< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
XİAOMİ YURTDIŞI CİHAZLAR - 0 VE 2. EL (12. sayfa)
-
-
Google Pixel 7 Pro için kayıt yapıyor musunuz? Yapıyorsanız ne kadar?
-
Mustafa hocamdan bir adet oneplus 9 aldım. Güvenilir satıcıdır. Ayrıca adaptör dönüştürücü ve kulaklık için kendisine teşekkür ederim tekrardan.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mustafa Hoca'dan Redmi Note 10 Pro 8/128 almıştım 1 sene önce ve imei mesajları çok geç geldi. 1 sene geçti neredeyse ve hatlar kapanacak yakın zamanda. Yazılım desteğine ihtiyacım var fakat whatsapp üzerinden ulaşamıyorum, dönüş yapmıyor. Lütfen burayı görüyorsanız dönüş yapabilir misiniz?
-
Note 11s cihaza IMEI repair işlemi yaptırdım, işinin ehli birisi hızlı ve güvenilir bir arkadas
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam iyi akşamlar, nubia Redmagic 8s pro 12/256 için yurtiçi kozmetik olarak kusursuz iphone 11 128 GB ile takas düşünür müsünüz ?
-
hayırlı geceler, malesef iphone modellerini takas için düşünmüyorum
rica ederim ne demek, iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum
Excel'in hepsini de konuyu da olabildiğince okumaya çalıştım ama yanıtı göremedim, varsa da kusura bakmayın lütfen.
Server kaydı ve direnç kaydı dediğiniz olayın farkı nedir?
Server ya da direnç kayıtlı bir cihaz alırsam tekrar tekrar kayıt etmeme gerek var mı? Güncellemede herhangi bir sorun yaşıyor muyum?
-
Redmi k70 pro gelecek mi? Bir de s24 ultra ne zaman gelir hocam?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
k70 pro için kesin diyemem ancak ilgi görürse gelecektir
s24 ultra gelir, muhtemelen 1-2 aya
server : sunucu üzeri uzak bağlantı ile yazılımsa olur, cihazı açmanız gerekmez (bazı nadir durumlar hariç). bilgisayarınızın başındayken işlem olur
evet hepsinde kayıt gitme ihtimali vardır, güncelleme ve sıfırlama direnç için modele göre değişir
server için güncelleme sıfırlama serbest
Mi 14 ne zaman gelir?
-
merhabalar, geldi ancak listeye eklemeyi unutmuşum :)
-
onlara en yakın xiaomi 13 var,
numaram ilk sayfada yazıyor, whatsapptan ulaşabilirsiniz
herhangi bir sebepten numaranızın görünmesini istemiyorsanız telegramdan da ulaşabilirsiniz
Kendisinden bir adet Poco F2 Pro cihaz aldım. İnternet üzeri alışverişlerde güvenmekte pimpirikli biri olarak referanslar neticesinde siparişi geçtim. Hızlı kargo, özenli hazırlanma ile hemen elime ulaştı. Süreçte de sorularıma hep cevaplar verdi. Şu an o cihazdan yazıyorum, bahsettiği gibi cihaz da.
Yanlışlıkla farklı bir şarj aleti gelmişti, kendisine söylediğimde cihaza ait bir şarj aletini de kargoya verip teslim etti. Benim için güvenli bir alışveriş oldu. İhtiyaç olması durumunda ileriki zamanlarda da tekrar alışveriş yapmak isterim. Her şey için teşekkür ederim
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederim. Güven internetten alışverişte en önemli konulardan.
Güle güle mutlu günlerde kullanın cihazınızı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musokral -- 19 Şubat 2024; 21:8:35 >______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Poco x6 pro kayıt işi çözüldü mü acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X