas TERREX ANYLANDER MID W Spor AyakkabıKadın : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D8V8XYQ2
12 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bluetooth ile yapabilirsin veya bilgisayarında kart okuyucun varsa oradan da olur ama önce handyfile diye bi dosya var onu telefonundaki sistem/apps klasörüne koyman lazım sonra bu şekilde sis dosyalarını yine apps ın içine koyarak yüklersin -
biraz daha yardım edebilirmisin nerden bulurum bu dosyayı ama daha önce yükleye biliyodum bi anda ne oldu sa gitti ve bidaha yükleyemedim -
ya bluetooth ya USB yada kart okuyucu ile atacaksın.Bluetoothla gönderiyosan direkt gönder de. Dosya yöneticisinden bulup yüklersin appman a gerek yok
USB ile atıyosan pc suite nin uyguşlama yükle programından olmadı dosya yöneticisinden hafıza kartına at.
dosya yöneticisinden kurarsın
kart okuyucun varsa herhengi bi klasöre at,dosya yöneticisinde bulursun
-
bu arkadaş forumda yeni belli -
evet yeniyim sis telefona atıyorum ama kurulmuyo ne oldusa bilmiyorum önceden kuruluyodu şimdi kurulmuyo onurcan bana yardım edenbilirmisin peki
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- sim kart depolama alanı dolu
- tuşlu telefon şebeke sorunu
- telefondan çektiğim videodan ses gelmiyor
- ınsert sım ne demek
- telefondan hesap makinesi silindi
- 1 yıl kullanilmayan telefon nasıl açılır
- gök gürültüsü tehlikelimi
- telefonda ekran görüntüsü alma
- bimcell numara taşıma
- snapdragon 8 gen 5
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X