arkadaşlar bunu az önce bi yede daha sordm ama en iiisi ayrı bi konu açmak...
ya bu cep telefonlarının insana zararı nedir bnm 6 senedir war g*te gelmielim abi soora yaaaa ...
nerelerimisi etklio abi ne şekilde nasıl bi önlemi falan yok mu bilen biri warsa plss yassıınnn...
şimdiden teşekkürler........
kafamızı kafamızı kardeş şuna bak burda bile kendini konuşturuyo bu teller dimi
bu arada bi de patlıolar meretler.... şu sıralar çok azdılar ya naapças bilmiorm...
quote:
Orijinalden alıntı: ____mortel_____
kafamızı kafamızı kardeş şuna bak burda bile kendini konuşturuyo bu teller dimi
bi ara konuşulmuştu ya...
aklımda kalanlar
1 telefonla arama yaparken hemen kulağa götürmicez karşı taraf açtıktan 1-2 sn sonra falan götürücez..
2 telefonun az çektiği yerlerde konuşmamaya özen göstericez...
3 mümkün olduğunca msj çekicez...
bunlar aklımda kalanlar...
bi arkadaş yazmıştı
quote:
Orijinalden alıntı: in_the_end
bu arada bi de patlıolar meretler.... şu sıralar çok azdılar ya naapças bilmiorm...
ya mortel kafamızı da nası yaaa... anaaaa nooluo abi sinyal olayları mı????
quote:
ya mortel kafamızı da nası yaaa... anaaaa nooluo abi sinyal olayları mı????
Alıntıları Göster
ya bence çok abartmayalım günlük hayatta cep tel.den daha zararlı şeylere maruz kalıyoruz zaten...Dün haberlerde izlemiştim istanbul'un bazı yoğun noktalarında ses seviyesi 85 90 desibeli buluyo..Yani buna benzer birçok şeyle muhatap oluyoruz cep telefonuyla olsak çok mu??
quote:
Orijinalden alıntı: dr0WnInG
ya bence çok abartmayalım günlük hayatta cep tel.den daha zararlı şeylere maruz kalıyoruz zaten...Dün haberlerde izlemiştim istanbul'un bazı yoğun noktalarında ses seviyesi 85 90 desibeli buluyo..Yani buna benzer birçok şeyle muhatap oluyoruz cep telefonuyla olsak çok mu??
Alıntıları Göster
quote:
dr0WnInG Tarih 21 Ağustos 2005, 14:31:03 ya bence çok abartmayalım günlük hayatta cep tel.den daha zararlı şeylere maruz kalıyoruz zaten...Dün haberlerde izlemiştim istanbul'un bazı yoğun noktalarında ses seviyesi 85 90 desibeli buluyo..Yani buna benzer birçok şeyle muhatap oluyoruz cep telefonuyla olsak çok mu??
ii de cep telefonuula her yerde muhattapız... ewde dışarda okulda işte aklına ne gelirse heryerde onunlaıs... yane bence en azından ysn89 un sööledikleri gibi ufak şeeleri öörenip uygularsakk bi şe kaybetmeiss...
quote:
quote:
dr0WnInG Tarih 21 Ağustos 2005, 14:31:03 ya bence çok abartmayalım günlük hayatta cep tel.den daha zararlı şeylere maruz kalıyoruz zaten...Dün haberlerde izlemiştim istanbul'un bazı yoğun noktalarında ses seviyesi 85 90 desibeli buluyo..Yani buna benzer birçok şeyle muhatap oluyoruz cep telefonuyla olsak çok mu??
ii de cep telefonuula her yerde muhattapız... ewde dışarda okulda işte aklına ne gelirse heryerde onunlaıs... yane bence en azından ysn89 un sööledikleri gibi ufak şeeleri öörenip uygularsakk bi şe kaybetmeiss...
Alıntıları Göster
abi ben bazen etrafı renkli görüyorum
quote:
abi ben bazen etrafı renkli görüyorum
Alıntıları Göster
zuhaaaaa=) he yaaa bnm de gösümün önünde noktacıklar uçuooo
quote:
zuhaaaaa=) he yaaa bnm de gösümün önünde noktacıklar uçuooo
Alıntıları Göster
Beyler bence işin dalgasını geçmeyin. çok önemli bi konu bu.
quote:
Orijinalden alıntı: hwarang
Beyler bence işin dalgasını geçmeyin. çok önemli bi konu bu.
Alıntıları Göster
nyse ya dalga değil insan telle çok konuştuğunda konuşmayı bitiriyo bi başım dönüyo etraf sanki bi değişiyo herhalde yediğim azarlardan olsa gerek
quote:
nyse ya dalga değil insan telle çok konuştuğunda konuşmayı bitiriyo bi başım dönüyo etraf sanki bi değişiyo herhalde yediğim azarlardan olsa gerek
Alıntıları Göster
ya radyasyon kalkanları die bişiyler satılıo onlar işe yarıo mu bilen war mı? http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=16125 bakım mesela burrda war belki bunlar yararr bi de korunmak işçin sar değeri düşük cep telefonları seçmelyz
http://www.cepbul.com/special/sar.php ye bi bakın burda ayrıntılı yazışmış we de 3.sayfa da da telefonların sar değerleri werilmş ya reklam olarak görmeyn bilgi wermek için bu link i werdm
quote:
Orijinalden alıntı: faikmaras
ya radyasyon kalkanları die bişiyler satılıo onlar işe yarıo mu bilen war mı? http://www.hepsiburada.com/department.aspx?CategoryID=16125 bakım mesela burrda war belki bunlar yararr bi de korunmak işçin sar değeri düşük cep telefonları seçmelyz
http://www.cepbul.com/special/sar.php ye bi bakın burda ayrıntılı yazışmış we de 3.sayfa da da telefonların sar değerleri werilmş ya reklam olarak görmeyn bilgi wermek için bu link i werdm
Alıntıları Göster
daha ispatlanmış bir durum yok bizim fabrikada radyasyon ölçümü yaptı bizim şef normal çıktı
quote:
Orijinalden alıntı: malmüdürü
daha ispatlanmış bir durum yok bizim fabrikada radyasyon ölçümü yaptı bizim şef normal çıktı
Alıntıları Göster
Çocuk sahibi olmayı düşündüğümüz dönemde, ön cepte (yani kasık bölgesine yakın yerde) taşımamakta fayda var.
quote:
Orijinalden alıntı: ZORZORRO
Çocuk sahibi olmayı düşündüğümüz dönemde, ön cepte (yani kasık bölgesine yakın yerde) taşımamakta fayda var.