özelden yanıtlandı |
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
özelden yanıtlandı |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kriptoymus -- 1 Haziran 2023; 15:35:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
hayırlı olsun, gelince referans iletirim |
hocam 3-4 gün önce note 11 se 205 dolar idi.fiyatlarınız takip ediyordum. dolar bazında zam olmuş 235 yapmışınız.dolar bazında zam olmasına bir anlam veremedim |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
stokları bitiyor, yenilenen stoklar yenilenen fiyatlardan yazılıyor bu cihaz da bir önceki nesil olduğundan artık bulunmuyor ondan dolayı artışı oldu malesef |
elbette, ilk sayfadaki whatsapp veya telegram üzerinden ulaşabilirseniz uygun vaktinizde işleminizi yapalım |
Oneplus 10 pro için imei işlemi yapılabiliyor mu? |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Resmi k60 için fiyat bilgisi alabilir miyim? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ad soyad yazacak olsam buraya yazardım, sansürlü ad soyad yazmak tehdit anlamına mı geliyor yoksa ben mi yanlış anlıyorum ? yap(a)mayacağınız işlem için yapamayacaksın sıkıldım vs diyip iade istediniz iadesini yaptık bölüm yöneticisinin bu durumda bir yaptırımı oluyor mu bilmiyordum doğrusu :) ben sunucudan iademi alamıyorum, işlem tamam olur mu olmaz mı takibini yapacağım yine de < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musokral -- 29 Mayıs 2023; 21:23:20 > |
Gizledim deyip yarısından çoğunu yazmanızdaki maksadı anlayamadım, tamamını yazmak istesem ben de yazabilirim teşekkürler bana yazarken sıkıldım demişsiniz ona istinaden dedim, yoksa belirttiğim süreyi aşma kısmı ve iade talebinizi tabiki %100 haklı buluyorum evet doğru dediğim süreyi aştı ve beklenmeyen yoğunluk kaynaklı olduğunu da belirttim, iade için de sizden süre istedim tamam dediniz dediğim sürede iadesini yaptım merak etmeyin ben takipteyim o konuda da halen işlemde görünüyor malesef en azından forumdakiler de ola ki kendileriyle aramızda çıkabilecek ufak pürüzleri nasıl atlattığımızı görmesi açısından bu ufak konuşma iyi oldu :) ben teşekkür eder hayırlı akşamlar dilerim |
|